Menu

Retningslinjer for COVID-19

Pt. holder vi åbent hus med tilmelding. Det er et krav, så vi overholder retningslinjerne fra Sundhedsstyrelsen, undgår smittespredning og passer på hinanden. På forhånd tak.

Vi tager de nødvendige forholdsregler, når du besøger Sluseholmen til åbent hus. Der står håndsprit ved hovedindgangen, og vi beder jer benytte dette, når I ankommer. Tilsvarende skal I bære mundbind, holde afstand til hinanden og respektere dette. Vi beder om, at du IKKE tager børn, familiemedlemmer eller andre, som ikke skal bo i lejligheden, med. Her på Sluseholmen holder vi sammen – og i denne forandrede tid er vi fælles om at passe på hinanden.

Vi gør opmærksom på, at der kan forekomme lidt ekstra ventetid. Vi glæder os til at tage imod jer.

+45 45 26 01 02 eller sluseholmen@newsec.dk

SLUSEHOLMENS FREMTID

PLANER FOR KANALBYEN

Fremtidens byfællesskab

Sluseholmen er Københavns nye kanalby, der opføres efter hollandsk forbillede med hyggelige kanaler og karakterfyldte facader. Men udover smuk arkitektur i naturskønne omgivelser, så bygger Sluseholmen også på en idé: Nemlig at dét at bo i en lejlighed i byen skal være en helhedsoplevelse. Vi bliver flere og flere københavnere, og derfor handler det om, at vi udnytter kvadratmeterne bedst muligt. Det gør vi ved at bygge lejligheder med fokus på æstetik og funktionalitet, samtidig med at vi skaber uderum, fællesrum og mulighed for fællesaktiviteter både inde og ude. På den måde skaber vi de ideelle rammer for et stærkt naboskab.

Der er 37 forskellige familiekonstellationer i Danmark, og tendensen peger på, at beboelsesområder med høj diversitet er mere attraktive end homogene beboelsesområder.

Når vi bliver flere – både i familien og i byerne som helhed – må vi finde nye løsninger, så vi alle kan være her. Det stiller krav til vores boliger og til indretningen, der skal være fleksibel og kunne rumme det hele.

Vi tror på, at innovativ indretning med forskellige funktioner, der hurtigt kan tage hånd om hverdagens behov, er fremtiden.

Grønnere gårdhaver til sluseholmerne

Gårdhaverne på Sluseholmen er et af vigtigste uderum som sluseholmerne nyder hver dag. Udover de private altaner og terrasser, kanalerne og hele det omkringliggende kvarter, så er det gårdhaverne, der danner rammen om hverdagen.

Vi er i gang med planlægge, hvordan vi gør gårdhaverne endnu skønnere og grønnere, så sluseholmerne vil synes endnu bedre om deres grønne uderum.

250 ungdomsboliger til Sluseholmen

Vi bliver stadigt flere i København, og det sætter kvadratmetrene under pres. Det kalder på, at vi bygger klogt og i højden, så vi alle kan være her. Samtidig er der massiv mangel på studieboliger til byens studerende. Vi arbejder på vores bidrag til disse problemstillinger.

Fra 2023 får Sluseholmen 250 nye studieboliger. Vi er godt i gang med planerne og byggeriet, og glæder os til at fortælle endnu mere, når vi kan.

Se filmen
Sundhedshuset Sluseholmen

I 2021 fik sluseholmerne et helt nyt sundhedshus.

Sundhedshuset Sluseholmen rummer mange forskellige sundhedstilbud: Læger og speciallæger, fysioterapeuter, fitnesscenter og et apotek i gadeplan.

Prisvindende skole – og endnu en skole på vej

Skolen i Sydhavnen ligger på Teglholmen ca. 5 min. på cykel fra Sluseholmen. Den ligner ikke en helt almindelig folkeskole med sin fantasifulde og prisvindende arkitektur.

Københavns Kommune arbejder på at etablere en ny skole i hjertet af Sluseholmen. Pt. er forventningen at skolen samt yderligere tilbud til kvarterets børn og unge står klar i 2023.

Væksthuse til planter og det gode naboskab

Der skulle ske lidt mere i en af gårdhaverne her på Sluseholmen. Derfor har Gröning Arkitekter tegnet en række væksthuse til en af gårdhaverne ud fra tanken om at skabe en på mange måder blomstrende bydel. Væksthusene er et samlingspunkt for sluseholmerne, hvor de kan mødes, komme hinanden ved – og pleje lidt mere end planter.

Læs mere om fællesskabet på Sluseholmen

Metro åbner i 2024

Sluseholmen Metro åbner om få år. Fra 2024 får sluseholmerne direkte og nem adgang til hele byen og dens lokkende kulturtilbud.

Madslusen er på vej til Sluseholmen

Madslusen vil snart være der, hvor sluseholmerne og kvarterets gæster mødes. Både inde og ude. Madslusen vil byde på restauranter, caféer og sandwichbarer. Nogle af dem vil være velkendte koncepter, andre helt nye – og mon ikke der både vil være lidt til hverdag og til en god aften ude?

Vil du være med fra start?

Alt om Madslusen på Sluseholmen