Menu

Retningslinjer for COVID-19

Pt. holder vi åbent hus med tilmelding. Det er et krav, så vi overholder retningslinjerne fra Sundhedsstyrelsen, undgår smittespredning og passer på hinanden. På forhånd tak.

Vi tager de nødvendige forholdsregler, når du besøger Sluseholmen til åbent hus. Der står håndsprit ved hovedindgangen, og vi beder jer benytte dette, når I ankommer. Tilsvarende skal I bære mundbind, holde afstand til hinanden og respektere dette. Vi beder om, at du IKKE tager børn, familiemedlemmer eller andre, som ikke skal bo i lejligheden, med. Her på Sluseholmen holder vi sammen – og i denne forandrede tid er vi fælles om at passe på hinanden.

Vi gør opmærksom på, at der kan forekomme lidt ekstra ventetid. Vi glæder os til at tage imod jer.

+45 45 26 01 02 eller sluseholmen@newsec.dk

OPLEV SLUSEHOLMEN

KØBENHAVNS STEMNINGSFULDE KANALBY

Både på vandet og fugle i luften

Du vil opleve det, så snart du bevæger dig rundt i kvarteret. Sluseholmen er en aktiv bydel med højt til himlen. Her går sluseholmerne tur, cykler og løber, sejler kajak. Her er både på vandet, fugle i luften. Nye bygninger, pladser og hyggelige gårdmiljøer kommer til. Sluseholmen er en levende bydel, der ganske vist er forholdsvis ung, men som allerede er noget for sig.

Og så er Sluseholmen tæt på det meste. På 10 minutter er du på Rådhuspladsen – og lige på den anden side af vandet ligger naturskønne Amager Fælled.

Sluseholmerne værner om hverdagen og det gode naboskab

Naboskabet definerer Sluseholmen. Når du flytter ind, får du nemlig ikke bare naboer – du bliver en del af et fællesskab! Sluseholmerne kommer allerede hinanden ved, og har du lyst, så er du mere end velkommen til at være med.

Sluseholmerne er aktive i diverse udvalg, ligesom der altid er en hjælpende hånd at hente i Facebookgruppen for kvarterets beboere. Fællesaktiviteter, fællesrum og en fælles lyst til at passe på og værne om hverdagen, så alle er trygge og trives, er blot nogle af ingredienserne på Sluseholmens gode naboskab.

Arkitekturen skaber den karakterfulde stemning

På Sluseholmen skiller nybyggeriet sig ud og bryder rammerne for det, de fleste forventer. Alene bygningernes forskelligartede facader, hver med deres unikke udtryk, leder tankerne hen på de hyggelige, hollandske kanalkvarterer. Og det er ikke et tilfælde.

Arkitekt Bjørn Morgensen betoner, hvordan Sluseholmens karakterfulde og maritime miljø bliver skabt ved at gøre op med hvidt-i-hvidt og identitetsløshed i byggeriet. Hør Bjørn Mogensen fortælle om ambitionerne for ejendommen Granholm

Trygge gårdmiljøer og legepladser til børnefamilierne

På Sluseholmen er der lejligheder til enhver tid i livet. Men rammerne er især optimale for børnefamilien. Både den store og den lille, den sammenbragte eller ”harmonikafamilien,” der vokser og skrumper fra uge til uge.

Med store, trygge gårdmiljøer og legepladser – og ikke mindst et fællesskab med naboerne, der betyder alverden i dagligdagen – får ungerne en tryg base.

Skolen i Sydhavnen er sluseholmernes skole

Skolen i Sydhavnen hører til Sluseholmen. Den er fra 2015 og ligger på Teglholmen, få minutters gang fra Sluseholmen.

Skolen har en maritim og naturfaglig profil, hvor vandet bruges i den daglige undervisning – noget, ungerne vil have stor glæde af, når de bor ved kanalerne. Skolen deler sine fantastiske faciliteter med en integreret daginstitution, der ligger i samme bygning.

Ny skole med grøn profil kommer til

Københavns Kommune er godt i gang med planerne om en ny skole, der kommer til at ligge på Sluseholmen. Skolen vil være en grøn byskole, der tager naturen ind – og eleverne ud i naturen.

Visionen tager afsæt i bæredygtige valg og i en tæt samhørighed til det omkringliggende kvarter, så det ikke kun er børnene – men hele kvarteret – som skolen samler.

Vi har lejligheder i alle størrelser. Til storfamilien og kæresteparret. Eller en toværelses base til singlelivet.

Find dit næste hjem

Træning eller tænkepause?

De grønne områder langs kanalerne på Sluseholmen bliver brugt til et utal af aktiviteter og der er plads til det hele. Nyd vandtrappernes skønne træplanker og vandets skvulpen – uanset om du er til bøger eller burpees.

Blandingen af handel og hjem skaber et stærkt kvarter

Et levende kvarter kræver både mennesker og meningsfuldt butiksliv. De erhvervsdrivende er med til at skabe sammenhængskraft, og det er netop idéen med de såkaldte iværksætterlejligheder, der ligger i ejendommen Granholm.

I iværksætterlejlighederne kan den passionerede ildsjæl leje sig ind og få erhvervslokale og bolig i naturlig forlængelse af hinanden – om så passionen udfolder sig i et kontor, et atelier, et showroom eller noget helt fjerde.

Er du interesseret i en iværksætterlejlighed?

Fremtiden bringer Metro, Madslusen og meget mere

 Der er masser af planer og masser af ambitioner for Sluseholmen. Og meget af det er allerede ved at ske.

Udover den nye skole, som du kan læse om længere oppe på siden, får sluseholmerne i de kommende år en helt ny Metro-station og den gastronomiske genistreg, Madslusen.

Se, hvad Sluseholmen snart byder på

Det er ikke kun planter, sluseholmerne dyrker

De hyggelige gårdhaver er vigtige samlingspunkter for naboerne på Sluseholmen.

I en af gårdene er de ekstra heldige, for her har de glæden af to smukke væksthuse tegnet af Gröning Arkitekter. Væksthusene er med til at skabe rammerne for gode oplevelser og for at komme hinanden ved. Det er her, naboskabet og planteglæden bliver dyrket.