Menu

Retningslinjer for Covid-19

På grund den aktuelle situation afholder vi åbent hus med tilmelding. Når du tilmelder dig, vil du blive kontakte med et tidspunkt for fremmøde og vi tager naturligvis de nødvendige forholdsregler. Vi beder om IKKE at medbringe børn, familiemedlemmer eller andre, som ikke skal bo i lejligheden.

Dette er et krav, da vi skal overholde retningslinjer fra Sundhedsstyrelsen og formindske risiko for smittespredning. Der skal sprittes af, når I ankommer – vi har sprit tilgængeligt ved hovedindgangen. Tilsvarende bedes I bære mundbind, holde afstand til hinanden og respektere dette. Vi gør opmærksom på at der kan forekomme ekstra ventetid.

Her på Sluseholmen holder vi sammen – og i disse dage er vi fælles om at holde afstand på forsvarlig vis.

+45 45 26 01 02 eller sluseholmen@newsec.dk

GoBoat åbner på Sluseholmen

Den 17. maj åbner GoBoat ved vandtrappen, Ved Stigbordene 35. Det er gode nyheder til sluseholmere og andre, der vil opleve København fra vandsiden.

15. maj, 2019

Bemandet service sørger for tryghed og god opførsel

Det kræver ikke sejlererfaring at sejle bådene. GoBoats udlejningsservice er bemandet i hele åbningstiden, og medarbejderne sørger for, at gæsterne bliver klædt godt på til en tryg og hyggelig sejlads.

Hos GoBoat er der fokus på gæsternes gode opførsel, så alle kan nyde vores dejlige kvarter. Hvis medarbejderne hos GoBoat oplever, at gæster ikke viser hensyn til andre under sejladsen, sender de en servicebåd ud og afbryder sejladsen.

For naboerne på Sluseholmen betyder det, at der ikke vil være gener fra fx larm, idet den bemandede service tager hånd om god opførsel på kanalerne. Musikanlæg og lignende kan ikke medbringes på GoBoat. Bådene er i tilgift lydløse og vil derfor heller ikke støje.

Fuldskab er forbudt, når man vil leje en GoBoat.

Bæredygtighed og respekt for lokalmiljøet

GoBoat er grundlagt med bæredygtighed og respekt for omgivelserne som kerneværdier. Bådene, der er designet og bygget i Danmark, er drevet af energi fra sol, vind og vandkraft, så vandmiljøet ved Sluseholmen vil ikke lide overlast.

Samtidig opstiller GoBoat særlige skraldefaciliteter og står selv for tømning. Det er et vigtigt led i forhold til at værne om havne- og kanalmiljøet – og det gode naboskab – og vidner om GoBoats mission om at tilbyde bæredygtige, respektfulde oplevelser på vandet.

I løbet af 2019 vil GoBoat stå for mindst én større begivenhed, der slår et slag for miljøet. Sammen med Den Blå Planet arrangerer GoBoat en skraldeindsamling i vandet og langs bolværker. Alle børn, der deltager, får titlen skraldepirat – og der er naturligvis en belønning til de hjælpsomme pirater efter endt arbejde.

Åbningstider for GoBoat Sluseholmen

Mandag – torsdag: 14:00 – 20:00
Fredag: 12:00 – 20:00
Weekender og helligdage: 11:00 – 20:00

Booking af GoBoat

Er du nysgerrig på den næste gode oplevelse i kanalerne på Sluseholmen, kan du booke . en GoBoat her: https://goboat.dk/book

Kontakt til GoBoat

Har du spørgsmål, så kan GoBoat kontaktes på sluseholmen@goboat.dk. Haster det, så ring i stedet på 4026 1025.