Menu

Retningslinjer for COVID-19

Pt. holder vi åbent hus med tilmelding. Det er et krav, så vi overholder retningslinjerne fra Sundhedsstyrelsen, undgår smittespredning og passer på hinanden. På forhånd tak.

Vi tager de nødvendige forholdsregler, når du besøger Sluseholmen til åbent hus. Der står håndsprit ved hovedindgangen, og vi beder jer benytte dette, når I ankommer. Tilsvarende skal I bære mundbind, holde afstand til hinanden og respektere dette. Vi beder om, at du IKKE tager børn, familiemedlemmer eller andre, som ikke skal bo i lejligheden, med. Her på Sluseholmen holder vi sammen – og i denne forandrede tid er vi fælles om at passe på hinanden.

Vi gør opmærksom på, at der kan forekomme lidt ekstra ventetid. Vi glæder os til at tage imod jer.

+45 45 26 01 02 eller sluseholmen@newsec.dk

Bolig spotlight: Store lejligheder er ledige lige nu

Store lejligheder tager imod på Sluseholmen

28. januar, 2021

Lige nu finder du skønne 4-værelses lejelejligheder på Sluseholmen, der venter på at tage imod den helt rette familie. Vi ser nærmere på en lejlighed i et kanalhus, en lejlighed med udsigt til den gamle sluse og slutter af lige ned til den hyggelige bådklub.

De tre udvalgte lejligheder ligger på Sluseholmen, Københavns stemningsfulde kanalkvarter tæt på både by, vand, natur. På den anden side af sluseløbet ligger Amager Fælled, og med både indkøbsmuligheder, skole og sundhedshus er alt du behøver lige rundt om hjørnet.

 

Lejlighed 1: Bo i et kanalhus med vand til alle sider

Vi starter i Sluseholmens nyeste karré Granholm. Her er mulighederne mange med plads til både hjemmeboende børn eller et lyst og roligt hjemmekontor med udsigt over kanalen.

Vand til alle sider danner rammen om det helt særlige kanalhus, hvor det er en naturlig del af hverdagen at komme hinanden ved, i de hyggelige gårdhaver. Her er tænkt over tingene, alle facader har deres helt eget originale udtryk, så en gåtur i området omkring Sluseholmen leder tankerne hen på Amsterdams kanalkvarterer.

Arbejder du tæt ved en metrostation i en at Københavns andre bydele kan din rute til kontoret snart blive kortere. Granholm ligger nemlig lige ud til en kommende metrostation, der kommer til at forbinde Sluseholmen endnu tættere med resten af byen.

 

Lejlighed 2: Ryk tæt på naturen i Slusehuset

Næste mulighed er Slusehuset, hvor den maritime stemning er allestedsnærværende. Her bliver din nabo den gamle sluse, der i mere end 100 år har været et vartegn for hele kvarteret. Nyt og gammelt mødes i store moderne lejligheder omgivet af historisk charme.

Alle lejligheder har enten altan, terrasse eller tagterrasse, hvor du kan nyde udsigten til kanalerne og Amagerfælled. Hele kvarteret bliver dit uderum med god plads til vandsport, hyggelige gåture eller andre aktiviteter.

Indenfor er de 4-værelses lejligheder udstyret med lyse tidsløse køkkener fra HTH, hvor der er god plads til både det travle familieliv og rolige weekendmorgener. Den gode kvalitet går igen på badeværelset, hvor alle elementer også er fra HTH, så rummene bindes sammen.

 

Lejlighed 3: Flyt ind i hjertet af Sluseholmen

Sidst men ikke mindst har vi Hasselholm, der sammen med Kastanjeholm ligger lige i midten af Sluseholmen og ud til kanalen. Her finder du boliger i forskellig stil med innovative løsninger og en moderne indretning, du kan sætte dit eget personlige præg på.

Der er tænkt over lejlighedernes rumfordeling, så pladsen udnyttes bedst muligt. De 4-værelses lejligheder kan indrettes, så de passer til lige præcis din familiesammensætning – om I er en stor sammenbragt familie eller bare to der altid har drømt om ekstra værelser til kontor eller hobbyrum, så findes der noget for jer.

Lige udenfor døren i alle ejendomme findes hyggelige gårdarealer. På Sluseholmen får du meget mere end bare naboer, du får et fællesskab med plads til forskellighed, hvor der er rig mulighed for at dyrke det gode naboskab på Facebook, til fastelavn eller fællesspisning.