Menu

Retningslinjer for COVID-19

Pt. holder vi åbent hus med tilmelding. Det er et krav, så vi overholder retningslinjerne fra Sundhedsstyrelsen, undgår smittespredning og passer på hinanden. På forhånd tak.

Vi tager de nødvendige forholdsregler, når du besøger Sluseholmen til åbent hus. Der står håndsprit ved hovedindgangen, og vi beder jer benytte dette, når I ankommer. Tilsvarende skal I bære mundbind, holde afstand til hinanden og respektere dette. Vi beder om, at du IKKE tager børn, familiemedlemmer eller andre, som ikke skal bo i lejligheden, med. Her på Sluseholmen holder vi sammen – og i denne forandrede tid er vi fælles om at passe på hinanden.

Vi gør opmærksom på, at der kan forekomme lidt ekstra ventetid. Vi glæder os til at tage imod jer.

+45 45 26 01 02 eller sluseholmen@newsec.dk

Moderne og fleksibelt lægehus indtager Sluseholmen

I løbet af foråret slår Sundhedshuset Sluseholmen dørene op. Og nu kan vi præsentere de praktiserende læger, der snart vil byde patienter velkomne i det nye sundhedshus: Sydhavnens Lægehus – et moderne lægehus med højt til loftet og fokus på den enkelte patient

17. december, 2020

Sydhavnens Lægehus er ejet af de to praktiserende speciallæger i almen medicin Heidi Hedegaard og Jonas Meile. De flytter sammen med deres ansatte fra den nuværende praksis i det gamle Sydhavn til de moderne lokaler i Sluseholmens nye sundhedshus.

”Vi kommer til at få tre gange så mange konsultationslokaler i forhold til nu, og derfor vi vil også udvide vores stab med flere læger og andet sundhedsfagligt personale,” fortæller Heidi Hedegaard. Udover Heidi Hedegaard og Jonas Meile vil lægehuset bestå af to-tre andre speciallæger i almen medicin, sygeplejerske, lægesekretær, uddannelseslæger og et hold medicinstuderende. Med tiden er planen at ansætte mere sundhedsfagligt personale såsom en jordemoder. Desuden får lægehuset et veludstyret laboratorium, så de selv kan tage EKG, mange typer blodprøver, måle lungefunktion, foretage egne dyrkninger og mikroskopi og meget andet til gavn for patienterne.

”Vi gør en dyd ud af at være imødekommende og fleksible. Og vi gør os umage med at have fokus på og tid til den enkelte patient. Derfor ønsker vi, at vores patienter kommer til os direkte, hvis de ikke føler, det er tilfældet. For os er den gode behandling et samarbejde. Vi tilbyder tid samme dag, når det er nødvendigt, vores telefon har åbent hele dagen, vi har aldrig ferielukket, og vi arbejder på at kunne tilbyde udvidede åbningstider, når vi lander i det nye sundhedshus,” forklarer Heidi Hedegaard og fortsætter: ”Og selvom vi er flere læger, kan man altid vælge at gå hos den samme læge. Modsat kan man også vælge den først ledige læge, hvis man blot ønsker en hurtig tid.”

De to kompagnoner og deres team ser frem at have til huse i et moderne sundhedshus med flere sundhedstilbud samlet på ét sted: ”Det vil uden tvivl skabe en synergi. Alle os, der arbejder i sundhedshuset, vil udveksle viden og faglig sparring, når vi spiser frokost sammen og deler personalefaciliteter hver dag,” siger Heidi Hedegaard og tilføjer: ”Og så er det en stor fordel, at der er ”tre trin” ned til apoteket, hvis recepten ikke er nået frem, eller vi lige skal koordinere med hinanden. Det vil alt sammen komme husets patienter og brugere til gode.”

I forbindelse med flytningen til Sundhedshuset Sluseholmen åbner Sydhavnens Lægehus for tilgang af nye patienter. Heidi Hedegaard opfordrer alle interesserede til at følge Sydhavnens Lægehus på Facebook og Instagram, da al relevant information bliver offentliggjort her.

”Vi glæder os til at byde børn, unge, midaldrende og ældre velkomne i vores lægehus og understøtte Sluseholmens fokus på det gode, sunde og aktive liv,” slutter Heidi Hedegaard.

Fakta om sundhedshuset Sluseholmen

  • – Sundhedshuset Sluseholmen åbner i foråret 2021
  • – Sundhedshuset Sluseholmen ligger i karréen Granholm på adressen Sluseholmen 17, 2450 København SV
  • – Sundhedshusets stueetage vil rumme Sluseholmens Apotek (omtales i en kommende artikel)
  • – Udover Sydhavnens Lægehus vil husets førstesal rumme Københavns Smerteklinik (omtales i en kommende artikel)
  • – Derudover arbejdes der på at få flere speciallæger, tandlæge, fysioterapeut, kiropraktor og lignende ind i Sundhedshuset Sluseholmen
  • – Der er elevator mellem Sundhedshusets etager

Besøg Sydhavnens Lægehus her