Menu

Retningslinjer for COVID-19

Pt. holder vi åbent hus med tilmelding. Det er et krav, så vi overholder retningslinjerne fra Sundhedsstyrelsen, undgår smittespredning og passer på hinanden. På forhånd tak.

Vi tager de nødvendige forholdsregler, når du besøger Sluseholmen til åbent hus. Der står håndsprit ved hovedindgangen, og vi beder jer benytte dette, når I ankommer. Tilsvarende skal I bære mundbind, holde afstand til hinanden og respektere dette. Vi beder om, at du IKKE tager børn, familiemedlemmer eller andre, som ikke skal bo i lejligheden, med. Her på Sluseholmen holder vi sammen – og i denne forandrede tid er vi fælles om at passe på hinanden.

Vi gør opmærksom på, at der kan forekomme lidt ekstra ventetid. Vi glæder os til at tage imod jer.

+45 45 26 01 02 eller sluseholmen@newsec.dk

Velkommen til Ren Cykel: Populært cykelværksted åbner på Sluseholmen

Endnu en butik slår dørene op på Sluseholmen. Få en hurtig introduktion lige her.

15. november, 2021

Godt nyt til sluseholmere på to hjul: Ren Cykel er netop åbnet på Sluseholmen! Hos Ren Cykel finder du passionerede, autoriserede cykelsmede, der udfører alle former for cykelreparationer – og din cykel bliver så vidt muligt fikset samme dag som du indleverer den. Mød en af de fire ejere her.

”Vi vil gerne være Danmarks bedste og mest fleksible cykelværksted.”

Sådan beskriver Christian Koch cykelværkstedet og cykelbutikken Ren Cykel, der netop er åbnet på Sluseholmen. Han er én af de fire ejere bag Ren Cykel, der allerede har en række faste butikker og mobile værksteder.

”Ren Cykel har allerede et tæt kærlighedsforhold til Sluseholmen. Vi har repareret cykler her i vores mobile værksted, siden boligområdets begyndelse for seks år siden. Så da muligheden for at åbne en butik herude dukkede op, slog vi til med det samme,” fortæller Christian Koch med et smil.

Et cykelværksted, der fungerer ligesom en restaurant

Ren Cykel tilbyder alle former for cykelreparationer og har som mål at være Danmarks bedste og mest fleksible værksted med fokus på god service og gennemsigtighed.

”Vores koncept fungerer ligesom en restaurant, hvor du vælger en menu,” forklarer Christian Koch og fortsætter: ”Vi gennemgår cyklen med kunden, hvorefter kunden vælger en pakke. Det kan fx være den store pakke, som er stor service med frostsikring af cyklen. Det betyder, at kunden kender prisen på forhånd og aldrig bliver overrasket over ekstra gebyrer.”

Kvalitet til cyklisterne på Sluseholmen

Hos Ren Cykel kan du også købe tilbehør såsom pedaler og dæk, ligesom du kan købe en helt ny cykel – og butikken forhandler kun kvalitetsprodukter.

”Vi sælger kun produkter af høj kvalitet, da det ikke kommer kunden til gode at købe billige produkter som ikke holder,” forklarer Christian Koch.

Du kan komme ned i butikken og indlevere din cykel til reparation – eller du kan booke en tid på hjemmesiden. Ren Cykel tilbyder også at afhente, reparere og tilbagelevere din cykel. Og Ren Cykel bestræber sig altid på at fikse din cykel samme dag, du indleverer den.

 

Her finder du Ren Cykel

Sluseholmen 14, 2450 København SV

Læs mere og book tid på Rencykel.dk