Menu

Retningslinjer for COVID-19

Pt. holder vi åbent hus med tilmelding. Det er et krav, så vi overholder retningslinjerne fra Sundhedsstyrelsen, undgår smittespredning og passer på hinanden. På forhånd tak.

Vi tager de nødvendige forholdsregler, når du besøger Sluseholmen til åbent hus. Der står håndsprit ved hovedindgangen, og vi beder jer benytte dette, når I ankommer. Tilsvarende skal I bære mundbind, holde afstand til hinanden og respektere dette. Vi beder om, at du IKKE tager børn, familiemedlemmer eller andre, som ikke skal bo i lejligheden, med. Her på Sluseholmen holder vi sammen – og i denne forandrede tid er vi fælles om at passe på hinanden.

Vi gør opmærksom på, at der kan forekomme lidt ekstra ventetid. Vi glæder os til at tage imod jer.

+45 45 26 01 02 eller sluseholmen@newsec.dk

Lagkagehuset er endelig åbnet på Sluseholmen

Byd varmt velkommen til Sluseholmens nye bager

26. november, 2021

Efter flere års efterspørgsel er Lagkagehuset endelig åbnet på Sluseholmen – til stor glæde for områdets beboere.

Brød og kager fyger over disken i Sluseholmens nye bageri, Lagkagehuset.

”Det går over al forventning, så vi er meget glade,” fortæller Emilie Møller, som er teamleder i Lagkagehuset på Sluseholmen.

Mange af beboerne på Sluseholmen har gennem flere år efterspurgt et Lagkagehuset i området. Og det ønske er nu endelig gået i opfyldelse.

”Her er gode ryk med en masse gæster – især i weekenderne. Og vores lille café i butikken er også meget populær”, siger Emilie Møller.

 

Bestil hjemmefra

Populært er også Lagkagehusets app, hvor kunderne kan bestille brød og kager via Click & Collect.

”Vi pakker de bestilte varer og stiller dem klar i butikken. Når kunderne afhenter deres bestilling, optjener de point, som giver gratis kaffe og brød. Den app er vanvittig populær,” forklarer Emilie Møller.

Og er der brød, kager eller salater, som ikke er solgt, bliver det ikke smidt ud.

”Vi bekæmper madspild ved at genanvende vores varer. Fx bliver rugbrød til rugbrødssnacks, og ellers donerer vi dem til velgørende organisationer som fx ’Mændenes Hjem’. Wienerbrød bliver til romkugler og træstammer. Og det, vi ikke kan genanvende internt, bliver blandt andet omdannet til biobrændsel,” fortæller Emilie Møller.

Desuden bekæmper Lagkagehuset madspild ved at samarbejde med Too Good To Go, hvilket Lagkagehuset på Sluseholmen også forventer at kunne tilbyde deres gæster i den nærmeste fremtid.

 

Her finder du Lagkagehuset

Sluseholmen 19B, 2450 København SV