Menu

Retningslinjer for COVID-19

Pt. holder vi åbent hus med tilmelding. Det er et krav, så vi overholder retningslinjerne fra Sundhedsstyrelsen, undgår smittespredning og passer på hinanden. På forhånd tak.

Vi tager de nødvendige forholdsregler, når du besøger Sluseholmen til åbent hus. Der står håndsprit ved hovedindgangen, og vi beder jer benytte dette, når I ankommer. Tilsvarende skal I bære mundbind, holde afstand til hinanden og respektere dette. Vi beder om, at du IKKE tager børn, familiemedlemmer eller andre, som ikke skal bo i lejligheden, med. Her på Sluseholmen holder vi sammen – og i denne forandrede tid er vi fælles om at passe på hinanden.

Vi gør opmærksom på, at der kan forekomme lidt ekstra ventetid. Vi glæder os til at tage imod jer.

+45 45 26 01 02 eller sluseholmen@newsec.dk

Sluseholmen er attraktiv for erhvervslivet

Sluseholmens karakterfulde kvarter er skabt til at binde erhverv og dagligliv tæt sammen, og bydelen er spået til at blive et af Københavns mest populære og interessante kvarterer. I fremtiden vil Sluseholmen huse omkring 5.500 indbyggere, mens der for hele det ny Sydhavn er en forventning om 16.500 indbyggere og 22.000 arbejdspladser. Det tæller også de studerende på Aalborg Universitet, der sammen med beboerne har glæde af erhvervslivet på Sluseholmen.

Perfekt placering for store og små erhverv

Sluseholmen udvikler sig fortsat. Kombinationen af dagligliv og erhverv skaber et levende kvarter, og beboerne nyder allerede en lang række tilbud med butikker, caféer og spisesteder.

Lagkagehuset, Ricco’s Kaffe, flere specialforretninger, et populært cykelværksted, Sundhedshuset Sluseholmen, en frisør, et tilløbsstykke af en blomsterbutik og en hundesalon ligger allerede på Sluseholmen. Og flere kommer til.

Kun 15 minutters cykeltur fra Hovedbanegården

Sluseholmen ligger optimalt i forhold til Københavns centrale indfaldsveje. Der er god offentlig transport, og fra 2024 bliver det endnu nemmere med den nye Metro.

Midt i det hele ligger Sundhedshuset Sluseholmen

Sundhedshuset åbnede i 2021 og er allerede fuldt udlejet til forskellige sundhedsfaglige tilbud. Sundhedshuset er udtænkt i et stærkt samarbejde mellem forskellige sundhedsfaggrupper, der tilsammen byder på de bedste muligheder for beboerne. Her finder du alt fra fysioterapeut og smerteklinik til psykiater og gynækologi.

 

Læs mere om Sundhedshuset

 

Sundhedshuset Sluseholmen

Sundhedshuset Sluseholmen er et tværfagligt sundhedshus med autoriserede sundhedsfaglige specialer. Det er en fordel for Sluseholmens beboere, der har nem adgang til en lang række forskellige sundhedsydelser.

Sundhedshuset Sluseholmen bygger på et stærkt fagligt fællesskab mellem faggrupperne, der både kan sparre og inspirere hinanden – til gavn for borgerne.

Sundhedshus med nordisk udtryk

Patienter efterspørger i højere grad behagelige, overskuelige og brugerorienterede fysiske rammer, når de vælger services inden for sundhed og pleje.

Disse behov afspejler Sundhedshuset Sluseholmen, der bl.a. står med afdæmpede, grå farver og detaljer i træ. Det skaber et smukt, varmt og ikke mindst trygt miljø.

Et godt forbundet Sundhedshus

Fra indgangen træder man ind i det store, lyse atrium med elevator og flot trappe, der forbinder Sundhedshuset fra parkeringskælderen op til 1. salen.

I stueetagen er der direkte indgang til Sluseholmen Apotek, der gør det bekvemt for patienter at hente medicin efter konsultation.

Oversigt over klinikker

Sluseholmen Apotek
Sydhavnens Lægehus
D’feet Fodterapi
Københavns Smerteklinik
Havnens Reumatologi
Reumatologi.dk
Psykologpraksis Kirketerp
Din Scanningsjordemoder
Psykiater Thomas Middelboe
Juno Gyn

Madslusen er på vej

Madslusen bliver sluseholmernes kulinariske mekka, og vil ligge i hjertet af kanalbyen blandt kanalerne.

Madslusen er en genistreg tegnet af Gröning Arkitekter

I Madslusen bliver der gode muligheder for at nyde et udsøgt måltid i dit eget kvarter. Der vil være servering indendørs og ude ved kanalerne, hvor den maritime stemning giver appetit og højt til himlen.

Madslusen er gennemtænkt og tegnet af Gröning Arkitekter.

Vil du være med?

Vi er godt i gang med at tegne kontrakter med de restauratører, der vil være med til at skabe mad- og streetfoodoplevelser i særklasse.

Kontakt os om Sundhedshuset

Bliv en del af Sluseholmens erhvervsliv og oplev selv, hvordan kvarteret vokser.
Kontakt os for at høre om dine muligheder lige nu.

Signe Bendix Skaarup

Mail: siben@danicapension.dk

De smukkeste maritime omgivelser i København

Sluseholmen er kendetegnet ved naturskønne omgivelser med vandet som den helt centrale stemningsmarkør. Den maritime stemning definerer kanalbyen og de muligheder, alle har for at nyde det. Beboere, erhvervsdrivende og besøgende kan tage en pause i det fri, nyde lyden af vandets skvulpen mod vandtrapperne eller dyrke vandsport.

Stærke forbindelser – og snart ny Metrolinje

Sluseholmen ligger kun en kort cykeltur fra København K, og meget af turen går langs de stemningsfulde kanaler. Buslinjerne 7A og 18 sørger for god forbindelse til resten af byen. Derudover lægger de karakteristiske havnebusser til ved Teglværksbroen, hvor de tager passagerer med op ad havneløbet.

Sluseholmen Metrostation åbner  i 2024 – og bringer dig til København på få minutter.

Se filmen
Erhvervsdrivende kan bo og arbejde under samme tag

Sluseholmens særlige iværksætterlejligheder skaber en unik sammenhæng mellem erhverv og beboere. Det styrker lokalmiljøet, når erhvervsdrivende har mulighed for at bo og arbejde det samme sted.

Moderne rammer for arbejde og afslapning

Iværksætterlejlighederne har facade ud mod kanalen og promenaden, mens man indenfor møder lyse og rummelige erhvervslokaler i naturlig forlængelse af en privat bolig. Grundplanen er gennemtænkt, så der er gode forhold for arbejde og for afslapning – det gør lejlighederne eftertragtet for passionerede og kreative iværksættere, der søger gennemførte lokaler med plads til forretning, atelier, kontor, showroom eller noget helt femte.

Få mere at vide om iværksætterlejlighederne

Erhvervslejemål

Se på oversigten, hvor de forskellige ledige erhvervslejemål er placeret

1. Granholm
227 m2 ledige lejemål
2. Hasselholm
156 m2 ledige lejemål
3. Kastanjeholm
184 m2 lejemål er udlejet
4 & 5: Lærkeholm
Bed om særskilt prospekt for Madslusen (restaurant/café)
se billedet i stor udgave

Kontakt os om butikker & Madslusen

Bliv en del af Sluseholmens erhvervsliv og oplev selv, hvordan kvarteret vokser.
Kontakt os for at høre om dine muligheder lige nu.

Peter Bech

Telefon: 30 66 46 41

Mail: peter.bech@colliers.com

Sophie Strandberg

Telefon: 21 28 70 86

Mail: sophie.strandberg@colliers.com