Menu

Erhverv

En hyggelig, smuk og sprudlende kanalby

Sluseholmen er under rivende udvikling – og allerede et hyggeligt og sprudlende bykvarter med børn, der leger i gårdene og leben både på vandet og langs de smukke kanaler. Den smukke kanalby, der er bygget efter hollandsk forbillede, ligger lige over for Amager Fælled og 15 minutter på cykel fra Rådhuspladsen.

Handel skaber liv og liv skaber handel

Arkitekturen hylder diversitet. Det kommer til udtryk i de mange forskellige facader, hvor der er skabt plads til cafeer, lækker take-away, butikker og økologi.

Sundhedshuset er på vej

I 2020 er det planlagt at skabe et sundhedshus til alle Sluseholmens beboere. Her vil der både være læger, speciallæger, fysioterapeuter og fitnesscenter. Desuden vil der i gadeplan være et apotek, som allerede nu åbnet som pop-up-apotek lige rundt om hjørnet fra det fremtidige sundhedshus.

Ring gerne til Anne-Mette Thorsager fra Newsec for opklarende spørgsmål:

Direkte: +4545260207
Mobil +4524455296
Mail: amt@newsec.dk

Her kan du slå dørene om til din restaurant, cafe eller butik
  • Mere end 2.500 nye boliger med 5.000 naboer
  • 16 holme, et væld af nye kanaler og små broer
  • 15 minutter på cykel til Rådhuspladsen
  • 3 min. gang til metrostation, som kommer i 2024
  • Masser af parkeringsmuligheder
Den blandede by

Det er mangfoldighed – den blandede by – som skaber liv og miljø på Sluseholmen. Her er både leje- og ejerlejligheder. Her er moderne, urbane familier, som både vil have luft under vingerne og være tæt på byens puls. Her er eneforældre, seniorer og par, som ikke bare ønsker et sted at bo, men som vil være en del af noget større. Og så er der naturligvis sammenbragte harmonikafamilier, som varierer i størrelse fra uge til uge.

Det perfekte match

Vi søger forskellige typer erhverv, som kan være med til at skabe værdi for områdets beboere – og som kan skabe en sund forretning. Er det dig?