Menu

Retningslinjer for COVID-19

Pt. holder vi åbent hus med tilmelding. Det er et krav, så vi overholder retningslinjerne fra Sundhedsstyrelsen, undgår smittespredning og passer på hinanden. På forhånd tak.

Vi tager de nødvendige forholdsregler, når du besøger Sluseholmen til åbent hus. Der står håndsprit ved hovedindgangen, og vi beder jer benytte dette, når I ankommer. Tilsvarende skal I bære mundbind, holde afstand til hinanden og respektere dette. Vi beder om, at du IKKE tager børn, familiemedlemmer eller andre, som ikke skal bo i lejligheden, med. Her på Sluseholmen holder vi sammen – og i denne forandrede tid er vi fælles om at passe på hinanden.

Vi gør opmærksom på, at der kan forekomme lidt ekstra ventetid. Vi glæder os til at tage imod jer.

+45 45 26 01 02 eller sluseholmen@newsec.dk

Bolig spotlight: Bo på toppen af Sluseholmen med 4 værelser og 3 altaner

Slusehuset: Ved Stigborderne 39, 4. tv.

29. januar, 2021

Bo på toppen af Sluseholmen – med udsigt til alle sider og lige ned til Sluseløbet. I denne lejlighed, der ligger i ejendommen Slusehuset, får du og familien det hele. 4 værelser, 3 altaner og masser af stemning.

Der er tale om en flot lejelejlighed med plads til familien – både med børneværelse og/eller kontor. Det er op til jer, hvad der er brug for. Lejligheden har intet mindre end tre altaner, der ligger ud til kanalerne og også med udsigt til Slusen.

Vi fremhæver:

✅  4 værelser og i alt 102 m2

✅  3 altaner – ud til kanalen og til den gamle Sluse

✅  4. sal

✅  Praktisk depotrum i selve lejligheden

✅  Klar til indflytning

Se mere her: https://sluseholmen.dk/slusehuset-bolig/?boligID=18

Slusehuset: Udendørs legeplads

Billederne er fra denne ejendom, men ikke nødvendigvis fra den specifikke lejlighed.