Menu

Retningslinjer for COVID-19

Pt. holder vi åbent hus med tilmelding. Det er et krav, så vi overholder retningslinjerne fra Sundhedsstyrelsen, undgår smittespredning og passer på hinanden. På forhånd tak.

Vi tager de nødvendige forholdsregler, når du besøger Sluseholmen til åbent hus. Der står håndsprit ved hovedindgangen, og vi beder jer benytte dette, når I ankommer. Tilsvarende skal I bære mundbind, holde afstand til hinanden og respektere dette. Vi beder om, at du IKKE tager børn, familiemedlemmer eller andre, som ikke skal bo i lejligheden, med. Her på Sluseholmen holder vi sammen – og i denne forandrede tid er vi fælles om at passe på hinanden.

Vi gør opmærksom på, at der kan forekomme lidt ekstra ventetid. Vi glæder os til at tage imod jer.

+45 45 26 01 02 eller sluseholmen@newsec.dk

Apotekeren på Sluseholmen har store ambitioner

I slutningen af 2018 åbnede Sluseholmens apotek på Lone Kellermand Vej. Men det er kun en midlertidig adresse. Apoteker Susanne Bendixen har nemlig langt større ambitioner.

15. maj, 2019

I samarbejde med Danica Pension, praktiserende læger, tandlæge, kiropraktor og fysioterapeut er hun i fuld gang med at planlægge Sluseholmens Sundhedshus. Sundhedshuset skal ligge i Granholm, som netop nu er ved at blive opført, og ambitionen er at skabe et sammenhængende patientforløb for brugerne af Sundhedshuset.

”Vi har fået mulighed for at skabe det perfekte sundhedshus til nærområdet og borgerne på Sluseholmen. Patientforløbet har været tænkt igennem af de alle de deltagende sundhedsfaglige – og inden arkitekten har slået sine streger”, fortæller apoteker Susanne Bendixen, som i forvejen driver apotek på Amager og i Sydhavnen.

Hun fortsætter: ”Sundhedshuset på Sluseholmen vil være vores lille bidrag til en sammenhængende sundhedssektor.”

Susanne Bendixen glæder sig i øvrigt rigtigt meget over den positive modtagelse, som det midlertidige apotek på Sluseholmen har fået, men ikke mindst til at hele bydelen står klar:

”Jeg synes, Sluseholmen er et fantastisk område. Man fornemmer virkeligt inspirationen fra Amsterdam, det er en helt unik bydel, som kun bliver endnu mere fantastik, når det kommende strøg af små butikker, restauranter og sundhedshus er etableret”, slutter Susanne Bendixen.