Menu

Retningslinjer for Covid-19

På grund den aktuelle situation afholder vi åbent hus med tilmelding. Når du tilmelder dig, vil du blive kontakte med et tidspunkt for fremmøde og vi tager naturligvis de nødvendige forholdsregler. Vi beder om IKKE at medbringe børn, familiemedlemmer eller andre, som ikke skal bo i lejligheden.

Dette er et krav, da vi skal overholde retningslinjer fra Sundhedsstyrelsen og formindske risiko for smittespredning. Der skal sprittes af, når I ankommer – vi har sprit tilgængeligt ved hovedindgangen. Tilsvarende bedes I bære mundbind, holde afstand til hinanden og respektere dette. Vi gør opmærksom på at der kan forekomme ekstra ventetid.

Her på Sluseholmen holder vi sammen – og i disse dage er vi fælles om at holde afstand på forsvarlig vis.

+45 45 26 01 02 eller sluseholmen@newsec.dk

Bolig spotlight: 3 værelser og skøn altan i Kastanjeholm

KASTANJEHOLM - VED STIGBORDENE 3, 4. TV.

4. marts, 2021

Flyt ind i Kastanjeholm og start hver eneste dag i Sluseholmens stemningsfulde kanalkvarter omgivet af hyggelige pladser og grønne gårdmiljøer.

I denne lyse lejlighed får du køkken og badeværelse med lækre kvalitetselementer fra HTH. Lejligheden byder derudover på et stort køkken- og opholdsrum samt et ekstra værelse ideelt til børn eller kontor.

Omgivelserne på Sluseholmen passer perfekt til en aktiv livsstil med udelivet i centrum. Her er både plads til vandsport, løbeture og tænkepauser blandt original arkitektur og smuk natur.

Vi fremhæver:

  • 4. sal
  • 3 værelser og 100 m2
  • Vestvendt altan
  • Husleje: 14.430 pr. md.


Plantegning af lejligheden.

Interesseret? Kontakt os på telefon +45 45 26 01 02 eller udfyld formularen nedenfor for at tilmelde dig åbent hus. Vi tager naturligvis alle forholdsregler ifbm. pandemien.

Hvis du har spørgsmål, er du også velkommen til at ringe eller skrive til os.

Se endnu mere information om lejligheden her:https://sluseholmen.dk/kastanjeholm-bolig/?boligID=508