Menu

Retningslinjer for COVID-19

Pt. holder vi åbent hus med tilmelding. Det er et krav, så vi overholder retningslinjerne fra Sundhedsstyrelsen, undgår smittespredning og passer på hinanden. På forhånd tak.

Vi tager de nødvendige forholdsregler, når du besøger Sluseholmen til åbent hus. Der står håndsprit ved hovedindgangen, og vi beder jer benytte dette, når I ankommer. Tilsvarende skal I bære mundbind, holde afstand til hinanden og respektere dette. Vi beder om, at du IKKE tager børn, familiemedlemmer eller andre, som ikke skal bo i lejligheden, med. Her på Sluseholmen holder vi sammen – og i denne forandrede tid er vi fælles om at passe på hinanden.

Vi gør opmærksom på, at der kan forekomme lidt ekstra ventetid. Vi glæder os til at tage imod jer.

+45 45 26 01 02 eller sluseholmen@newsec.dk

Studio apartments ved vandkanten

1. februar 2024 vil Slusebro stå klar på Sluseholmen med 247 nye studio apartments til studerende og andre unge. Slusebro er bygget til dem, der gerne vil bo tæt på byen, og elsker vand og natur. Det er boliger, hvor man kan være aktive sammen, og fordybe sig hver for sig. Nogle går måske på uni, andre er i lære og skaber nyt med deres hænder, mens andre igen er startet i deres første job.

Se filmen
Tilmeld ventelisten på Slusebro

Byggeriet skrider fremad og står klar 1. februar til indflytning af de første beboere.

Du er velkommen til at tilmelde dig ventelisten, da der senere åbnes for yderligere lejligheder. Derfor kan du nu tilmelde dig ventelisten i Danica ejendommes venteliste-system.

Skriv dig op på ventelisten.

Tilmeld dig venteliste hos Danica Ejendomme

 

Designet i samarbejde med unge

Hvad er vigtigst, når man tænker lejligheder til unge; nærhed til by eller natur, adgang til spændende faciliteter eller noget helt tredje? I stedet for blot at antage svarene, så inkluderer vi målgruppen i udformningen af fx fællesfaciliteter, aktiviteter og traditioner.

Resultatet bliver moderne lejligheder, hvor der er tænkt både komfort og gode materialer ind. Med plads til en social og aktiv hverdag.

Et hjem ved vandkanten

Ta’ med til morgensvømning i havnebadet og aften-cruise på SUPs i Københavns Havn. Eller hva’ med en go’ gang cardiotræning i kajak?

Mulighederne er mange, når man har vandet som sin nabo. Derfor er tanken, at Slusebro skal have sine helt egne SUPs og kajakker til rådighed. Det er netop et af de områder, hvor vi er i dialog med de kommende beboere, så vi kan få de helt rigtige faciliteter fra starten.

Et guldcertificeret byggeri

Ja, hvad betyder det egentlig? Byggeriet er certificeret af Rådet for Bæredygtigt Byggeri, hvor der lægges vægt på seks hovedområder; miljømæssig kvalitet, økonomisk kvalitet, social kvalitet, teknisk kvalitet, proceskvalitet samt områdekvalitet.

Det kan du læse mere om her

Læs mere

Lejligheder og fællesarealer

På Slusebro er der plads til både at dyrke fællesskabet og sig selv. De 247 lejligheder er mellem 36-82 m2 og prisen starter fra 6.500 kr. om måneden.

Lejlighedstyper:
Studio Solo

1-værelses lejligheder med eget bad + toilet, HTH-tekøkken og adgang til hyggelige fælleskøkkener.

Studio Stykka

1-værelses lejligheder med eget bad + toilet, Stykka tekøkken og præindrettet med seng og skab fra Stykka, som designer cirkulært inventar – og adgang til hyggelige fælleskøkkener.

Studio Kitchen

1-værelses lejligheder med eget bad + toilet og eget HTH-køkken.

Apartment

2-3-værelses lejligheder med eget bad + toilet, køkken og altan.

Trænger man til at socialisere med sine naboer, kan man hænge ud i fællesarealerne, som spænder fra fælleskøkken og studiezoner til fitnessrum, festlokale samt uderum med vandaktiviteter og tagterrasse.

En del af Sluseholmen

Slusebro ligger på Sluseholmen; en moderne kanalby i Sydhavnen med Københavns havn og Fælleden som nærmeste nabo. Her finder man både kaffebar, cykelværksted, supermarked og Lagkagehuset, så hverdagens fornødenheder er altid tæt på.

Det samme er vandet, så en tur i det blå fra morgenstunden eller i kajak om aftenen, bliver en naturlig del af beboernes hverdag.

Ved Sluseholmen kan man leve et liv ved og på vandet, ved den grønne natur – og stadig være i indre by på få minutter. Det bliver endnu nemmere i 2024, når metroen åbner lige over for Slusebro.

Vil du vide mere?

Slusebro ligger på den sydlige del af Kastanjeholmen. Byggeriet er klar pr. 1. februar 2024, hvor de første beboere flytter ind.

Hold dig opdateret her på siden,  hvor vi løbende vil hold dig opdateret om de nye studio apartments.

In English?

Do you want to know more about our new studio apartments at Sluseholmen?

Visit our English site

 

Se alle lejligheder


0 boliger i din søgning
ID Adresse Ejendom Projektnr. Boligtype Areal Værelser Pris Ledig pr. Status


ID Adresse Etage Bolignr. Bruttoareal Rum/vær Pris Status