Menu

Retningslinjer for COVID-19

Pt. holder vi åbent hus med tilmelding. Det er et krav, så vi overholder retningslinjerne fra Sundhedsstyrelsen, undgår smittespredning og passer på hinanden. På forhånd tak.

Vi tager de nødvendige forholdsregler, når du besøger Sluseholmen til åbent hus. Der står håndsprit ved hovedindgangen, og vi beder jer benytte dette, når I ankommer. Tilsvarende skal I bære mundbind, holde afstand til hinanden og respektere dette. Vi beder om, at du IKKE tager børn, familiemedlemmer eller andre, som ikke skal bo i lejligheden, med. Her på Sluseholmen holder vi sammen – og i denne forandrede tid er vi fælles om at passe på hinanden.

Vi gør opmærksom på, at der kan forekomme lidt ekstra ventetid. Vi glæder os til at tage imod jer.

+45 45 26 01 02 eller sluseholmen@newsec.dk

Ledig lejlighed på toppen af Sluseholmen – og lige ned til Sluseløbet

Ved Stigbordene 43, 6. tv.

10. januar, 2022

Gavmilde vinduespartier ud mod den gamle sluse og Amager Fælled på den anden side af vandet. Det bliver ikke bedre! Kom med indenfor i denne lejlighed, der ligger på toppen af Sluseholmen – og er i absolut særklasse, hvad angår beliggenhed ved vandet.

På 6. sal i første række til Sluseløbet finder du lige nu denne ledige lejlighed, hvor der er maritim stemning så langt øjet rækker fra den store, velplacerede altan. Indendørs finder du en lejlighed, der i dén grad løfter forventningerne til en plantegning for denne type lejlighed.

Om ejendommen
Lejligheden ligger i den ejendom, der hedder Slusehuset. Slusehuset ligger lige der, hvor nyt og gammelt mødes. Den gamle sluse har i mere end 100 år stået som et vartegn for kvarteret, og sammen med de charmerende, røde bådhuse og udsigten til Amager Fælled, gør det Slusehuset til noget ganske særligt, selv på Sluseholmen, hvor alle bor ved vandet.

Selve planløsningerne i Slusehuset følger de moderne behov, vi har til en bolig i dag. Som eksempel er Slusehusets køkkener udstyret med elementer fra danske HTH Køkkener, ligesom de flotte og tidsløse badeværelser er indrettet med HTH baderumsmøbel, vaskesøjle og bruseniche.

Om lejligheden
Lejligheden er en rummelig og gennemtænkt 2-værelses lejlighed, hvor stue og køkken ligger i åben forbindelse til hinanden. Dertil er to værelser, særskilt entré og et praktisk depotrum i selve lejligheden. Lejligheden ligger som beskrevet ganske enestående, og med de store vinduespartier kommer både lys og udsigt helt ind i hjemmet.

Vi kan fremhæve:

✔️ 123 kvadratmeter
✔️ 6. sal, der er den øverste i Slusehuset
✔️ Stor altan med fremragende og ugeneret udsigt
✔️ Husleje ink. aconto vand og varme pr. md.: 21.283 kr.
✔️ Ubegrænset leje


Er du interesseret i lejligheden, så kontakt os med det samme, da lejligheden er ledig lige nu. Du kan skrive eller ringe til os. Se billeder herunder – og find endnu flere billeder af lejligheden her, hvis det har interesse.

Plantegning - Ved Stigbordene 43 6tv

Plantegning

 

Stue med udsyn - Ved Stigbordene 43 6tv.

Stue med enestående udsyn til Sluseløbet og Amager Fælled

 

Altan til Sluseløbet - Ved Stigbordene 43 6tv

Altanen er stor og får masser af sol og udsigt ud til Sluseløbet

 

Udsigt ud over Sluseløbet og den gamle sluse samt Amager Fælled længere ude i horisonten - Ved Stigbordene 43 6tv på Sluseholmen

Bliver udsigten bedre end dette?

 

Udsigten fortsætter til den anden side - Ved Stigbordene 43 6tv

Tja, det gør den faktisk – for den fortsætter til den anden side

 

Er du interesseret i lejligheden, så kontakt os med det samme, da lejligheden er ledig lige nu. Du kan enten skrive eller ringe til os.

Om Sluseholmen
Sluseholmen er Københavns hyggelige kanalby og er et kvarter for dig, der vil bo ved vandet. Sluseholmerne ses på kryds og tværs – om det er hundelufterne, der mødes sammen med de firbenede, eller om det er på kanalerne til vandsport, til fastelavn eller til gode råd i Facebookgruppen, det er egentlig underordnet. Naboskabet venter på dig.

Attraktive lejevilkår på Sluseholmen
Når du flytter til Sluseholmen, tilbyder vi dig hjælp til at komme godt på plads i dit nye hjem. Blandt andet har du mulighed for at få sparring med en erfaren indretningsarkitekt – dette samt de andre attraktive lejevilkår kan du læse mere om her.