Menu

Retningslinjer for COVID-19

Pt. holder vi åbent hus med tilmelding. Det er et krav, så vi overholder retningslinjerne fra Sundhedsstyrelsen, undgår smittespredning og passer på hinanden. På forhånd tak.

Vi tager de nødvendige forholdsregler, når du besøger Sluseholmen til åbent hus. Der står håndsprit ved hovedindgangen, og vi beder jer benytte dette, når I ankommer. Tilsvarende skal I bære mundbind, holde afstand til hinanden og respektere dette. Vi beder om, at du IKKE tager børn, familiemedlemmer eller andre, som ikke skal bo i lejligheden, med. Her på Sluseholmen holder vi sammen – og i denne forandrede tid er vi fælles om at passe på hinanden.

Vi gør opmærksom på, at der kan forekomme lidt ekstra ventetid. Vi glæder os til at tage imod jer.

+45 45 26 01 02 eller sluseholmen@newsec.dk

Velkommen til

Poppelholm

Poppelholm er til dig, der virkelig værdsætter vandet

Poppelholm ligger i første række til vandet, lige ned til Sluseløbet med en enestående udsigt til Amager Fælled. Både udsigten og den hyggelige lille lystbådehavn skaber en unik, maritim stemning. Til de tre andre sider inviterer de hyggelige kanaler dig nærmere, om så du har lyst til at nyde en kop kaffe eller vil lufte kajakken.

Lejelejlighederne i Poppelholm giver muligheder til mange

Med størrelser fra 72 og til 159 m2 finder du lejligheder til flere tidspunkter i livet. Planløsningerne i Poppelholm er velgennemtænkte, og med 3 til 5 værelser får du det, du har behov for i dit nye hjem. Du kan vælge mellem lejligheder og kanalhuse i to plan, der alle har enten altan eller terrasse – et fantastisk, privat uderum, der gør hjemmet endnu større.

Det smukke køkken er hjemmets hjerte

Fælles for lejlighederne på Sluseholmen er, at vi arbejder med gavmildt lysindfald, når vi bygger. Det mærker du også i Poppelholm, hvor lyset møder de smukke elementer fra HTH i køkkenet. Det er også HTH elementer, du finder i badeværelset.

Når du bor i Poppelholm, får du både en privat altan eller terrasse – og en hyggelig gårdhave, hvor du kan mødes med naboerne.

Kom til åbent hus

Om Poppelholm

Lejligheder på 3 til 5 værelser – fra 72 m2 og op til 159 m2

Lyse lejligheder og kanalhuse i to plan

Altan eller terrasse til hver bolig

En hyggelig, grøn gårdhave

Et praktisk depotrum til hver lejlighed

Mulighed for parkering

Et fantastisk naboskab

Vand til alle sider

Masser af uderum til hverdagshyggen

Som nævnt får du både altan eller terrasse og en grøn gårdhave, når du bor i Poppelholm. Faktisk var Poppelholm blandt de første bygninger, der kom til på Sluseholmen. Det kan mærkes i gårdhaven, hvor det grønne gror, spirer og blomstrer løs, og skaber et hyggeligt hverdags-helle. Stik hovedet sammen med naboen eller læs en bog.

Facadevinkel 1
Facadevinkel 2
Facadevinkel 3
Facadevinkel 4

Se alle lejligheder


0 boliger i din søgning
ID Adresse Ejendom Projektnr. Boligtype Areal Værelser Pris Ledig pr. Status


ID Adresse Etage Bolignr. Bruttoareal Rum/vær Pris Status