Menu

Retningslinjer for COVID-19

Pt. holder vi åbent hus med tilmelding. Det er et krav, så vi overholder retningslinjerne fra Sundhedsstyrelsen, undgår smittespredning og passer på hinanden. På forhånd tak.

Vi tager de nødvendige forholdsregler, når du besøger Sluseholmen til åbent hus. Der står håndsprit ved hovedindgangen, og vi beder jer benytte dette, når I ankommer. Tilsvarende skal I bære mundbind, holde afstand til hinanden og respektere dette. Vi beder om, at du IKKE tager børn, familiemedlemmer eller andre, som ikke skal bo i lejligheden, med. Her på Sluseholmen holder vi sammen – og i denne forandrede tid er vi fælles om at passe på hinanden.

Vi gør opmærksom på, at der kan forekomme lidt ekstra ventetid. Vi glæder os til at tage imod jer.

+45 45 26 01 02 eller sluseholmen@newsec.dk

SLUSEHOLMEN

ATTRAKTIVE LEJEVILKÅR

Når du flytter til Sluseholmen

Det kan være stressende at flytte, men vi hjælper dig med at glemme besvær og bøvl. Som noget nyt, når du vælger at flytte til Sluseholmen, får du gratis, eksklusiv hjælp af en erfaren indretningsarkitekt samt praktisk assistance til fx at sætte lamper eller svævehylder op.

Det er det, vi kalder attraktive lejevilkår. Læs alt om det her.

Første skridt på vejen, så hjem føles som hjem

Når du flytter ind i vores ejendomme på Sluseholmen og bliver sluseholmer, sørger vi for, at du kommer godt på plads. Og hurtigt.

Det er første skridt på vejen, så dit nye hjem rent faktisk begynder at føles som hjem. Det stemningsfulde kvarter lige uden for din dør står for resten.

Hvad er Sluseholmen?

Sluseholmen er Københavns stemningsfulde kanalby. Vi udlejer lyse lejligheder med meningsfulde planløsninger til alle tider i livet, om så det er 2 eller 5 værelser der er behov for. Vi har mange slags lejligheder, og sikkert også noget for dig

Vidste du, at …?

Sluseholmen er skabt efter hollandsk forbillede med kanaler, hyggelige uderum, forskelligartede facader, små broer og masser af maritim stemning.

Gå en tur i kvarteret og mærk selv stemningen ved kanalerne.

Indretningsarkitekten hjælper jer med at se muligheder i jeres nye hjem

Vi tilbyder vores nye lejere, at I får besøg af en indretningsarkitekt, der i to timer vil gennemgå jeres nye hjem og hjælper jer med at forene de nye rammer med jeres særlige behov. Med afsæt i jeres ønsker og et blik for jeres møbler, giver indretningsarkitekten sine bud på, hvordan det hele går op i en meningsfuld helhed.

Praktisk hjælp til at samle et møbel eller hænge lamper op

Som ny lejer på Sluseholmen, tilbyder vi, at I får to timers gratis hjælp med en professionel handymand/kvinde. Om det er hjælp til at hænge lamper op, få hylderne i vater eller at samle et møbel – det er op til jer.

Vi anbefaler, at I inden besøget laver en lille liste over de ting, I ønsker assistance til. Så tager vores professionelle arbejder fat fra toppen og hjælper jer med så meget, I kan nå på to timer. Og det er meget!

Bliv en del af fællesskabet

Når du bor på Sluseholmen, skal du blot åbne hoveddøren, så finder du kanalerne og de hyggelige gårdhaver, hvor hverdagslivet leves – sammen med naboerne, for naboskabet mellem sluseholmerne er noget af det, der gør kvarteret til noget ganske særligt.

Kig forbi til åbent hus

Hvad siger du til …

Ubegrænset lejeperiode og ingen forudbetalt husleje

Gode børnelegepladser

Gas- eller elgrill er tilladt på altaner

Gulvvarme og hårde hvidevarer i alle lejligheder

Depotrum i lejligheden eller i kælderen

Kæledyr på Sluseholmen

Hunde på op til 10 kg. er meget velkomne på Sluseholmen, ligesom det er tilladt at holde kat fra 1. sal og op.

Har du hund, er der i øvrigt et godt sammenhold blandt hundeejerne. De mødes ofte, så hundene kan lege sammen.

Lej din egen parkeringsplads

Der er forskellige parkeringsmuligheder alt efter, hvilken ejendom, du flytter ind i. I ejendommens parkeringskælder koster en p-plads ca. 950 kr./md., mens det i terræn koster ca. 650 kr./md. Dette gælder dog ikke Granholm.

I Granholm kan du leje en flydende parkeringsplads for ca. 35 kr. pr. dag.

Har du cykel, kan du også parkere denne i kælderen.

Se oversigtskortet over Sluseholmen

Nysgerrig?

Vil du vide endnu mere, kan du her se de generelle lejevilkår. Du er også velkommen til at kontakte os for at få svar på de spørgsmål, du har til kvarteret eller vores ejendomme.

Lejevilkår på Sluseholmen