Menu

Retningslinjer for COVID-19

Pt. holder vi åbent hus med tilmelding. Det er et krav, så vi overholder retningslinjerne fra Sundhedsstyrelsen, undgår smittespredning og passer på hinanden. På forhånd tak.

Vi tager de nødvendige forholdsregler, når du besøger Sluseholmen til åbent hus. Der står håndsprit ved hovedindgangen, og vi beder jer benytte dette, når I ankommer. Tilsvarende skal I bære mundbind, holde afstand til hinanden og respektere dette. Vi beder om, at du IKKE tager børn, familiemedlemmer eller andre, som ikke skal bo i lejligheden, med. Her på Sluseholmen holder vi sammen – og i denne forandrede tid er vi fælles om at passe på hinanden.

Vi gør opmærksom på, at der kan forekomme lidt ekstra ventetid. Vi glæder os til at tage imod jer.

+45 45 26 01 02 eller sluseholmen@newsec.dk

Spotlight: Iværksætterlejlighed til den lille erhvervsdrivende lige ved kanalerne

Etta Camerons Vej 29, st. tv.

14. juni, 2021

Her er en ganske særlig mulighed, selv for Sluseholmen: En af iværksætterlejlighederne i ejendommen Granholm er ledig. Det er godt nyt til dig, der vil bo og arbejde på promenaden lige ned til kanalerne.

En del af den grundlæggende vision for kanalbyen Sluseholmen var, at handel skaber liv – og liv skaber handel. Sammenhængen mellem sluseholmernes hjem og små, spændende butikker, caféer og erhverv er noget af det, der skaber en levende bydel, og det er allerede godt i gang i vores kvarter. Nu har du muligheden for at være med.

Få hjem og erhverv i forlængelse af hinanden

I iværksætterlejligheden får du hjem og erhverv i ét på 140 m2. Lejligheden ligger på Etta Camerons Vej 29, st. tv., og den er ligesom resten af ejendommens lejligheder både lys og moderne. Det særlige ved iværksætterboligerne er, at de er udtænkt, så den private del og erhvervsdelen fungerer som en meningsfuld helhed.

Se disse billeder for inspiration:

Facade i Granholms iværksætterlejlighed

Den flotte facade byder kunderne nærmere. Iværksætterboligen ligger på promenaden i Granholm lige ved kanalerne. Om få år går Metroen næsten lige til døren.

Køkkenet i iværksætterlejligheden

Glasvæggen åbner lejligheden op og lader lyset komme ind i køkkenet.

Erhvervsdelen af lejemålet i Granholm

De brede egetræsplanker og sorte trapper skaber en smuk kontrast. Trapperne fører dels op til køkkenet og videre til den private del af lejemålet, dels ned til det praktiske depot.

Badeværelse i den private del af lejemålet

Badeværelset.

Mulighed for atelier, kontor, showroom … Har du idéer?

Lejligheden er i alt 140 m2. Du kan se plantegningen for iværksætterboligen her:

Grundplan for iværksætterlejligheden

På plantegningen kan du se, hvordan trapperne fører dig fra erhvervsdelen og videre. Tager du trappen op, finder du køkkenet og kommer videre til din private entré, badeværelse og det rummelige soveværelse. Tager du trappen ned, kommer du i stedet til det praktiske erhvervsdepot.

Erhvervsdelen egner sig særligt godt til forretning, atelier, kontor eller showroom, hvor du som ildsjæl kan indrette dig som du vil. Måske har du en helt anden idé?

Sådan bliver lejligheden din

Iværksætterlejligheden på Etta Camerons Vej 29, st. tv. står klar til indflytning lige nu. Du behøver blot ringe til os på telefon +45 45 26 01 02 – eller udfylde formularen nedenunder for at tilmelde dig åbent hus. Vi tager naturligvis alle forholdsregler ifbm. pandemien og beder også dig om at vise hensyn.

Se endnu mere information om lejligheden her.