TILMELD DIG ÅBENT HUS

Granholmen holder åbent hus søndag kl. 10-11.30 på Etta Camerons vej 13, st (iværksætter lejlighed) og 6. sal th. + tv. (alm. lejlighed). For andre lejemål på Sluseholmen er der åbent hus søndag kl. 12.00 på Otto Brandenburgsvej 108, 1 tv. Udfyld formularen for at tilmelde dig åbent hus.

UDFORSK KØBENHAVNS MODERNE

KANALBY

Tag en dukkert i havnen

Tæt på Sluseholmen finder man et af Københavns populære havnebade, Koralbadet, som ligger i Teglholmshaven. Snup en svømmetur på varme sommerdage eller en soppetur i børnebassinet.

... eller en tur i kajakken

På Sluseholmen ligger husene mange steder helt ud til kanalen, hvor broer og vandtrapper giver mulighed for at komme helt tæt på vandet. Beboerne har enten udsigt til vandet i havnens hovedløb eller i kanalerne.

Københavns nye kanalby – en aktiv bydel

Sluseholmen er en kanalby med udsyn. En aktiv bydel. Her er bevægelse hele tiden. Masser af aktivitet. Folk går ture, de løber, de cykler. Der er både i vandet, fugle i luften, kajak på tur og nye bygninger skyder op. Der er alt andet end stilstand. Og frem for alt er Sluseholmen tæt på det meste. Tæt på byen, grønne områder og kun 10 minutter til lufthavnen.

2 nye ejendomme er åbnet for udlejning november 2018

Læs mere
Hyggelige caféer og dagligvarer lige rundt om hjørnet – og shopping i cykelafstand
Tæt på det meste

Fra Sluseholmen kommer du nemt og bekvemt til Indre By med bus eller havnebus. Vælger du havnebussen, kan du sejle direkte fra Sluseholmen til Nyhavn, mens du nyder den flotte tur fra vandsiden

Skole og daginstitutioner

Skolen i Sydhavnen har en maritim og naturfaglig profil, hvor kanalen og vandkanten bruges i den daglige undervisning. Der ligger også en række børneinstitutioner i kort afstand fra Sluseholmen.

Det sunde liv

I 2020 er det planlagt at skabe et sundhedshus til alle Sluseholmens beboere.