Menu

Retningslinjer for COVID-19

Pt. holder vi åbent hus med tilmelding. Det er et krav, så vi overholder retningslinjerne fra Sundhedsstyrelsen, undgår smittespredning og passer på hinanden. På forhånd tak.

Vi tager de nødvendige forholdsregler, når du besøger Sluseholmen til åbent hus. Der står håndsprit ved hovedindgangen, og vi beder jer benytte dette, når I ankommer. Tilsvarende skal I bære mundbind, holde afstand til hinanden og respektere dette. Vi beder om, at du IKKE tager børn, familiemedlemmer eller andre, som ikke skal bo i lejligheden, med. Her på Sluseholmen holder vi sammen – og i denne forandrede tid er vi fælles om at passe på hinanden.

Vi gør opmærksom på, at der kan forekomme lidt ekstra ventetid. Vi glæder os til at tage imod jer.

+45 45 26 01 02 eller sluseholmen@newsec.dk

Granholm: 208 nye lejligheder med nytænkende arkitektur

Hør arkitektens tanker om Sluseholmens nyeste ejendom.

9. juni, 2020

Danica Pensions nyeste ejendom på Sluseholmen, Granholm, er et unikt byggeri med forskellige typer lejelejligheder, der er skræddersyet til både private og erhvervsdrivende. Kom med indenfor her.

Arkitekt Bjørn Mogensen fortæller, hvad der får Granholm til at skille sig ud fra almindelige lejeboliger, hvor alt er mere hvidt i hvidt.

Iværksætterlejlighederne blander funktionerne

I Granholm er der både lejligheder til private og små erhvervsdrivende, der nu kan bo og drive forretning samme sted i de såkaldte iværksætterlejligheder. Iværksætterlejlighederne har facade ud mod vandet og promenaden og en tilhørende privat bolig. Hvis du fx er smykkedesigner eller har et galleri, kan du indrette atelier, showroom eller forretning tæt på dit eget hjem i et aktivt område.

Det fortæller arkitekt Bjørn Mogensen, der lægger vægt på, hvordan sammenspillet mellem boliger og butikker er med til at gøre Sluseholmen mere levende:

”Det var vigtigt for os at blande funktionerne, så man ikke har ren bolig et sted og rent erhverv et andet sted. Det styrker butikslivet og skaber liv i området, når folk også færdes, hvor de bor.”

Udover iværksætterlejlighederne får Granholm et helt nyt sundhedshus, hvor der i stueetagen kommer til at være apotek og på førstesalen læge, tandlæge og fysioterapeuter.

En anderledes oplevelse af at komme hjem

Sluseholmens arkitekter har arbejdet aktivt med at skabe bygninger, der byder velkommen både indvendig og udvendig. Bjørn Mogensen fortæller, hvordan alle opgange og facader har hver deres originale design:

”Vi vil gerne gøre oplevelsen af at komme hjem anderledes end i normalt nybyg, hvor alle opgangene ligner hinanden og alle lejlighederne er helt hvide med hvide terrazzofliser og hvide vægge – det kan blive lidt for sterilt. Her har vi, sammen med Danica designet opgange, der giver følelsen af at komme ”hjem”. Der er højt til loftet, vi har arbejdet med farverne på vægge og gulve samt en dekorativ belysning med karakter både i opgangene og udenfor. Når man går langs facaden, må man gerne tænke ’wow’, fordi det skiller sig ud og kan noget andet.”

Også indvendigt har arkitekterne gjort lidt ekstra.

Der er tænkt over rumfordelingen, gulvene er med brede egetræsplanker i naturfarve og badeværelserne er gennemført med god belysning og kvalitetsfliser, der giver lækre overflader.

   

Forskellige lejligheder med gode fællesarealer i gårdhaven

Granholms lejelejligheder er i flere forskellige størrelser. Der er alt fra 2-værelses lejligheder til større hjørnelejligheder og fleretagers familievenlige ’rækkehuse’.

Fra næsten alle lejligheder kan man se vandet. Og ejendommen er en integreret del af Sluseholmens smukke omgivelser. Fra flere af stuelejlighedernes altaner kan man via en låge i værnet blive ført ned til et lille repos og komme direkte til vandet, hvor der også er mulighed for at have en kajak liggende.

 

Granholms gårdareal er indrettet i forhold til solen, og har en hævet platform i midten, der er ideel til fælles arrangementer, som for eksempel at slå katten af tønden til fastelavn eller den kan også bruges som en lille scene til fællesdans og musik.

Derudover har gården to væksthuse, et hvor man kan dyrke grøntsager og et til at opholde sig i, så der er masser af plads til at samles naboer, venner og familie ude og inde.

Kom selv forbi og oplev Granholm til Åbent hus.