Menu

Retningslinjer for Covid-19

På grund den aktuelle situation afholder vi åbent hus med tilmelding. Når du tilmelder dig, vil du blive kontakte med et tidspunkt for fremmøde og vi tager naturligvis de nødvendige forholdsregler. Vi beder om IKKE at medbringe børn, familiemedlemmer eller andre, som ikke skal bo i lejligheden.

Dette er et krav, da vi skal overholde retningslinjer fra Sundhedsstyrelsen og formindske risiko for smittespredning. Der skal sprittes af, når I ankommer – vi har sprit tilgængeligt ved hovedindgangen. Tilsvarende bedes I bære mundbind, holde afstand til hinanden og respektere dette. Vi gør opmærksom på at der kan forekomme ekstra ventetid.

Her på Sluseholmen holder vi sammen – og i disse dage er vi fælles om at holde afstand på forsvarlig vis.

+45 45 26 01 02 eller sluseholmen@newsec.dk

OPLEV SLUSEHOLMEN

KØBENHAVNS STEMNINGSFULDE KANALBY

Både i vandet og fugle i luften

Du vil opleve det, så snart du bevæger dig rundt i kvarteret. Sluseholmen er en aktiv bydel med højt til himlen. Her går sluseholmerne tur, cykler og løber, sejler kajak. Her er både i vandet, fugle i luften. Nye bygninger, pladser og hyggelige gårdmiljøer kommer til. Sluseholmen er en levende bydel, der ganske vist er forholdsvis ung, men som allerede er noget for sig.

Og så er Sluseholmen tæt på det meste. På 10 minutter er du på Rådhuspladsen – og lige på den anden side af vandet ligger naturskønne Amager Fælled.

Sluseholmerne værner om hverdagen og det gode naboskab

Naboskabet definerer Sluseholmen. Når du flytter ind, får du nemlig ikke bare naboer – du får et fællesskab! Sluseholmerne kommer allerede hinanden ved, og hvis du får lyst, så er du mere end velkommen til at slå dig til.

Sluseholmerne er aktive i diverse udvalg, ligesom der også altid er en hjælpende hånd at hente i Facebookgruppen for kvarterets beboere. Fællesaktiviteter, fællesrum og en fælles lyst til at passe på og værne om hverdagen, så alle kan være trygge og trives, er blot nogle af ingredienserne i det gode naboskab på Sluseholmen.

Arkitekturen skaber den karakterfulde stemning

På Sluseholmen skiller nybyggeriet sig ud og bryder rammerne for det, de fleste forventer. Alene bygningernes forskelligartede facader, hver med deres unikke udtryk, leder tankerne hen på de hyggelige, hollandske kanalkvarterer. Og det er ikke et tilfælde.

Arkitekt Bjørn Morgensen betoner, hvordan Sluseholmens karakterfulde og maritime miljø skabes ved at bryde med hvidt-i-hvidt og identitetsløshed i byggeriet. Hør Bjørn Mogensen fortælle om sine tanker og om ambitionerne for Granholm

Trygge gårdmiljøer og legepladser til børnefamilierne

På Sluseholmen er der lejligheder til enhver tid i livet. Men rammerne er især optimale for børnefamilien. Både den store og den lille, den sammenbragte eller ”harmonikafamilien,” der vokser og skrumper fra uge til uge.

Med store, trygge gårdmiljøer og legepladser – og ikke mindst et fællesskab med naboerne, der betyder alverden i dagligdagen – får ungerne en tryg, aktiv og sjov hverdag.

Skolen i Sydhavnen er sluseholmernes skole

Skolen i Sydhavnen hører til Sluseholmen.

Den er fra 2015 og ligger på Teglholmen, få minutters gang fra Sluseholmen. Skolen har en maritim og naturfaglig profil, hvor vandet bruges i den daglige undervisning – noget, ungerne vil have stor glæde af, når de bor ved kanalerne. Skolen deler sine fantastiske faciliteter med en integreret daginstitution, der ligger i samme bygning.

Ny skole med grøn og bæredygtig profil kommer til

Københavns Kommune er godt i gang med planerne om en ny skole, der kommer til at ligge på Sluseholmen. Skolen vil være en grøn byskole, der tager naturen ind – og eleverne ud i naturen.

Visionen tager afsæt i bæredygtighed og i en tæt samhørighed til det omkringliggende kvarter, så det ikke kun er børnene – men hele kvarteret – som skolen samler.

Vi har lejligheder i alle størrelser. Fra storfamilien til kæresteparret. Eller en toværelses til singlelivet.

Læs mere

Træning eller tænkepause?

De grønne områder langs kanalerne på Sluseholmen bliver brugt til et utal af aktiviteter og der er plads til det hele. Nyd vandtrappernes skønne træplanker og vandets skvulpen – uanset om du er til bøger eller burpees.

Blandingen af handel og hjem skaber et stærkt kvarter

Et levende kvarter kræver både mennesker og meningsfuldt butiksliv. De erhvervsdrivende er med til at skabe sammenhængskraft, og det er netop idéen med Granholms såkaldte iværksætterlejligheder.

I Granholms iværksætterlejligheder kan den passionerede ildsjæl leje sig ind og få erhvervslokale og bolig i naturlig forlængelse af hinanden – om så passionen udfolder sig i et kontor, et atelier, et showroom eller noget helt fjerde.

Er du interesseret i en iværksætterlejlighed?

Fremtiden bringer Metro, Madslusen og meget mere

Fremtiden bringer Metro, Madslusen og meget mere
Livet på Sluseholmen risikerer ikke at stå stille lige foreløbig. Der er masser af planer og masser af ambitioner.

Udover den nye skole, som du kan læse om ovenfor, får sluseholmerne i de kommende år et sundhedshus, en ny Metro-station og den gastronomiske genistreg, Madslusen.

Dyk ned i noget af det, Sluseholmen snart byder på

Det er ikke kun planter, sluseholmerne dyrker

De hyggelige gårdhaver er vigtige samlingspunkter for naboerne på Sluseholmen.

I en af gårdene er de ekstra heldige, for her har de glæden af to smukke væksthuse tegnet af Gröning Arkitekter. Væksthusene er med til at skabe rammerne for gode oplevelser og for at komme hinanden ved. Det er her, naboskabet og planteglæden bliver dyrket.