Menu

Retningslinjer for Covid-19

På grund den aktuelle situation afholder vi åbent hus med tilmelding. Når du tilmelder dig, vil du blive kontakte med et tidspunkt for fremmøde og vi tager naturligvis de nødvendige forholdsregler. Vi beder om IKKE at medbringe børn, familiemedlemmer eller andre, som ikke skal bo i lejligheden.

Dette er et krav, da vi skal overholde retningslinjer fra Sundhedsstyrelsen og formindske risiko for smittespredning. Der skal sprittes af, når I ankommer – vi har sprit tilgængeligt ved hovedindgangen. Tilsvarende bedes I bære mundbind, holde afstand til hinanden og respektere dette. Vi gør opmærksom på at der kan forekomme ekstra ventetid.

Her på Sluseholmen holder vi sammen – og i disse dage er vi fælles om at holde afstand på forsvarlig vis.

+45 45 26 01 02 eller sluseholmen@newsec.dk

FLERE SMUKKE BROER PÅ VEJ TIL SLUSEHOLMEN

Broer og kanaler er en del af Sluseholmens unikke identitet. Derfor kommer der nu endnu flere.

28. marts, 2019

Arbejdet med at gøre Sluseholmen til hele Københavns kanalby er ved at tage form. Nye kanaler skal graves på bl.a. den vestlige side af Sluseholmen (vejen) og hele tre nye broer skal etableres skal etableres på Sluseholmen. Det arbejde er allerede godt i gang. I maj lukkes dog en stor del af Sluseholmen vejen helt for gennemkørende trafik. Alle beboerne på Sluseholmen kan naturligvis stadig kommer til deres parkeringspladser og det sammen gælder hvis du skal til et af vores åbent hus-arrangementer. Men det kan være, du skal køre en lille omvej.

Hold dig orienteret om broetableringerne og aktuelle vejomlægninger på sluseholmensbroer.dk