Menu

Retningslinjer for COVID-19

Pt. holder vi åbent hus med tilmelding. Det er et krav, så vi overholder retningslinjerne fra Sundhedsstyrelsen, undgår smittespredning og passer på hinanden. På forhånd tak.

Vi tager de nødvendige forholdsregler, når du besøger Sluseholmen til åbent hus. Der står håndsprit ved hovedindgangen, og vi beder jer benytte dette, når I ankommer. Tilsvarende skal I bære mundbind, holde afstand til hinanden og respektere dette. Vi beder om, at du IKKE tager børn, familiemedlemmer eller andre, som ikke skal bo i lejligheden, med. Her på Sluseholmen holder vi sammen – og i denne forandrede tid er vi fælles om at passe på hinanden.

Vi gør opmærksom på, at der kan forekomme lidt ekstra ventetid. Vi glæder os til at tage imod jer.

+45 45 26 01 02 eller sluseholmen@newsec.dk

SLUSEHOLMEN

MULIGHEDER FOR ERHVERV

En hyggelig og sprudlende kanalby

Sluseholmen udvikler sig – og er allerede et hyggeligt og sprudlende kvarter med børn, der leger i gårdene og leben både på vandet og langs de smukke kanaler. Kanalbyen, der er bygget efter hollandsk forbillede, ligger lige over for Amager Fælled og 15 minutter på cykel fra Rådhuspladsen.

Handel skaber liv og liv skaber handel

Arkitekturen hylder diversitet. Det kommer til udtryk i de mange forskellige facader, hvor der er skabt plads til caféer, lækker take-away og butikker midt imellem sluseholmernes hjem.

Sluseholmens erhvervsliv vokser hele tiden

Målet er, at erhverv og dagligliv bindes sammen og ligger side om side. På den måde skaber vi en levende bydel, både for de erhvervsdrivende og for kvarterets beboere.

Sluseholmen-kvarteret rummer allerede butikker, caféer, sundhedshus og hundesalon.

Ring gerne til Anne-Mette Thorsager fra Newsec, hvis du har spørgsmål:

Direkte: +4545260207
Mobil +4524455296
Mail: amt@newsec.dk

På Sluseholmen kan du slå dørene op til din restaurant, café eller butik
  • Mere end 2.500 nye boliger med 5.000 naboer
  • 16 holme, et væld af nye kanaler og små broer
  • Ca. 15 minutter på cykel til Rådhuspladsen
  • 3 min. gang til Metrostation som kommer i 2024
  • Masser af parkeringsmuligheder
Det perfekte match

Vi søger forskellige typer erhverv, der kan være med til at skabe værdi for Sluseholmens beboere – og som kan skabe en sund forretning. Er det dig?

Kontakt os endelig. Vi glæder os til at høre fra dig.