Menu

Retningslinjer for COVID-19

Pt. holder vi åbent hus med tilmelding. Det er et krav, så vi overholder retningslinjerne fra Sundhedsstyrelsen, undgår smittespredning og passer på hinanden. På forhånd tak.

Vi tager de nødvendige forholdsregler, når du besøger Sluseholmen til åbent hus. Der står håndsprit ved hovedindgangen, og vi beder jer benytte dette, når I ankommer. Tilsvarende skal I bære mundbind, holde afstand til hinanden og respektere dette. Vi beder om, at du IKKE tager børn, familiemedlemmer eller andre, som ikke skal bo i lejligheden, med. Her på Sluseholmen holder vi sammen – og i denne forandrede tid er vi fælles om at passe på hinanden.

Vi gør opmærksom på, at der kan forekomme lidt ekstra ventetid. Vi glæder os til at tage imod jer.

+45 45 26 01 02 eller sluseholmen@newsec.dk

Tilmeld dig åbent hus på søndag

Leder du efter en lejelejlighed i København, så kom til åbent hus på Sluseholmen og se, om det er noget for dig. Kvarterets hyggelige, maritime stemning – og ikke mindst lejlighederne med gavmildt lysindfald, gennemtænkte planløsninger og en placering ud over det sædvanlige – venter.

Find dit nye hjem her.


Hvad er Sluseholmen?

Sluseholmen er Københavns hyggelige kanalby, der ligger lige mellem by og natur. Med kanalerne, Sluseløbet og Amager Fælled tæt ved kan du søge ud under åben himmel, ligesom kvarterets butikker og spisesteder bliver stadigt flere. Og så tager en cykeltur dig til Rådhuspladsen på 15 minutter.

Kanalerne

Det er kanalerne og den hyggelige, maritime stemning, de små broer og uderummene langs vandet, der karakteriserer Sluseholmen. Tilsammen danner det kvarterets ånd, og hvad end du foretrækker at nyde en stille stund ved vandet, vil dyrke sport på kanalerne eller starte dagen med en dukkert i Havnebadet, så har du muligheden her.

Kanalerne er Sluseholmens hjerte. Hver eneste lejlighed ligger ned til kanalerne, nogle endda ud til Sluseløbet med kig til den gamle sluse og Amager Fælled.

Lejlighederne

Vi udlejer gennemtænkte lejligheder, der imødekommer tidens krav til indretning. Med gavmildt lysindfald fra kanalerne, Sluseløbet og de grønne gårdhaver åbner hver eneste lejlighed op – og så er både køkken og badeværelse indrettet med sans for kvalitet. Alt sammen betyder noget i det daglige, både når logistikken og det praktiske skal fungere, men også når du vil finde ro og bare være til i hjemmet.

Om du vil bo for dig selv eller med hele familien – det kan du på Sluseholmen. Vi udlejer alt fra 1- til 5-værelses lejligheder.

Kom til åbent hus

Hvis Sluseholmen og lejlighederne lyder som noget for dig, så kan du nemt komme videre. Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os, og ellers kan du tilmelde dig åbent hus. Vi holder åbent hus og anbefaler, at du tilmelder dig, hvis du vil opleve kvarteret og mærke efter, om det er noget for dig.

Tilmeld dig åbent hus

Nærhed til by og natur

Ejendommene på Sluseholmen skiller sig med de mange varierende facader ud blandt andet nybyggeri. Det er noget af det, der får øjnene til at vandre og gør kvarteret levende.

Samtidig ligger Sluseholmen både bynært og tæt ved naturen. Det tager kun 10 min. at komme til Indre By, mens Amager Fælled ligger lige på den anden side af Sluseløbet. Og om nogle år kommer Metroen til, så resten af København er så tæt på som muligt.

Sluseholmen – Dejlige omgivelser

Når du flytter til Sluseholmen og bliver sluseholmer, får du mere end bare et sted at bo. Glæd dig over de dejlige omgivelser. Der er god plads til børnefamilier, som har glæde af de dejlige gårdmiljøer i ejendommene.

Fællesskabet

Fælleskabet mellem sluseholmerne spirer og udvikler sig, og naboerne kommer hinanden ved både til fællesspisning, gåture med de firbenede og for råd og kom-sammen i Facebookgruppen for kvarteret. Det er noget, hele familien har glæde af, når ungerne kan lege med naboens børn nede i gårdhaven eller i Havnebadet, mens forældrene mødes over en kølig drink eller kop kaffe.

Hvis du også gerne siger mere end ’Hej’ til dine naboer, så er der alle muligheder for at blive en del af et stærkt naboskab her på Sluseholmen.