Menu

Retningslinjer for COVID-19

Pt. holder vi åbent hus med tilmelding. Det er et krav, så vi overholder retningslinjerne fra Sundhedsstyrelsen, undgår smittespredning og passer på hinanden. På forhånd tak.

Vi tager de nødvendige forholdsregler, når du besøger Sluseholmen til åbent hus. Der står håndsprit ved hovedindgangen, og vi beder jer benytte dette, når I ankommer. Tilsvarende skal I bære mundbind, holde afstand til hinanden og respektere dette. Vi beder om, at du IKKE tager børn, familiemedlemmer eller andre, som ikke skal bo i lejligheden, med. Her på Sluseholmen holder vi sammen – og i denne forandrede tid er vi fælles om at passe på hinanden.

Vi gør opmærksom på, at der kan forekomme lidt ekstra ventetid. Vi glæder os til at tage imod jer.

+45 45 26 01 02 eller sluseholmen@newsec.dk

Find din

Drømmebolig

Sluseholmen er en aktiv bydel med højt til himlen. Her kan du gå ture, løbe, cykle og endda sejle kajak. Her er både i vandet, fugle i luften, og nye bygninger, pladser og gårde, der skyder op. Og frem for alt er Sluseholmen tæt på det meste. På 10 minutter er du på Rådhuspladsen – og lige på den anden side af vandet ligger det naturskønne Amager Fælled.


Oversigt mod nord
Oversigt mod syd

SØG EFTER DIN NYE BOLIG


SØG BLANDT VORES LEDIGE BOLIGER

Her kan du hurtigt og nemt filtrere på de kriterier, du har til en lejelejlighed. Du ser kun de lejligheder, der er ledige lige nu. Finder du ikke det, du søger, så kontakt en af vores mæglere for at komme på ventelisten eller stille spørgsmål – de hjælper dig under alle omstændigheder godt videre.


[estatetool_house_list_form p_id=”3″ status=”1,2,3,4″]

[estatetool_house_list_result show_on_load=”no” popup=”https://mesura.estatetool.net/isometri/V30/popup.asp”]