Menu

Retningslinjer for Covid-19

På grund den aktuelle situation afholder vi åbent hus med tilmelding. Når du tilmelder dig, vil du blive kontakte med et tidspunkt for fremmøde og vi tager naturligvis de nødvendige forholdsregler. Vi beder om IKKE at medbringe børn, familiemedlemmer eller andre, som ikke skal bo i lejligheden.

Dette er et krav, da vi skal overholde retningslinjer fra Sundhedsstyrelsen og formindske risiko for smittespredning. Der skal sprittes af, når I ankommer – vi har sprit tilgængeligt ved hovedindgangen. Tilsvarende bedes I bære mundbind, holde afstand til hinanden og respektere dette. Vi gør opmærksom på at der kan forekomme ekstra ventetid.

Her på Sluseholmen holder vi sammen – og i disse dage er vi fælles om at holde afstand på forsvarlig vis.

+45 45 26 01 02 eller sluseholmen@newsec.dk

Apotekeren på Sluseholmen har store ambitioner

I slutningen af 2018 åbnede Sluseholmens apotek på Lone Kellermand Vej. Men det er kun en midlertidig adresse. Apoteker Susanne Bendixen har nemlig langt større ambitioner.

15. maj, 2019

I samarbejde med Danica Pension, praktiserende læger, tandlæge, kiropraktor og fysioterapeut er hun i fuld gang med at planlægge Sluseholmens Sundhedshus. Sundhedshuset skal ligge i Granholm, som netop nu er ved at blive opført, og ambitionen er at skabe et sammenhængende patientforløb for brugerne af Sundhedshuset.

”Vi har fået mulighed for at skabe det perfekte sundhedshus til nærområdet og borgerne på Sluseholmen. Patientforløbet har været tænkt igennem af de alle de deltagende sundhedsfaglige – og inden arkitekten har slået sine streger”, fortæller apoteker Susanne Bendixen, som i forvejen driver apotek på Amager og i Sydhavnen.

Hun fortsætter: ”Sundhedshuset på Sluseholmen vil være vores lille bidrag til en sammenhængende sundhedssektor.”

Susanne Bendixen glæder sig i øvrigt rigtigt meget over den positive modtagelse, som det midlertidige apotek på Sluseholmen har fået, men ikke mindst til at hele bydelen står klar:

”Jeg synes, Sluseholmen er et fantastisk område. Man fornemmer virkeligt inspirationen fra Amsterdam, det er en helt unik bydel, som kun bliver endnu mere fantastik, når det kommende strøg af små butikker, restauranter og sundhedshus er etableret”, slutter Susanne Bendixen.