Menu

Retningslinjer for COVID-19

Pt. holder vi åbent hus med tilmelding. Det er et krav, så vi overholder retningslinjerne fra Sundhedsstyrelsen, undgår smittespredning og passer på hinanden. På forhånd tak.

Vi tager de nødvendige forholdsregler, når du besøger Sluseholmen til åbent hus. Der står håndsprit ved hovedindgangen, og vi beder jer benytte dette, når I ankommer. Tilsvarende skal I bære mundbind, holde afstand til hinanden og respektere dette. Vi beder om, at du IKKE tager børn, familiemedlemmer eller andre, som ikke skal bo i lejligheden, med. Her på Sluseholmen holder vi sammen – og i denne forandrede tid er vi fælles om at passe på hinanden.

Vi gør opmærksom på, at der kan forekomme lidt ekstra ventetid. Vi glæder os til at tage imod jer.

+45 45 26 01 02 eller sluseholmen@newsec.dk

FLERE SMUKKE BROER PÅ VEJ TIL SLUSEHOLMEN

Broer og kanaler er en del af Sluseholmens unikke identitet. Derfor kommer der nu endnu flere.

28. marts, 2019

Arbejdet med at gøre Sluseholmen til hele Københavns kanalby er ved at tage form. Nye kanaler skal graves på bl.a. den vestlige side af Sluseholmen (vejen) og hele tre nye broer skal etableres skal etableres på Sluseholmen. Det arbejde er allerede godt i gang. I maj lukkes dog en stor del af Sluseholmen vejen helt for gennemkørende trafik. Alle beboerne på Sluseholmen kan naturligvis stadig kommer til deres parkeringspladser og det sammen gælder hvis du skal til et af vores åbent hus-arrangementer. Men det kan være, du skal køre en lille omvej.