Menu

Retningslinjer for COVID-19

Pt. holder vi åbent hus med tilmelding. Det er et krav, så vi overholder retningslinjerne fra Sundhedsstyrelsen, undgår smittespredning og passer på hinanden. På forhånd tak.

Vi tager de nødvendige forholdsregler, når du besøger Sluseholmen til åbent hus. Der står håndsprit ved hovedindgangen, og vi beder jer benytte dette, når I ankommer. Tilsvarende skal I bære mundbind, holde afstand til hinanden og respektere dette. Vi beder om, at du IKKE tager børn, familiemedlemmer eller andre, som ikke skal bo i lejligheden, med. Her på Sluseholmen holder vi sammen – og i denne forandrede tid er vi fælles om at passe på hinanden.

Vi gør opmærksom på, at der kan forekomme lidt ekstra ventetid. Vi glæder os til at tage imod jer.

+45 45 26 01 02 eller sluseholmen@newsec.dk

CHOP CHOP STUDIO: Ny frisør på Sluseholmen

Sluseholmens handelsliv blomstrer, og nu er frisøren CHOP CHOP STUDIO åbnet i hjertet af kanalbyen

20. september, 2021

Bag CHOP CHOP STUDIO står frisør Mie Thestrup, der selv bor på Sluseholmen og har 15 års erfaring fra frisørbranchen.

Min ypperste mission med CHOP CHOP STUDIO er at skabe en frisøroplevelse i særklasse. Salonen bliver et dejligt frirum med velvære, selvforkælelse og frisørbehandlinger,” fortæller Mie Thestrup om sin nye salon.

Mie har sammen med sin familie boet på Sluseholmen i ni år – og drømmen om at åbne sin egen frisørsalon i kanalbyen har levet lige så længe.

Jeg er så glad for, at min drøm endelig bliver til virkelighed, og jeg ser frem til at være en del af Sluseholmens handelsliv,” siger Mie Thestrup.

Mie garanterer, at CHOP CHOP STUDIOs kompetente stylister med den bedste rådgivning og vejledning vil sørge for, at hver kunde forlader salonen smukkere end nogensinde.

Det er vigtigt for os at have tæt kundekontakt. Hver kunde skal føle sig set, hørt og forstået, hvorefter det er vores ypperste opgave at give kunden det helt rigtige individuelle udtryk,” slutter Mie Thestrup.

Her finder du CHOP CHOP STUDIO

Vil du vide mere om Sluseholmens nye frisør, kan du enten besøge salonen på adressen Sluseholmen 16C eller læse mere om CHOP CHOP STUDIO på deres website.