Menu

Retningslinjer for COVID-19

Pt. holder vi åbent hus med tilmelding. Det er et krav, så vi overholder retningslinjerne fra Sundhedsstyrelsen, undgår smittespredning og passer på hinanden. På forhånd tak.

Vi tager de nødvendige forholdsregler, når du besøger Sluseholmen til åbent hus. Der står håndsprit ved hovedindgangen, og vi beder jer benytte dette, når I ankommer. Tilsvarende skal I bære mundbind, holde afstand til hinanden og respektere dette. Vi beder om, at du IKKE tager børn, familiemedlemmer eller andre, som ikke skal bo i lejligheden, med. Her på Sluseholmen holder vi sammen – og i denne forandrede tid er vi fælles om at passe på hinanden.

Vi gør opmærksom på, at der kan forekomme lidt ekstra ventetid. Vi glæder os til at tage imod jer.

+45 45 26 01 02 eller sluseholmen@newsec.dk

GoBoat åbner på Sluseholmen

Den 17. maj åbner GoBoat ved vandtrappen, Ved Stigbordene 35. Det er gode nyheder til sluseholmere og andre, der vil opleve København fra vandsiden.

15. maj, 2019

Bemandet service sørger for tryghed og god opførsel

Det kræver ikke sejlererfaring at sejle bådene. GoBoats udlejningsservice er bemandet i hele åbningstiden, og medarbejderne sørger for, at gæsterne bliver klædt godt på til en tryg og hyggelig sejlads.

Hos GoBoat er der fokus på gæsternes gode opførsel, så alle kan nyde vores dejlige kvarter. Hvis medarbejderne hos GoBoat oplever, at gæster ikke viser hensyn til andre under sejladsen, sender de en servicebåd ud og afbryder sejladsen.

For naboerne på Sluseholmen betyder det, at der ikke vil være gener fra fx larm, idet den bemandede service tager hånd om god opførsel på kanalerne. Musikanlæg og lignende kan ikke medbringes på GoBoat. Bådene er i tilgift lydløse og vil derfor heller ikke støje.

Fuldskab er forbudt, når man vil leje en GoBoat.

Bæredygtighed og respekt for lokalmiljøet

GoBoat er grundlagt med bæredygtighed og respekt for omgivelserne som kerneværdier. Bådene, der er designet og bygget i Danmark, er drevet af energi fra sol, vind og vandkraft, så vandmiljøet ved Sluseholmen vil ikke lide overlast.

Samtidig opstiller GoBoat særlige skraldefaciliteter og står selv for tømning. Det er et vigtigt led i forhold til at værne om havne- og kanalmiljøet – og det gode naboskab – og vidner om GoBoats mission om at tilbyde bæredygtige, respektfulde oplevelser på vandet.

I løbet af 2019 vil GoBoat stå for mindst én større begivenhed, der slår et slag for miljøet. Sammen med Den Blå Planet arrangerer GoBoat en skraldeindsamling i vandet og langs bolværker. Alle børn, der deltager, får titlen skraldepirat – og der er naturligvis en belønning til de hjælpsomme pirater efter endt arbejde.

Åbningstider for GoBoat Sluseholmen

Mandag – torsdag: 14:00 – 20:00
Fredag: 12:00 – 20:00
Weekender og helligdage: 11:00 – 20:00

Booking af GoBoat

Er du nysgerrig på den næste gode oplevelse i kanalerne på Sluseholmen, kan du booke . en GoBoat her: https://goboat.dk/book

Kontakt til GoBoat

Har du spørgsmål, så kan GoBoat kontaktes på sluseholmen@goboat.dk. Haster det, så ring i stedet på 4026 1025.