Menu

Retningslinjer for COVID-19

Pt. holder vi åbent hus med tilmelding. Det er et krav, så vi overholder retningslinjerne fra Sundhedsstyrelsen, undgår smittespredning og passer på hinanden. På forhånd tak.

Vi tager de nødvendige forholdsregler, når du besøger Sluseholmen til åbent hus. Der står håndsprit ved hovedindgangen, og vi beder jer benytte dette, når I ankommer. Tilsvarende skal I bære mundbind, holde afstand til hinanden og respektere dette. Vi beder om, at du IKKE tager børn, familiemedlemmer eller andre, som ikke skal bo i lejligheden, med. Her på Sluseholmen holder vi sammen – og i denne forandrede tid er vi fælles om at passe på hinanden.

Vi gør opmærksom på, at der kan forekomme lidt ekstra ventetid. Vi glæder os til at tage imod jer.

+45 45 26 01 02 eller sluseholmen@newsec.dk

Bolig spotlights

Her finder du et særligt udvalg af vores ledige lejelejligheder på Sluseholmen i København. Her bor du tæt på byen, med både vandkanten, naturen og det aktive liv lige uden for din hoveddør. Vil du være en del af fremtidens byfællesskab?

Bolig spotlight: Store lejligheder er ledige lige nu

Lige nu finder du skønne 4-værelses lejelejligheder på Sluseholmen, der venter på at tage imod den helt rette familie. Vi ser nærmere på en lejlighed i et kanalhus, en lejlighed med udsigt til den gamle sluse og slutter af lige...

Læs mere