Menu

Retningslinjer for Covid-19

På grund den aktuelle situation afholder vi åbent hus med tilmelding. Når du tilmelder dig, vil du blive kontakte med et tidspunkt for fremmøde og vi tager naturligvis de nødvendige forholdsregler. Vi beder om IKKE at medbringe børn, familiemedlemmer eller andre, som ikke skal bo i lejligheden.

Dette er et krav, da vi skal overholde retningslinjer fra Sundhedsstyrelsen og formindske risiko for smittespredning. Der skal sprittes af, når I ankommer – vi har sprit tilgængeligt ved hovedindgangen. Tilsvarende bedes I bære mundbind, holde afstand til hinanden og respektere dette. Vi gør opmærksom på at der kan forekomme ekstra ventetid.

Her på Sluseholmen holder vi sammen – og i disse dage er vi fælles om at holde afstand på forsvarlig vis.

+45 45 26 01 02 eller sluseholmen@newsec.dk

Velkommen til Kastanjeholm og Hasselholm

Første åbent hus på de to nye ejendomme er søndag 11. november – for kunder i Danica Pension allerede torsdag 8. november!

24. oktober, 2018

Vi åbner nu op for to nye ejendomme lige ned til de hyggelige kanaler på Sluseholmen. Både Kastanjeholm og Hasselholm ligger i kvarterets hjerte, tæt på kanalerne og nær broen over sluseløbet til Amager Fælled. Flere af de nye lejligheder er opført med innovative garderobeløsninger og flotte, moderne køkkener, der skaber smuk kontrast til de lyse, stilfulde lejligheder.

Kastanjeholm og Hasselholm har hjem til mange behov: Det unge par, der bare skal have hjerterum, og den store familie, der søger albuerum til både store og små.

Første åbent hus på de to nye ejendomme er søndag 11. november – for kunder i Danica Pension allerede torsdag 8. november!