Menu

Retningslinjer for Covid-19

På grund den aktuelle situation afholder vi åbent hus med tilmelding. Når du tilmelder dig, vil du blive kontakte med et tidspunkt for fremmøde og vi tager naturligvis de nødvendige forholdsregler. Vi beder om IKKE at medbringe børn, familiemedlemmer eller andre, som ikke skal bo i lejligheden.

Dette er et krav, da vi skal overholde retningslinjer fra Sundhedsstyrelsen og formindske risiko for smittespredning. Der skal sprittes af, når I ankommer – vi har sprit tilgængeligt ved hovedindgangen. Tilsvarende bedes I bære mundbind, holde afstand til hinanden og respektere dette. Vi gør opmærksom på at der kan forekomme ekstra ventetid.

Her på Sluseholmen holder vi sammen – og i disse dage er vi fælles om at holde afstand på forsvarlig vis.

+45 45 26 01 02 eller sluseholmen@newsec.dk

KØB EN DRØMMEBOLIG PÅ MAGNOLIEHOLM

168 EJERLEJLIGHEDER MED FANTASTISK BELIGGENHED DIREKTE TIL FORDGRAVEN

Køb en lejlighed i den selvstændige karré Magnolieholm

Som en del af Sluseholmen, er det også muligt at købe en nyopført ejerlejlighed, i den selvstændige karré Magnolieholm. Her er boliger til enhver der værdsætter kvalitet. De 168 lejligheder er fordelt på 2-5 værelses boliger alle med unoform køkken, plankegulve og en gennemtænkt planløsning.

SE LEJLIGHEDERNE HER

Få et hjem med ekstra god plads

Her er ekstra god plads til at nyde hverdagen. Flere lejligheder tilbyder ekstra bad og toilet, værelserne er EKSTRA store og flytter du ind på Magnolieholm får du chancen for at blive del af et helt nyt fællesskab.

Magnolieholm er et rummeligt fællesskab

Tankerne bag Magnolieholm har været at skabe et rummeligt fælleskab – rummeligt i mere end en forstand. Her er plads til forskellighed, plads til børnene og deres forældre, karriere familien, singlen eller dem der nyder otiummet måske i penthouselejligheden med tagterrasse eller i en mindre lejlighed i byen tæt på infrastruktur. Sluseholmen har næsten det hele og det vi ikke har er på vej. Metroen kommer til Sydhavnen i 2024, kun få 100 meter fra Magnolieholm, endnu en god grund til at se nærmere på denne spændende ejendom.