Menu

Retningslinjer for COVID-19

Pt. holder vi åbent hus med tilmelding. Det er et krav, så vi overholder retningslinjerne fra Sundhedsstyrelsen, undgår smittespredning og passer på hinanden. På forhånd tak.

Vi tager de nødvendige forholdsregler, når du besøger Sluseholmen til åbent hus. Der står håndsprit ved hovedindgangen, og vi beder jer benytte dette, når I ankommer. Tilsvarende skal I bære mundbind, holde afstand til hinanden og respektere dette. Vi beder om, at du IKKE tager børn, familiemedlemmer eller andre, som ikke skal bo i lejligheden, med. Her på Sluseholmen holder vi sammen – og i denne forandrede tid er vi fælles om at passe på hinanden.

Vi gør opmærksom på, at der kan forekomme lidt ekstra ventetid. Vi glæder os til at tage imod jer.

+45 45 26 01 02 eller sluseholmen@newsec.dk

Bolig spotlights

Lejlighederne på Sluseholmen er noget særligt. Men faktisk er der nogen, der er noget helt usædvanligt, selv for vores kvarter. Det er dem, du fra tid til anden finder på denne side. Unik beliggenhed, enestående altaner eller penthouse … Find din drømmelejlighed her.

Mens du venter på et nyt spotlight

Mulighederne for at få din drømmelejlighed lever. På Sluseholmen får du en særlig naturskøn beliggenhed, et gennemtænkt og moderne hjem, nærhed til København K - og naturligvis friheden ved at bo til leje. Drømmer du mon om noget som dette?...

Læs mere