Menu

Retningslinjer for COVID-19

Pt. holder vi åbent hus med tilmelding. Det er et krav, så vi overholder retningslinjerne fra Sundhedsstyrelsen, undgår smittespredning og passer på hinanden. På forhånd tak.

Vi tager de nødvendige forholdsregler, når du besøger Sluseholmen til åbent hus. Der står håndsprit ved hovedindgangen, og vi beder jer benytte dette, når I ankommer. Tilsvarende skal I bære mundbind, holde afstand til hinanden og respektere dette. Vi beder om, at du IKKE tager børn, familiemedlemmer eller andre, som ikke skal bo i lejligheden, med. Her på Sluseholmen holder vi sammen – og i denne forandrede tid er vi fælles om at passe på hinanden.

Vi gør opmærksom på, at der kan forekomme lidt ekstra ventetid. Vi glæder os til at tage imod jer.

+45 45 26 01 02 eller sluseholmen@newsec.dk

Kom til Halloween på Sluseholmen

Søndag den 31. oktober kl. 11-16

19. oktober, 2021

Både store og små sluseholmere kan godt begynde at glæde sig – og finde modet frem! Halloween kommer nærmere.

Søndag den 31. oktober inviterer vi til hyggelig uhygge med græskar, spøgelseshistorier, klippe-klistre-bord, kaffe og varm kakao i anledning af Halloween 2021.

Læs alt om, hvad du og familien kan være med til i år – og find adressen længere nede på siden.

Skær græskar
Vi sørger for græskar, så du og familien skal bare tage hinanden i hånden og kigge forbi. Græskarrene kan fx pynte rundt omkring i vores dejlige kvarter, i jeres egen opgang eller i gårdhaven.

Lav farlige masker
Måske har du allerede kostumet, men du mangler masken? Kom og lav din helt egen farlige Halloween-maske. Vores to gode hjælpere er klar til at hjælpe dig.

Klip flagermus og andet skræmmende Halloween-pynt
Du kan også kaste dig over at klippe Halloween-pynt til dine forældre – eller måske endda til opgangen, så dine naboer ser det!

 

Halloween på Sluseholmen 2021.

I 2021 er der masser af Halloween-hygge (og uhygge!) på programmet særligt for de mindste sluseholmere. Det hele foregår i ejendommen Lærkeholm på Lone Kellermanns Vej 21 – 23 st.

 

(U)hyggelig højtlæsning
Det her er kun for de aller-modigste, så det er garanteret noget for dig. Kom og vær med, når en af vores gode hjælpere læser vaskeægte spøgelseshistorier højt … Man må gerne tage sine forældre med, hvis de tør!

Kaffe, te og kakao
Vi byder både store og små sluseholmere på lidt at varme sig på i løbet af dagen. Bare besøg kaffebilen, der parkerer udenfor Lærkeholm.

Vind en tur i Tivoli for hele familien
På selve dagen har alle jer, der er med til at holde Halloween på Sluseholmen, mulighed for at være med i vores særlige Halloween-konkurrence. Præmien er en tur i Tivoli for hele familien til en værdi af 1.250 kr. Vi finder hele to vindere. Find ud af meget mere på selve dagen.

 

Højtlæsning for modige børn og voksne til Halloween på Sluseholmen.

Spøgelseshistorier, farlige masker, gys og uhygge – tør du og familien at være med til Halloween på Sluseholmen?

 

Hvor: Erhvervslokalerne i Lærkeholm, Lone Kellermanns Vej 21 – 23 st.

Hvornår: 31. oktober fra kl. 11 til 16

Få det i kalenderen: Du behøver ikke tilmelde dig, men hvis du vil have det i kalenderen, så kan du gøre det på begivenheden på Facebook. Vi glæder os til at se jer!