Menu

Retningslinjer for COVID-19

Pt. holder vi åbent hus med tilmelding. Det er et krav, så vi overholder retningslinjerne fra Sundhedsstyrelsen, undgår smittespredning og passer på hinanden. På forhånd tak.

Vi tager de nødvendige forholdsregler, når du besøger Sluseholmen til åbent hus. Der står håndsprit ved hovedindgangen, og vi beder jer benytte dette, når I ankommer. Tilsvarende skal I bære mundbind, holde afstand til hinanden og respektere dette. Vi beder om, at du IKKE tager børn, familiemedlemmer eller andre, som ikke skal bo i lejligheden, med. Her på Sluseholmen holder vi sammen – og i denne forandrede tid er vi fælles om at passe på hinanden.

Vi gør opmærksom på, at der kan forekomme lidt ekstra ventetid. Vi glæder os til at tage imod jer.

+45 45 26 01 02 eller sluseholmen@newsec.dk

KOM OG OPLEV DET NYE MAGNOLIEHOLM

Kom til åbent hus søndag d. 14. april kl. 15 – 16 og vær blandt de allerførste til at se prøveboligerne på smukke Magnolieholm.

1. april, 2019

Allerede fra efteråret 2019 er der indflytning i flere af de i alt 168 ejerlejligheder med fantastisk beliggenhed direkte til Fordgraven. Her er ekstra god plads til at nyde hverdagen – her er værelserne nemlig ekstra store og flere boliger har 2 badeværelser. Fra din altan får du mulighed for at nyde den smukkeste udsigt til Teglværkshavnens vand og super cool urban skyline.

Du får naturligvis også muligheder for at være en del af – og være med til at skabe – et helt nyt fællesskab på Magnolieholm. Kom ud og se, hvordan livet og fællesskabet allerede blomstrer på resten af Sluseholmen.

Følg med på Magnolieholm.dk