Menu

Retningslinjer for Covid-19

På grund den aktuelle situation afholder vi åbent hus med tilmelding. Når du tilmelder dig, vil du blive kontakte med et tidspunkt for fremmøde og vi tager naturligvis de nødvendige forholdsregler. Vi beder om IKKE at medbringe børn, familiemedlemmer eller andre, som ikke skal bo i lejligheden.

Dette er et krav, da vi skal overholde retningslinjer fra Sundhedsstyrelsen og formindske risiko for smittespredning. Der skal sprittes af, når I ankommer – vi har sprit tilgængeligt ved hovedindgangen. Tilsvarende bedes I bære mundbind, holde afstand til hinanden og respektere dette. Vi gør opmærksom på at der kan forekomme ekstra ventetid.

Her på Sluseholmen holder vi sammen – og i disse dage er vi fælles om at holde afstand på forsvarlig vis.

+45 45 26 01 02 eller sluseholmen@newsec.dk

Bolig spotlight: 4-værelses lejlighed med kanaludsigt til alle sider

GRANHOLM - ETTA CAMERONS VEJ 21, 4. TV.

4. marts, 2021

Flyt ind i en stor 4-værelses med vand til alle sider. Der er lige nu en ledig lejlighed på 4. sal i Granholm, der står klar til at byde nye beboere velkommen på Sluseholmen. Måske dig og familien?

Granholm ligger i hjertet af Sluseholmen og er den nyeste tilføjelse til kanalkvarteret. Her er plads til mangfoldighed i de mange forskellige lejlighedstyper, der alle har det tilfælles, at de er lyse og moderne boliger, der kan indrettes, så de passer til lige netop jeres familie. 

Rummeligt opholdsrum med fælles køkken, spisestue, stue og sydvestvendt altan. 

Lejlighederne er udstyret med stilfulde badeværelser med vaskesøjle og baderumsmøbel fra HTH og gennemgående gulve af brede egetræsplanker.


Velindrettede badeværelser med kvalitetselementer og god belysning.

Vi fremhæver:

  • 4 værelser og 108 m2
  • 2 toiletter
  • Stort køkkenalrum med altan
  • Husleje: 16.250 pr. md.

Plantegning over lejligheden.

Interesseret? Kontakt os på telefon +45 45 26 01 02 eller udfyld formularen nedenfor for at tilmelde dig åbent hus. Vi tager naturligvis alle forholdsregler ifbm. pandemien.

Hvis du har spørgsmål, er du også velkommen til at ringe eller skrive til os.

Se endnu mere information om lejligheden her: https://sluseholmen.dk/granholm-bolig/?bolig_id=1643