Menu

Retningslinjer for Covid-19

På grund den aktuelle situation afholder vi åbent hus med tilmelding. Når du tilmelder dig, vil du blive kontakte med et tidspunkt for fremmøde og vi tager naturligvis de nødvendige forholdsregler. Vi beder om IKKE at medbringe børn, familiemedlemmer eller andre, som ikke skal bo i lejligheden.

Dette er et krav, da vi skal overholde retningslinjer fra Sundhedsstyrelsen og formindske risiko for smittespredning. Der skal sprittes af, når I ankommer – vi har sprit tilgængeligt ved hovedindgangen. Tilsvarende bedes I bære mundbind, holde afstand til hinanden og respektere dette. Vi gør opmærksom på at der kan forekomme ekstra ventetid.

Her på Sluseholmen holder vi sammen – og i disse dage er vi fælles om at holde afstand på forsvarlig vis.

+45 45 26 01 02 eller sluseholmen@newsec.dk

KOM OG OPLEV DET NYE MAGNOLIEHOLM

Kom til åbent hus søndag d. 14. april kl. 15 – 16 og vær blandt de allerførste til at se prøveboligerne på smukke Magnolieholm.

1. april, 2019

Allerede fra efteråret 2019 er der indflytning i flere af de i alt 168 ejerlejligheder med fantastisk beliggenhed direkte til Fordgraven. Her er ekstra god plads til at nyde hverdagen – her er værelserne nemlig ekstra store og flere boliger har 2 badeværelser. Fra din altan får du mulighed for at nyde den smukkeste udsigt til Teglværkshavnens vand og super cool urban skyline.

Du får naturligvis også muligheder for at være en del af – og være med til at skabe – et helt nyt fællesskab på Magnolieholm. Kom ud og se, hvordan livet og fællesskabet allerede blomstrer på resten af Sluseholmen.

Følg med på Magnolieholm.dk