Menu

Retningslinjer for Covid-19

På grund den aktuelle situation afholder vi åbent hus med tilmelding. Når du tilmelder dig, vil du blive kontakte med et tidspunkt for fremmøde og vi tager naturligvis de nødvendige forholdsregler. Vi beder om IKKE at medbringe børn, familiemedlemmer eller andre, som ikke skal bo i lejligheden.

Dette er et krav, da vi skal overholde retningslinjer fra Sundhedsstyrelsen og formindske risiko for smittespredning. Der skal sprittes af, når I ankommer – vi har sprit tilgængeligt ved hovedindgangen. Tilsvarende bedes I bære mundbind, holde afstand til hinanden og respektere dette. Vi gør opmærksom på at der kan forekomme ekstra ventetid.

Her på Sluseholmen holder vi sammen – og i disse dage er vi fælles om at holde afstand på forsvarlig vis.

+45 45 26 01 02 eller sluseholmen@newsec.dk

Spotlight: Nyd sommeren på Sluseholmen med to skønne altaner

Otto Brandenburgs Vej 30, 3. th.

4. maj, 2021

Vi udlejer nu denne 4-værelses lejlighed, der simpelthen har det hele. To altaner – hvoraf den ene er sydvendt, hyggelig gårdhave, smukke gulve og god plads til familien. Er det noget for dig og familien, så bliv ved med at læse.

Sommeren nærmer sig. Dagene bliver langsomt lunere og solens magt tager til. På Otto Brandenburgs Vej 30, 3. th. finder du lige nu leje-lejligheden, der kan blive rammen for jeres sommer – og naturligvis langt længere – takket være de fantastiske udearealer, der giver glæde både sommer og vinter.

Er du allerede interesseret i lejligheden, så udfyld kontaktformularen nederst eller find vores telefonnummer (også i bunden af siden).

Altaner til de lange sommeraftener (og gyldne morgenstunder)

Lejligheden ligger i ejendommen Lærkeholm, hvor du og familien får en skøn, sydvendt altan lige ud til Sluseholmens hyggelige og karakteristiske kanaler.

 

På den anden side af bygningen – inde i den hyggelige, familievenlige gårdhave – har I imidlertid endnu en altan. Den er endnu større og vil danne ramme om mange gode oplevelser i hverdagen som jeres helt eget, rummelige uderum.

Derudover kan I komme naboerne ved nede i gårdhaven, for naboskabet er noget af det, der karakteriserer Sluseholmen, og Lærkeholm er bestemt ingen undtagelse med de to væksthuse, der netop er et samlingspunkt for sluseholmerne.

Skøn lejlighed med skønne muligheder

Lejligheden er 102 m2 og fordeler sig på 4 værelser – stue og køkken-alrum samt tre værelser, så der er noget for både forældre og unger. Fælles for rummene er, at de har et fantastisk lysindfald og bringer kanalstemningen helt ind i hjemmet.

Ejendommen Lærkeholm er omgivet af kanaler til alle sider, så den unikke maritime stemning slet ikke er til at slippe af med. Dét er godt for sjælen.

Sådan bliver lejligheden jeres

Lejligheden står klar til indflytning til de første, der kontakter os om den. Du behøver blot ringe til os på telefon +45 45 26 01 02 – eller udfylde formularen nedenunder for at tilmelde dig åbent hus. Vi tager naturligvis alle forholdsregler ifbm. pandemien og beder også dig om at vise hensyn.

Vil du se lidt mere? Se endnu mere information om lejligheden: https://sluseholmen.dk/laerkeholm-bolig/?boligID=384