Menu

Retningslinjer for Covid-19

På grund den aktuelle situation afholder vi åbent hus med tilmelding. Når du tilmelder dig, vil du blive kontakte med et tidspunkt for fremmøde og vi tager naturligvis de nødvendige forholdsregler. Vi beder om IKKE at medbringe børn, familiemedlemmer eller andre, som ikke skal bo i lejligheden.

Dette er et krav, da vi skal overholde retningslinjer fra Sundhedsstyrelsen og formindske risiko for smittespredning. Der skal sprittes af, når I ankommer – vi har sprit tilgængeligt ved hovedindgangen. Tilsvarende bedes I bære mundbind, holde afstand til hinanden og respektere dette. Vi gør opmærksom på at der kan forekomme ekstra ventetid.

Her på Sluseholmen holder vi sammen – og i disse dage er vi fælles om at holde afstand på forsvarlig vis.

+45 45 26 01 02 eller sluseholmen@newsec.dk

Spotlight: Lejligheden til dig, der drømmer om at gå ud til vandet fra din hoveddør

Otto Brandenburgs Vej 108, 1. tv.

4. maj, 2021

En ganske særlig lejlighed er nu klar til indflytning. Der er tale om en unik mulighed for at vågne med direkte adgang ud til havnen og Sluseløbet, der ligger lige uden for din dør, når du bor her. Det er maritim stemning, der vil noget.

Stå op til Sluseholmens sammensurium af aktiviteter på vandet – og udsigt til Amager Fælled – hver dag. Det er det, Otto Brandenburgs Vej 108, 1. tv. tilbyder dig og familien.

Er du allerede interesseret i lejligheden, så udfyld kontaktformularen nederst eller find vores telefonnummer (også i bunden af siden).

Med vandet som nabo

På Otto Brandenburgs Vej 108, 1. tv får du vandet som nærmeste nabo. Den maritime stemning kommer hele vejen ind i lejligheden – hvis da ikke du går ud på altanen og sætter dig til rette og nyder den stemningsfulde udsigt.

På den anden side af ejendommen får I også et uderum, der er værd at nævne. Her finder du og familien den hyggelige gårdhave, hvor ungerne trygt kan lege og naboerne komme hinanden ved.

Enestående udsigt fra altanen

Gårdhaven er et naturligt samlingspunkt for store og små, og et godt sted at mødes med naboerne

En familievenlig lejlighed på 1. sal   

Leje-lejligheden er familievenlig på flere punkter. Dels slipper I for at slæbe varer og deslige længere end til 1. etage, og dels er lejligheden med sine 92 m2 og 4 værelser oplagt til familien, der drømmer om et hyggeligt, samlende rum med stue og køkken i ét.

Derudover rummer lejligheden i alt 3 værelser, så der er noget for forældre og børn – eller måske et arbejdsværelse med plads til overnattende gæster?

Det ene værelse og køkken-alrummet i naturlig forlængelse med havnemiljøet udenfor – kan det komme længere ind?

Både badeværelsets og køkkenets moderne elementer er fra danske HTH

Plantegning for lejligheden

Lejligheden ligger i ejendommen Poppelholm, der ligger i første række til vandet, lige ned til

Sluseløbet med en enestående udsigt til Amager Fælled. Både udsigten og den hyggelige lille lystbådehavn skaber en unik, maritim stemning og ramme for hverdagslivet.

Sådan bliver lejligheden jeres

Lejligheden står klar til indflytning lige nu. Du behøver blot ringe til os på telefon +45 45 26 01 02 – eller udfylde formularen nedenunder for at tilmelde dig åbent hus. Vi tager naturligvis alle forholdsregler ifbm. pandemien og beder også dig om at vise hensyn.

Vil du se lidt mere? Se endnu mere information om lejligheden: https://sluseholmen.dk/poppelholm-bolig/?boligID=111