Menu

Retningslinjer for COVID-19

Pt. holder vi åbent hus med tilmelding. Det er et krav, så vi overholder retningslinjerne fra Sundhedsstyrelsen, undgår smittespredning og passer på hinanden. På forhånd tak.

Vi tager de nødvendige forholdsregler, når du besøger Sluseholmen til åbent hus. Der står håndsprit ved hovedindgangen, og vi beder jer benytte dette, når I ankommer. Tilsvarende skal I bære mundbind, holde afstand til hinanden og respektere dette. Vi beder om, at du IKKE tager børn, familiemedlemmer eller andre, som ikke skal bo i lejligheden, med. Her på Sluseholmen holder vi sammen – og i denne forandrede tid er vi fælles om at passe på hinanden.

Vi gør opmærksom på, at der kan forekomme lidt ekstra ventetid. Vi glæder os til at tage imod jer.

+45 45 26 01 02 eller sluseholmen@newsec.dk

SLUSEHOLMEN

MULIGHEDER FOR ERHVERV

En hyggelig og sprudlende kanalby

Sluseholmen udvikler sig – og er allerede et hyggeligt og sprudlende kvarter med børn, der leger i gårdene og leben både på vandet og langs de smukke kanaler. Kanalbyen, der er bygget efter hollandsk forbillede, ligger lige over for Amager Fælled og 15 minutter på cykel fra Rådhuspladsen.

Mød nogle af de erhvervsdrivende længere nede på denne side.

Sluseholmens erhvervsliv vokser hele tiden

Målet er, at erhverv og dagligliv bindes sammen og ligger side om side. På den måde skaber vi en levende bydel, både for de erhvervsdrivende og for kvarterets beboere.

Sluseholmen rummer allerede en række butikker, caféer og spisesteder, sundhedshus, hundesalon, specialforretninger og frisør. Og flere kommer hele tiden til for at bo og arbejde her.

Ring gerne til  Poul Skjødt fra Newsec, hvis du har spørgsmål:

Direkte: +4545268647
Mobil +4540104014
Mail: pos@newsec.dk

På Sluseholmen kan du slå dørene op til din restaurant, café eller butik
  • Mere end 2.500 nye boliger med 5.000 naboer
  • 16 holme, et væld af nye kanaler og små broer
  • Ca. 15 minutter på cykel til Rådhuspladsen
  • 3 minutters gang til Metrostation fra 2024
  • Masser af parkeringsmuligheder
Mød en erhvervsdrivende: Mette Ørum og Hey Namaste

På Etta Camerouns Vej 17 bor og arbejder Mette Ørum lige ud til Fordgraven på Sluseholmen. Hun har nemlig slået sig ned i en af vores eftertragtede iværksætterboliger, hvorfra hun driver det holistiske yogastudio Hey Namaste.

Hos Hey Namaste kan sluseholmerne både få enetimer eller nyde forskellige holdtræninger, hvor det særlige yogafællesskab er i fokus.

Mød Mette Ørum og følg hende (og hunden Millie) på Instagram.

Besøg Instagram

Handel skaber liv og liv skaber handel

Arkitekturen hylder diversitet. Det kommer til udtryk i de mange forskellige facader, hvor der er skabt plads til caféer, lækker take-away og butikker midt imellem sluseholmernes hjem.

Mød en erhvervsdrivende: Ann Helene Kristensen og Baby-steps

Lige midt imellem kanaler og Fordgraven ligger Baby-steps. Bag Baby-steps står ergoterapeut Ann Helene Kristensen, der fra lokalerne på Sluseholmen tilbyder efterfødselstræning, babymassage, sansemotorisk træning og meget mere.

Ann Helene Kristensen har også lanceret sin egen podcastserie med fokus på ergoterapi og børn.

Følg med i, hvad der sker hos Baby-steps på Instagram.

Besøg Instagram

Det perfekte match

Vi søger forskellige typer erhverv, der kan være med til at skabe værdi for Sluseholmens beboere – og som kan skabe en sund forretning. Er det dig?

Kontakt os endelig. Vi glæder os til at høre fra dig.