Menu

INFORMATION OM CORONA

På grund den aktuelle situation afholder vi åbent hus med tilmelding. Når du tilmelder dig, vil du blive kontakte med et tidspunkt for fremmøde og vi tager naturligvis de nødvendige forholdsregler.

Kontakt os for en aftale på søndag – hvor vi passer på hinanden og følger Sundhedsstyrelsens anbefalinger.

Her på Sluseholmen holder vi sammen – og i disse dage er vi fælles om at holde afstand på forsvarlig vis.

+45 45 26 01 02 eller boligudlejning@newsec.dk

UDFORSK KØBENHAVNS MODERNE

KANALBY

Københavns nye kanalby – en aktiv bydel

Sluseholmen er en aktiv bydel med højt til himlen. Her kan du gå ture, løbe, cykle og endda sejle kajak. Her er både i vandet, fugle i luften, og nye bygninger, pladser og gårde, der skyder op. Og frem for alt er Sluseholmen tæt på det meste. På 10 minutter er du på Rådhuspladsen – og lige på den anden side af vandet ligger det naturskønne Amager Fælled.

Tag en dukkert i havnen eller en tur i kajak

Tæt på Sluseholmen finder du et af Københavns populære havnebade, Koralbadet, som ligger i Teglholmshaven. Snup en svømmetur på varme sommerdage eller en soppetur i børnebassinet.
Er du mere til sejlads ligger husene mange steder helt ud til kanalen, hvor broer og vandtrapper giver mulighed for at komme helt tæt på vandet. Beboerne har enten udsigt til vandet i havnens hovedløb eller i kanalerne.

Meget mere end et naboskab

På Sluseholmen får du meget mere end et godt naboskab – det er et fællesskab! Vi synes, det skal være muligt at bo i byen uden at skulle gå på kompromis. Derfor er beboerne på Sluseholmen aktive i diverse udvalg, og der er ligeledes altid en hjælpende hånd at hente i Sluseholmens Facebookgruppe. Fællesaktiviteter, fællesrum og en forudsætning om at skabe et trygt miljø er blot nogle af de ingredienser, som er med til at skabe dette fantastiske byfællesskab.

Til lands til vands (og i luften)

På Sluseholmen er du både tæt på vandet, byen og den friske luft i naturen. Området er indrettet med plads til cyklister og spadserende. De mange holme er forbundet via brosystemer, og fra Sluseholmen kommer du nemt til resten af København med bus eller med den kommende Metro. Med Havnebussen kan du sejle til bl.a. Nyhavn, mens du nyder den flotte tur fra vandsiden.

Vi har lejligheder i alle størrelser. Fra storfamilien til kæresteparret. Eller en toværelses til singlelivet.

Læs mere

Træning eller tænkepause?

Har du brug for at få færdiggjort en bog, eller er vejret for godt til at besøge fitnesscentret? Udendørsområderne langs kanalen på sluseholmen bliver brugt til et utal af aktiviteter og der er plads til det hele. Nyd vandtrappernes skønne træplanker og vandets skvulpen – uanset om du er til bøger eller burpees.

Familieliv

Vi har plads til alle, men Sluseholmen udmærker sig i særdeleshed til børnefamilien. Store gårdmiljøer, legepladser og et trygt fællesskab sikrer en spændende, aktiv og fri opvækst, tæt på by og natur.

Skole og daginstitutioner

Københavns Kommune planlægger at opføre en ny skole på Sluseholmen, som forventes at stå klar i løbet af 2023. I øjeblikket hører Sluseholmen til Skolen i Sydhavnen, som er et højprofileret byggeri fra 2015 på Teglholmen – blot få minutters gang fra Sluseholmen. Skolen har en maritim og naturfaglig profil, hvor vandet bruges i den daglige undervisning. Skolen er med sin profil og arkitekturen moderne skole, der understøtter både klasseundervisning og tværfagligt projektarbejde. I samme ejendom ligger en integreret daginstitution, som deler de fantastiske fælles faciliteter med skolen.

En bydel blomstrer

Sluseholmen er en bydel i rivende udvikling. Der er caféer, restauranter og dagligvarer lige rundt om hjørnet. I 2020 åbnede den nyeste del: Granholmen, hvor der bl.a. er lejemuligheder for iværksættere. Og i det kommende sundhedshus vil der bl.a. være praktiserende læger, tandlæge, kiropraktor, fysioterapeut mm.