Menu

Retningslinjer for Covid-19

På grund den aktuelle situation afholder vi åbent hus med tilmelding. Når du tilmelder dig, vil du blive kontakte med et tidspunkt for fremmøde og vi tager naturligvis de nødvendige forholdsregler. Vi beder om IKKE at medbringe børn, familiemedlemmer eller andre, som ikke skal bo i lejligheden.

Dette er et krav, da vi skal overholde retningslinjer fra Sundhedsstyrelsen og formindske risiko for smittespredning. Der skal sprittes af, når I ankommer – vi har sprit tilgængeligt ved hovedindgangen. Tilsvarende bedes I bære mundbind, holde afstand til hinanden og respektere dette. Vi gør opmærksom på at der kan forekomme ekstra ventetid.

Her på Sluseholmen holder vi sammen – og i disse dage er vi fælles om at holde afstand på forsvarlig vis.

+45 45 26 01 02 eller sluseholmen@newsec.dk

Granholm – 208 nye lejligheder

Bo, arbejd og lev i ny ejendom på Sluseholmen

9. juni, 2020

Sluseholmens nyeste karre fra Danica Pension, Granholm, er et unikt byggeri med forskellige typer lejelejligheder, der er skræddersyet til både private og erhvervsdrivende. Arkitekt Bjørn Mogensen fortæller, hvad der får Granholm til at skille sig ud fra almindelige lejeboliger, hvor alt er mere hvidt i hvidt.

 

En karre med mange funktioner

I Granholm er der både lejligheder til private og små erhvervsdrivende, der nu kan bo og drive forretning samme sted i de nye iværksætterlejligheder. Iværksætterlejlighederne har facade ud mod vandet og promenaden og en tilhørende privat bolig. Hvis du fx er smykkedesigner eller har et galleri, kan du indrette atelier, showroom eller forretning tæt på dit eget hjem i et aktivt område. Det fortæller arkitekt Bjørn Mogensen, der lægger vægt på, hvordan sammenspillet mellem boliger og butikker er med til at gøre Sluseholmen mere levende. ”Det var vigtigt for os at blande funktionerne, så man ikke har ren bolig et sted og rent erhverv et andet sted. Det styrker butikslivet og skaber liv i området, når folk også færdes, hvor de bor”. Udover iværksætterlejlighederne får Granholm et helt nyt sundhedshus, hvor der i stueetagen kommer til at være apotek og på førstesalen læge, tandlæge og fysioterapeuter.

Sans for detaljen

Sluseholmens arkitekter har arbejdet aktivt med at skabe bygninger, der byder velkommen både indvendig og udvendig. Bjørn Mogensen fortæller, hvordan alle opgange og facader har hver deres originale design. ”Vi vil gerne gøre oplevelsen af at komme hjem anderledes end i normalt nybyg, hvor alle opgangene ligner hinanden og alle lejlighederne er helt hvide med hvide terrazzofliser og hvide vægge – det kan blive lidt for sterilt. Her har vi, sammen med Danica, designet opgange, der giver følelsen af at komme ”hjem”. Der er højt til loftet, vi har arbejdet med farverne på vægge og gulve og en dekorativ belysning med karakter både i opgangene og udenfor. Når man går langs facaden, må man gerne tænke ’wow’, fordi det skiller sig ud og kan noget andet.” Også indvendigt har arkitekterne gjort lidt ekstra. Der er tænkt over rumfordelingen, gulvene er med brede egeplanker i naturfarve og badeværelserne er gennemført med god belysning og kvalitetsfliser, der giver lækre overflader.

   

Boliger til enhver smag

Granholms lejelejligheder findes i flere forskellige størrelser. Der er alt fra toværelses til større hjørnelejligheder og fleretagers familievenlige ’rækkehuse’. Fra næste alle lejligheder kan man se vandet. Og ejendomme er en integreret del af Sluseholmens smukke omgivelser. Fra flere af stuelejlighedernes altaner kan man via en låge i værnet, blive ført ned til en lille repos og komme direkte til vandet, hvor der også er mulighed for at have en kajak liggende.

 

Granholms gårdareal er indrettet i forhold til solen, og har en hævet platform i midten, der er ideel til fælles arrangementer, som fx at slå katten af tønden til fastelavn, eller den kan også bruges som en lille scene til fællesdans og musik. Derudover har gården to væksthuse, et hvor man kan dyrke grøntsager og et til at opholde sig i, så der er masser af plads til at samles naboer, venner og familie ude og inde.

Kom selv forbi og oplev Granholm til Åbent hus hver søndag kl. 10