Menu

Retningslinjer for COVID-19

Pt. holder vi åbent hus med tilmelding. Det er et krav, så vi overholder retningslinjerne fra Sundhedsstyrelsen, undgår smittespredning og passer på hinanden. På forhånd tak.

Vi tager de nødvendige forholdsregler, når du besøger Sluseholmen til åbent hus. Der står håndsprit ved hovedindgangen, og vi beder jer benytte dette, når I ankommer. Tilsvarende skal I bære mundbind, holde afstand til hinanden og respektere dette. Vi beder om, at du IKKE tager børn, familiemedlemmer eller andre, som ikke skal bo i lejligheden, med. Her på Sluseholmen holder vi sammen – og i denne forandrede tid er vi fælles om at passe på hinanden.

Vi gør opmærksom på, at der kan forekomme lidt ekstra ventetid. Vi glæder os til at tage imod jer.

+45 45 26 01 02 eller sluseholmen@newsec.dk

Velkommen til

Granholm

Granholm ligger i hjertet af Sluseholmen omgivet af vand til alle sider og lige ved den kommende Metro.

Når du flytter ind i en af lejeboligerne i Granholm, får du mere end et hjem: Du bliver en del af et fællesskab. Et fællesskab, hvor forskelligheden hyldes og naboskabet spirer blandt børnefamilier, singler, erhvervsdrivende og iværksættere og ældre par.

Sluseholmerne mødes ved kanalerne, i de hyggelige gårdhaver og omkring på de grønne udearealerne.
Her er både plads til kom-sammen og til at finde ro.
Om Granholm
  • Lejligheder på 2 til 5 værelser – fra 54 m2 og op til 208 m2
  • Rækkehuse og iværksætterlejligheder
  • Stilrene og funktionelle køkkener fra HTH
  • Gulve i brede egeplanker
  • Vaskesøjle og baderumsmøbel fra HTH
  • Et praktisk depotrum til hver lejlighed
  • Muligheder for parkering
  • Et fantastisk naboskab

Enestående arkitektur

”Vi vil gerne gøre oplevelsen af at komme hjem anderledes end i normalt nybyg, hvor alle opgangene ligner hinanden og alle lejlighederne er helt hvide med hvide terrazzofliser og hvide vægge – det kan blive lidt for sterilt. Her har vi, sammen med Danica, designet opgange, der giver følelsen af at komme ”hjem.”

Du vil opleve det, når du går tur på Sluseholmen: De forskellige bygninger og facader med hver deres originale udtryk, der leder tankerne hen på Amsterdams hyggelige kanalkvarterer. Sammen med broerne over kanalerne skaber de en helt særlig stemning på Sluseholmen. Hør arkitekt Bjørn Mogensen fortælle mere om Granholm og hvordan der er tænkt nyt i nybyggeriet.

Læs mere her

Hjemlige rammer

I Granholm finder du lejelejligheder med 2 til 5 værelser, så du kan finde de hjemlige rammer for mange stadier af livet her. Der er tænkt over stort og småt; fra en optimal rumfordeling og udnyttelse af kvadratmetrene til detaljer som gulve af brede egeplanker og stilfulde elementer i køkken og badeværelse fra HTH.

Måske din nye lejlighed venter i Granholm?

Kom til åbent hus og oplev Granholm. Vi viser rundt og fortæller om lejlighederne, så du kan beslutte om dit kommende hjem ligger på Sluseholmen.

Kom til åbent hus

Unik bolig til iværksættere og erhvervsdrivende

Vores iværksætterlejligheder giver kreative sjæle en ny mulighed for at arbejde og bo under samme tag. Her kan erhvervsdrivende indrette forretning, kontor, atelier eller showroom i forlængelse af deres private bolig. Lejlighederne har en indbydende facade ud mod promenaden, så det er let at invitere kunder og samarbejdspartnere indenfor.

Læs mere om erhverv på Sluseholmen

Rummelige rækkehuse tæt på byen

Lejlighederne på Sluseholmen er noget ud over det sædvanlige, når det kommer til både indretning og arkitektur.

I Granholm finder du flere familievenlige rækkehuse hævet over jorden med godt udsyn og et fantastisk lysindfald. Med tre etager samt altan og et lille, hyggeligt gårdareal er der god plads ude og inde.

Lejevilkår for Granholm

Du er velkommen til at se på de praktiske informationer om lejevilkårene i Granholms lejeboliger. Vi har stillet det ganske overskueligt op, så du hurtigt kan læse om indskud og depositum, kæledyr, parkering mm.

Se lejevilkår for lejligheder

Facadevinkel 1
Facadevinkel 2

Se alle lejligheder


0 boliger i din søgning
ID Adresse Ejendom Projektnr. Boligtype Areal Værelser Pris Ledig pr. Status


ID Adresse Etage Bolignr. Bruttoareal Rum/vær Pris Status