Menu

Retningslinjer for COVID-19

Pt. holder vi åbent hus med tilmelding. Det er et krav, så vi overholder retningslinjerne fra Sundhedsstyrelsen, undgår smittespredning og passer på hinanden. På forhånd tak.

Vi tager de nødvendige forholdsregler, når du besøger Sluseholmen til åbent hus. Der står håndsprit ved hovedindgangen, og vi beder jer benytte dette, når I ankommer. Tilsvarende skal I bære mundbind, holde afstand til hinanden og respektere dette. Vi beder om, at du IKKE tager børn, familiemedlemmer eller andre, som ikke skal bo i lejligheden, med. Her på Sluseholmen holder vi sammen – og i denne forandrede tid er vi fælles om at passe på hinanden.

Vi gør opmærksom på, at der kan forekomme lidt ekstra ventetid. Vi glæder os til at tage imod jer.

+45 45 26 01 02 eller sluseholmen@newsec.dk

Spotlight: Lejlighed med køkken-alrum, altan og 4 værelser

Ved Stigbordene 33, 1. tv.

17. juni, 2021

Leder du og familien efter en lys og gennemtænkt 4-værelses lejlighed med åbent køkken-alrum – og en hyggelig stue med altan i naturlig forlængelse? Så kom med indenfor i lejligheden på Ved Stigbordene 33, 1. tv på Sluseholmen.

Lejligheden ligger i ejendommen Molehuset, der er placeret lige i hjertet af kanalbyen Sluseholmen med kanaler til flere sider, butiksliv og ikke mindst nærhed til den lille, hyggelige lystbådehavn.

Hvad er Sluseholmen?

Sluseholmen er et kvarter for dig, der gerne vil bo lige ved vandet og også vil komme dine naboer ved, for sluseholmerne ses på kryds og tværs – om det er hundelufterne, der mødes sammen med de firbenede, eller om det er på kanalerne til vandsport, til fastelavn eller til gode råd i Facebookgruppen, det er egentlig underordnet. Naboskabet er her, hvis du vil være med.

Lejligheden – se billeder og plantegning her

I Molehuset har vi lige nu denne 4-værelses lejlighed ledig. Kort opridset om lejligheden:

👉 Lyst og åbent køkken-alrum

👉 Stue med altan i naturlig forlængelse

👉 Praktisk opbevaringsrum i lejligheden

👉 Parkering i terræn

👉 Soveværelse samt 2 værelser – i alt 118 m2

Køkken-alrum i Molehuset på Sluseholmen

Lejligheden byder på et flot og praktisk køkken-alrum, hvor hele familien kan være sammen – eller forældrene have overblikket ud i resten af hjemmet. Køkkenets elementer er fra danske HTH.

Stue og altan i et i Molehuset på Sluseholmen

På den ene side af køkkenet ligger stuen, hvor I også har udgang til altanen. Altanen har en skøn udsigt ud over kanalerne.

Udsigt fra lejlighed i Molehuset på Sluseholmen

Udsigten fra altanen. Altanen har en god størrelse, den er privat og giver et dejligt uderum i de solrige måneder.

Badeværelse i Molehuset på Sluseholmen

Et moderne badeværelse, hvor vaskesøjle medfølger. Også her er elementerne fra HTH.

Spisestue i Molehuset på Sluseholmen

På den anden side af køkkenet har I spisestuen, hvor der er god plads til familiens behov.

Plantegning for Ved Stigbordene 33 1 tv. på Sluseholmen

Plantegningen.

Sådan bliver lejligheden din

Lejligheden på Ved Stigbordene 33, 1. tv. står klar til indflytning lige nu. Du kan enten ringe til os på telefon +45 45 26 01 02 med det samme – eller udfylde formularen nedenunder for at tilmelde dig åbent hus. Vi tager naturligvis alle forholdsregler ifbm. pandemien og beder også dig om at vise hensyn. Vi glæder os til at høre fra dig.

Se endnu mere information om lejligheden her.

Attraktive lejevilkår på Sluseholmen

Når du flytter til Sluseholmen, tilbyder vi dig hjælp til at komme godt på plads. Blandt andet har du mulighed for at få sparring med en erfaren indretningsarkitekt – dette samt de andre attraktive lejevilkår kan du læse mere om her.