Menu

MAGNOLIEHOLM

168 EJERLEJLIGHEDER MED FANTASTISK BELIGGENHED DIREKTE TIL FORDGRAVEN

Køb en lejlighed i den selvstændige karré Magnolieholm

Som en del af Sluseholmen, er det også muligt at købe en nyopført ejerlejlighed, i den selvstændige karré Magnolieholm. Her er boliger til enhver der værdsætter kvalitet. De 168 lejligheder er fordelt på 2-5 værelses boliger alle med unoform køkken, plankegulve og en gennemtænkt planløsning.

SE LEJLIGHEDERNE HER

Få et hjem med ekstra god plads

Her er ekstra god plads til at nyde hverdagen. Flere lejligheder tilbyder ekstra bad og toilet, værelserne er EKSTRA store og flytter du ind på Magnolieholm får du chancen for at blive del af et helt nyt fælleskab.

Magnolieholm er et rummeligt fællesskab

Tankerne bag Magnolieholm har været at skabe et rummeligt fælleskab – rummeligt i mere end en forstand. Her er plads til forskellighed, plads til børnene og deres forældre, karriere familien, singlen eller dem der nyder otiummet måske i penthouselejligheden med tagterrasse eller i en mindre lejlighed i byen tæt på infrastruktur. Sluseholmen har næsten det hele og det vi ikke har er på vej. Metroen kommer til Sydhavnen i 2024, kun få 100 meter fra Magnolieholm, endnu en god grund til at se nærmere på denne spændende ejendom. Indflytning fra oktober 2019.