Menu

Retningslinjer for Covid-19

På grund den aktuelle situation afholder vi åbent hus med tilmelding. Når du tilmelder dig, vil du blive kontakte med et tidspunkt for fremmøde og vi tager naturligvis de nødvendige forholdsregler. Vi beder om IKKE at medbringe børn, familiemedlemmer eller andre, som ikke skal bo i lejligheden.

Dette er et krav, da vi skal overholde retningslinjer fra Sundhedsstyrelsen og formindske risiko for smittespredning. Der skal sprittes af, når I ankommer – vi har sprit tilgængeligt ved hovedindgangen. Tilsvarende bedes I bære mundbind, holde afstand til hinanden og respektere dette. Vi gør opmærksom på at der kan forekomme ekstra ventetid.

Her på Sluseholmen holder vi sammen – og i disse dage er vi fælles om at holde afstand på forsvarlig vis.

+45 45 26 01 02 eller sluseholmen@newsec.dk

VELKOMMEN TIL FREMTIDENS MODERNE

KANALBY

Fremtidens byfællesskab

Sluseholmen er Københavns nye kanalby, som opføres efter hollandsk forbillede med hyggelige kanaler og karakterfyldte facader. Men ud over smuk arkitektur i naturskønne omgivelser, så bygger Sluseholmen også på en idé: Nemlig at dét at bo i en lejlighed i byen skal være en helhedsoplevelse. Vi bliver flere og flere københavnere, derfor handler det om, at vi udnytter kvadratmeterne bedst muligt. Det gør vi ved at bygge lejligheder med fokus på æstetik og funktionalitet, samtidig med at vi skaber uderum, fællesrum og mulighed for fællesaktiviteter både inde og ude. På den måde skaber vi de ideelle rammer for et stærkt naboskab.

Der er 37 forskellige familiekonstellationer i Danmark, og tendensen peger på, at beboelsesområder med høj diversitet er mere attraktive end homogene beboelsesområder.

Når vi bliver flere – både i familien og i byerne som helhed – så må vi finde nye løsninger, så vi alle kan være her. Det stiller krav til vores boliger og til indretningen, der skal være fleksibel og kunne rumme det hele. Vi tror på, at innovativ indretning med forskellige funktioner, der hurtigt kan tage hånd om hverdagens behov, er fremtiden.

Væksthuse på Sluseholmen dyrker det gode naboskab

Både planter og et styrket naboskab vokser frem på nye måder på Sluseholmen. Som en del af at skabe en blomstrende bydel har Gröning Arkitekter tegnet en række væksthuse til en af gårdene på Sluseholmen. Det skal give gode oplevelser og styrke fællesskabsfølelsen hos beboerne. De nye, varme glashuse i gårdmiljøet er et samlingssted, hvor man mødes og dele sin planteglæde og dyrke det gode naboskab.

Læs mere om fællesskabet på Sluseholmen

Konceptlejligheder til den kræsne

Lejligheder til udlejning skal helst kunne rumme en bred smag. Men hvis du synes ”den brede smag” er kedelig, så er de konceptlejligheder, vi har på tegnetbrættet måske noget for dig? Alt behøver jo ikke at være hvidt og højglans, vel? En lejlighed med spektakulær beliggenhed kalder nemlig på en spektakulær – eller i hvert fald personlig og anderledes – indretning. Om det så er parisiske metrofliser, rå berlinerbeton eller det store New Yorker-loft – mulighederne er mange.

Se filmen
Det sunde liv

I 2021 åbner sluseholmernes nye sundhedshus.

Her vil du kunne finde læger og speciallæger, fysioterapeuter, fitnesscenter og et apotek i gadeplan.

Metro åbner i 2024

Sluseholmen Metro åbner i 2024. Med den får du direkte og lynhurtig adgang til hele fantastiske København.

Madslusen – gastronomi og byliv

Madslusen vil snart være der, hvor sluseholmerne mødes. Både inde og ude. Her vil være restauranter, caféer og sandwichbarer. Nogle af dem vil være velkendte koncepter, andre helt nye – og mon ikke der både vil være til hverdag og til en god aften ude? For selvfølgelig skal du kunne gå ud og nyde bylivet i dit eget kvarter.

Prisvindende skole – og en ny på vej

Skolen i Sydhavnen ligger på Teglholmen ca. 5 min. på cykel fra Sluseholmen. Den ligner bestemt ikke en helt almindelig folkeskole med sin fantasifulde og prisvindende arkitektur. Derudover arbejder Københavns Kommune i øjeblikket på etablering af en ny skole, som forventes klar i 2023 samt yderligere tilbud til børn og unge.