Menu

Apotekeren på Sluseholmen har store ambitioner

I slutningen af 2018 åbnede Sluseholmens apotek på Lone Kellermand Vej. Men det er kun en midlertidig adresse. Apoteker Susanne Bendixen har nemlig langt større ambitioner.

15. maj, 2019

I samarbejde med Danica Pension, praktiserende læger, tandlæge, kiropraktor og fysioterapeut er hun i fuld gang med at planlægge Sluseholmens Sundhedshus. Sundhedshuset skal ligge i Granholm, som netop nu er ved at blive opført, og ambitionen er at skabe et sammenhængende patientforløb for brugerne af Sundhedshuset.

”Vi har fået mulighed for at skabe det perfekte sundhedshus til nærområdet og borgerne på Sluseholmen. Patientforløbet har været tænkt igennem af de alle de deltagende sundhedsfaglige – og inden arkitekten har slået sine streger”, fortæller apoteker Susanne Bendixen, som i forvejen driver apotek på Amager og i Sydhavnen.

Hun fortsætter: ”Sundhedshuset på Sluseholmen vil være vores lille bidrag til en sammenhængende sundhedssektor.”

Susanne Bendixen glæder sig i øvrigt rigtigt meget over den positive modtagelse, som det midlertidige apotek på Sluseholmen har fået, men ikke mindst til at hele bydelen står klar:

”Jeg synes, Sluseholmen er et fantastisk område. Man fornemmer virkeligt inspirationen fra Amsterdam, det er en helt unik bydel, som kun bliver endnu mere fantastik, når det kommende strøg af små butikker, restauranter og sundhedshus er etableret”, slutter Susanne Bendixen.