Menu

Retningslinjer for Covid-19

På grund den aktuelle situation afholder vi åbent hus med tilmelding. Når du tilmelder dig, vil du blive kontakte med et tidspunkt for fremmøde og vi tager naturligvis de nødvendige forholdsregler. Vi beder om IKKE at medbringe børn, familiemedlemmer eller andre, som ikke skal bo i lejligheden.

Dette er et krav, da vi skal overholde retningslinjer fra Sundhedsstyrelsen og formindske risiko for smittespredning. Der skal sprittes af, når I ankommer – vi har sprit tilgængeligt ved hovedindgangen. Tilsvarende bedes I bære mundbind, holde afstand til hinanden og respektere dette. Vi gør opmærksom på at der kan forekomme ekstra ventetid.

Her på Sluseholmen holder vi sammen – og i disse dage er vi fælles om at holde afstand på forsvarlig vis.

+45 45 26 01 02 eller sluseholmen@newsec.dk

Bolig spotlight: Lys 4-værelses lejlighed i Slusehuset

Slusehuset - Ved Stigbordene 41, 3. TH.

16. februar, 2021

Flyt ind i en 4-værelses lejlighed i Slusehuset med udsigt til kanalen. Lejligheden er placeret i det stemningsfulde område tæt ved den gamle sluse og har et stort master bedroom med altan.

Ved kanalen er der god plads til udeliv for store og små. Slusehuset er omgivet af grønne områder og hyggelige udearealer og ligger kun en kort cykeltur fra byen.

 

Der er direkte udgang til altan fra det rummelige Master bedroom 

Boligernes store vinduespartier giver en fantastisk udsigt og masser af lys til køkkenet udstyret med elementer fra HTH.

Vi fremhæver:

  • 4 værelser og 97 m2
  • Master bedroom med altan
  • 2 værelser til børn eller kontor
  • Udsigt til kanalen
  • Husleje: 14.950 pr. md.

Interesseret? Kontakt os på telefon +45 45 26 01 02 eller udfyld formularen nedenfor for at tilmelde dig åbent hus. Vi tager naturligvis alle forholdsregler ifbm. Corona-pandemien.

Hvis du har spørgsmål, så er du også velkommen til at ringe eller skrive til os.

Se mere information om lejligheden her: https://sluseholmen.dk/slusehuset-bolig/?boligID=25#&gid=1&pid=1

Plantegning