Menu

Retningslinjer for COVID-19

Pt. holder vi åbent hus med tilmelding. Det er et krav, så vi overholder retningslinjerne fra Sundhedsstyrelsen, undgår smittespredning og passer på hinanden. På forhånd tak.

Vi tager de nødvendige forholdsregler, når du besøger Sluseholmen til åbent hus. Der står håndsprit ved hovedindgangen, og vi beder jer benytte dette, når I ankommer. Tilsvarende skal I bære mundbind, holde afstand til hinanden og respektere dette. Vi beder om, at du IKKE tager børn, familiemedlemmer eller andre, som ikke skal bo i lejligheden, med. Her på Sluseholmen holder vi sammen – og i denne forandrede tid er vi fælles om at passe på hinanden.

Vi gør opmærksom på, at der kan forekomme lidt ekstra ventetid. Vi glæder os til at tage imod jer.

+45 45 26 01 02 eller sluseholmen@newsec.dk

Studio apartments ved vandkanten

Velkommen til Slusebro

1. februar 2024 vil Slusebro stå klar på Sluseholmen med 247 nye studio apartments til studerende og andre unge. Slusebro er bygget til dem, der gerne vil bo tæt på byen, og elsker vand og natur. Her er arkitektur, der skaber liv – både dagligdagens liv og det aktive liv på, ved og i vandet. Det er boliger, hvor man kan være aktive sammen, og fordybe sig hver for sig. Nogle går måske på uni, andre er i lære og skaber nyt med deres hænder, mens andre igen er startet i deres første job.

Men dét, de alle har til fælles, er, at de er generationen, der vil gøre en forskel med den måde, de bor på – både for de mennesker, de bor sammen med og for planeten. Slusebro er nemlig designet til både fællesskab og et liv på vandet.

Skriv dig op

Byggeriet skrider fremad, og det grove arbejde er nu overstået – bygningen står færdig. Vi arbejder nu på at installere og finpudse alt det indvendige. Fra oktober vil en prøvelejlighed stå klar, hvor du kan se de fine faciliteter.

Skriv dig allerede nu op på venteliste, så er du måske en af de heldige, der bliver første hold på Slusebro.

Tilmeld dig venteliste

 

Designet i samarbejde med de unge

Hvad er vigtigst, når man tænker lejligheder til unge; nærhed til by eller natur, adgang til spændende faciliteter eller noget helt tredje? I stedet for blot at antage svarene, så inkluderer vi målgruppen i udformningen af fx fællesfaciliteter, aktiviteter og traditioner.

Resultatet bliver moderne lejligheder, hvor der er tænkt både komfort og bæredygtighed ind. Med plads til en social og aktiv hverdag.

Et hjem ved vandkanten

Ta’ med til morgensvømning i havnebadet og aften-cruise på SUPs i Københavns Havn. Eller hva’ med en go’ gang cardiotræning i kajak?

Mulighederne er mange, når man har vandet som sin nabo. Derfor er tanken, at Slusebro skal have sine helt egne SUPs og kajakker til rådighed. Det er netop et af de områder, hvor vi er i dialog med de kommende beboere, så vi kan få de helt rigtige faciliteter fra starten.

Et bæredygtigt byggeri

Ja, hvad betyder det egentlig? Byggeriet forventes at blive DGNB Guld-certificeret, hvor der lægges vægt på seks hovedområder; miljømæssig kvalitet, økonomisk kvalitet, social kvalitet, teknisk kvalitet, proceskvalitet samt områdekvalitet.

Det kan du læse mere om her

Læs mere

Lejligheder og fællesarealer

På Slusebro bliver der plads til både at dyrke fællesskabet og sig selv.

De 247 lejligheder er mellem 30-70 m2 med eget bad, toilet og tekøkken samt plads til både seng og skrivebord.

Trænger man til at socialisere med sine naboer, kan man hænge ud i fællesarealerne, som spænder fra fælleskøkken og studiezoner til motionsrum, festlokale samt uderum med vand-aktiviteter og tagterrasse.

En del af Sluseholmen

Slusebro ligger på Sluseholmen; en moderne kanalby i Sydhavnen med Københavns havn og Fælleden som nærmeste nabo. Her finder man både kaffebar, cykelværksted, supermarked og Lagkagehuset, så hverdagens fornødenheder er altid tæt på.

Det samme er vandet, så en tur i det blå fra morgenstunden eller i kajak om aftenen, bliver en naturlig del af beboernes hverdag.

Ved Sluseholmen kan man leve et liv ved og på vandet, ved den grønne natur – og stadig være i indre by på få minutter. Det bliver endnu nemmere i 2024, når metroen åbner lige over for Slusebro.

Vil du vide mere?

Slusebro ligger på den sydlige del af Kastanjeholmen. Byggeriet er i fuld gang, og i 1. februar 2024 er lejlighederne klar til indflytning.

Hold dig opdateret her på siden, hvis du vil være en af de første til at høre mere om de nye studio apartments.

In English?

Do you want to know more about our new studio apartments at Sluseholmen?

Visit our English site