Menu

Retningslinjer for COVID-19

Pt. holder vi åbent hus med tilmelding. Det er et krav, så vi overholder retningslinjerne fra Sundhedsstyrelsen, undgår smittespredning og passer på hinanden. På forhånd tak.

Vi tager de nødvendige forholdsregler, når du besøger Sluseholmen til åbent hus. Der står håndsprit ved hovedindgangen, og vi beder jer benytte dette, når I ankommer. Tilsvarende skal I bære mundbind, holde afstand til hinanden og respektere dette. Vi beder om, at du IKKE tager børn, familiemedlemmer eller andre, som ikke skal bo i lejligheden, med. Her på Sluseholmen holder vi sammen – og i denne forandrede tid er vi fælles om at passe på hinanden.

Vi gør opmærksom på, at der kan forekomme lidt ekstra ventetid. Vi glæder os til at tage imod jer.

+45 45 26 01 02 eller sluseholmen@newsec.dk

Velkommen til

Slusehuset

I Slusehuset får du den maritime stemning helt ind i dit hjem

Slusehuset ligger på kanten af nyt og gammelt. Det er her, historien møder nutiden og skaber samhørighed på tværs af tiden. Slusehuset ligger nemlig ved den gamle sluse, der i mere end 100 år har stået som et vartegn for kvarteret. I de lyse og moderne lejelejligheder kommer både historien og den maritime stemning helt ind i dit hjem.

Tidsløse og moderne køkkener til hele familien

Hver lejlighed i Slusehuset har et moderne, lyst og tidsløst køkken med elementer og hårde hvidevarer fra danske HTH Køkkener. Her kan familien mødes og komme hinanden ved, og I får alle muligheder for at sætte jeres præg i indretningen.

De gode takter går igen i badeværelset, så rummene bindes sammen. Baderumsmøbel, vaskesøjle og bruseniche er alle udstyret med kvalitet fra HTH.

Om lejlighederne i Slusehuset

Lejligheder på 3 til 5 værelser – fra 92 m2 og op til 161 m2

Tagterrasse, altan eller terrasse til hver bolig

Køkken og badeværelse i elementer fra HTH

Enestående udsigt til Sluseløbet og den gamle sluse

Et praktisk depotrum til hver lejlighed

Mulighed for parkering

Et stærkt naboskab

Hele kvarteret er dit uderum

Med tagterrasse, altan eller terrasse har du dit eget private uderum, hvor du kan nyde udsigten til kanalerne, Sluseløbet og Amager Fælled. Men i realiteten bliver hele kvarteret dit uderum.

Kanalerne giver enestående muligheder for at dyrke det aktive liv på vandet, ligesom kvarterets restauranter og caféliv byder på gastronomiske oplevelser. Med Havnebadet, apotek, sundhedshus og gode indkøbsmuligheder – og endnu en skole på vej – åbner Sluseholmen sig op og inviterer dig ind.

Kom til åbent hus

På Sluseholmen bor du tæt på by og natur. På den anden side af Sluseløbet ligger Amager Fælled, og med en kort cykeltur er du hurtigt i Indre By. Fra 2024 har du også Metro.
Sluseholmerne hjælper ikke kun hinanden med en kop sukker

Hvis du har lyst til at komme dine naboer ved, så er der alle muligheder for det på Sluseholmen. Sluseholmerne nøjes ikke med at hjælpe hinanden med en kop sukker, men dyrker naboskabet både i hverdagen og ved højtider. På Facebook, til fastelavn og til fællesspisning er der sammenhold og sammenkomst. Det er helt op til dig, hvordan du vil være med.

Facadevinkel 1
Facadevinkel 2

Se alle lejligheder

0 boliger i din søgning
ID Adresse Ejendom Projektnr. Boligtype Areal Værelser Pris Ledig pr. Status


ID Adresse Etage Bolignr. Bruttoareal Rum/vær Pris Status