Hanne flyttede fra Holte til Sluseholmen

TILMELD DIG ÅBENT HUS

Søndage  kl. 11-13: Slusehuset – Ved stigbordene 43, 2. mf., 2450 Kbh. SV

Ved åbent hus er der udelukkende mulighed for at besigtige prøvelejligheden. Fremvisning af ledige lejligheder skal aftales med Newsec.

My Newsletter

Liv, lys og  fysisk aktivitet ved slusen

Hanne dyrker triatlon på højt plan og nyder Københavns bedste udsigt. Dag efter dag. Optimale muligheder for træning. Optimal skyline med Havneløbets sluse, Royal Arena, Ørestaden og Kalvebod Fælled i horisonten. Sluseholmen samler de to vigtigste prioriteter i Hannes liv – sport og udsyn. Hør hendes historie.

”Det var kærlighed ved første blik, da vi kom op i lejligheden første gang. Den vildeste udsigt. Her er lys. Her er liv. Vandets refleksion, kanalerne. Plads til aktivitet. Vi er vildt kritiske, men her overgav vi os på stedet. Vi var nye på lejemarkedet. Havde overvejet det i længere tid. Ville noget nyt. Prøve bylivet af. Benytte os af fleksibiliteten ved at leje. Den 1. februar 2016 flyttede vi fra vores 300 m2 store hus i Holte til Poppelholm. Vi følte os hjemme fra dag 1. Og vi har ikke savnet Holte et sekund”, erklærer Hanne Staanum.

Fremdrift lige for øjnene af dig

Hanne og hendes mand er hooked på cykler. Racercykler, triathloncykler, mountainbikes, you name it. Sport er passionen. Intensiv sportsentusiasme. Hanne er udtaget til VM i Triathlon i USA 2017. Træningen kræver adgang til vand og udstrakte vidder. Sluseholmen tilbyder det hele.

 ”Jeg løber på Amager Fælled og på Kalvebod Fælled i al slags vejr. Jeg cykler ud over Amager gennem den smukke Kongelunden skov. Jeg følger den asfalterede sti langs vandet, mens solen står op. Jeg svømmer ved Amager Strand eller i 50 meters bassinet ved Fisketorv havnebadet. Her er alle muligheder for aktivitet – løb, svømning, kajak, cykling, motocross, skydebane, sejlads i en radius af 300 meter. Her er en særlig fremdrift. Byudviklingen sker for øjnene af en. Vi er del af et gigantisk kvarterløft. Vi er på vej frem.”

Individuel identitet, naboskab og maritim charme

Poppelholm var en af de første ejendomme, der stod færdige på Sluseholmen. Bygningen fremstår som en karre med et fælles grønt gårdrum og facader, der er opført i forskellige materialer for at gøre plads til både fællesskab og individuelle identiteter.

”Mangfoldigheden er et plus. Her er unge studerende, børnefamilier, singler, modne par, unge par, mange udlændinge og en international stemning. Mange arbejder i byen og er tiltrukket af byen. Charmen ved den maritime stemning. Vi har et godt naboskab og hjælper hinanden. Trøster den lille dreng, der er faldet og har slået knæet. Samler hunden op, der har forvildet sig væk og skriver efterlysning ud på den fælles facebook side. Hvem har en slagboremaskine? Er nogen interesseret i et spisebord? Masser af velvilje får det til at fungere. Heldigvis er her godt lydisoleret. Et fint community i et attraktivt kanalmiljø. Vi stortrives”, slutter Hanne Staanum.