Menu

Retningslinjer for COVID-19

Pt. holder vi åbent hus med tilmelding. Det er et krav, så vi overholder retningslinjerne fra Sundhedsstyrelsen, undgår smittespredning og passer på hinanden. På forhånd tak.

Vi tager de nødvendige forholdsregler, når du besøger Sluseholmen til åbent hus. Der står håndsprit ved hovedindgangen, og vi beder jer benytte dette, når I ankommer. Tilsvarende skal I bære mundbind, holde afstand til hinanden og respektere dette. Vi beder om, at du IKKE tager børn, familiemedlemmer eller andre, som ikke skal bo i lejligheden, med. Her på Sluseholmen holder vi sammen – og i denne forandrede tid er vi fælles om at passe på hinanden.

Vi gør opmærksom på, at der kan forekomme lidt ekstra ventetid. Vi glæder os til at tage imod jer.

+45 45 26 01 02 eller sluseholmen@newsec.dk

Mens du venter på et nyt spotlight

Hvad drømmer du om i dit kommende hjem? To altaner, en ugeneret penthouse, vand til alle sider, en særlig plantegning? Vores spotlights er enestående lejligheder, selv for Sluseholmen, og her kan du begynde at drømme.

28. januar, 2021

Mulighederne for at få din drømmelejlighed lever. På Sluseholmen får du en særlig naturskøn beliggenhed, et gennemtænkt og moderne hjem, nærhed til København K – og naturligvis friheden ved at bo til leje. Drømmer du mon om noget som dette?

De tre inspirationslejligheder ligger i hjertet af Sluseholmen, Københavns stemningsfulde kanalkvarter tæt på både by, vand og natur, og er gode eksempler på nogle af de helt særlige lejligheder, vi af og til har til leje. På den anden side af Sluseløbet ligger Amager Fælled, og med både indkøbsmuligheder, skole og sundhedshus har Sluseholmen alt, du behøver.

Et kanalhus med vand til alle sider

I Sluseholmens nyeste ejendom, Granholm, finder du de særlige kanalhuse. Kanalhusene har vand til alle sider, og den maritime stemning danner rammen om en helt særlig hverdag ved vandet. Til ejendommen hører også en hyggelig, grøn gårdhave, hvor naboerne kommer hinanden ved i sommertiden.

De forskelligartede, smukke facader med hver deres originale udtryk skaber sammen med kanalerne og de små broer en stemning, der leder tankerne over på Venedig og Amsterdam. Denne stemning kommer helt ind i hjemmet i Granholms kanalhuse.

Nordisk varme fra de smukke gulve

Udsigt til Sluseløbet og Amager Fælled fra kanalhuset

Om du foretrækker en gåtur, en tur på board eller en dukkert hver morgen … Du kan det hele på Sluseholmen

Ryk tæt på naturen i Slusehuset

Drømmer du om nostalgisk charme og en enestående udsigt? Så er Slusehuset stedet, hvor din drøm kan blive til virkelighed. Slusehuset ligger i første række til vandet, og den maritime stemning er allestedsnærværende. Din nabo bliver den gamle, historiske sluse, der i mere end 100 år har været et vartegn for kvarteret. Gammelt møder nyt, for indenfor i Slusehuset er lejelejlighederne gennemtænkt, store og tidssvarende.

Alle lejligheder har enten altan, terrasse eller tagterrasse, hvor du kan nyde udsigten til kanalerne og Amager Fælled. Hele kvarteret bliver dit uderum med god plads til vandsport, hyggelige gåture og stille stunder ved kanalerne. Indenfor er lejlighederne udstyret med lyse køkkener fra HTH Køkkener med plads til både det travle familieliv og rolige weekendmorgener.

De charmerende røde huse og udsigt til Amager Fælled fra Slusehuset

Drømmer du om en moderne bolig? Kom til Slusehuset – her får du også friheden ved at leje.

Et hjem i hjertet af Sluseholmen

I Sluseholmens midte ligger ejendommen Hasselholm, der sammen med Kastanjeholm ligger ud til kanalen.  Hasselholm og Kastanjeholm er kendetegnet ved boliger i forskellig stil med innovative løsninger og en tidssvarende indretning.

Lejlighedernes rumfordeling er gennemarbejdet ned til mindste detalje, så pladsen udnyttes bedst muligt. For eksempel kan de 4-værelses lejligheder indrettes, så de passer til jeres familiesammensætning – om I er en stor sammenbragt familie eller bare to, der altid har drømt om ekstra værelser til kontor eller hobbyrum.

Lys og luft i Hasselholm på Sluseholmen

Plads til kontor, børneværelse, gæsteværelse, hobby – hvad drømmer du om?

 

På Sluseholmen får du mere end blot naboer

Du får et fællesskab med plads til forskellighed. Der er rig mulighed for at dyrke det gode naboskab på Facebook, til fastelavn eller fællesspisning. Det er helt op til dig.

Vi anbefaler, at du holder et godt øje med unikke spotlight lejligheder på Sluseholmen.