Menu

Retningslinjer for COVID-19

Pt. holder vi åbent hus med tilmelding. Det er et krav, så vi overholder retningslinjerne fra Sundhedsstyrelsen, undgår smittespredning og passer på hinanden. På forhånd tak.

Vi tager de nødvendige forholdsregler, når du besøger Sluseholmen til åbent hus. Der står håndsprit ved hovedindgangen, og vi beder jer benytte dette, når I ankommer. Tilsvarende skal I bære mundbind, holde afstand til hinanden og respektere dette. Vi beder om, at du IKKE tager børn, familiemedlemmer eller andre, som ikke skal bo i lejligheden, med. Her på Sluseholmen holder vi sammen – og i denne forandrede tid er vi fælles om at passe på hinanden.

Vi gør opmærksom på, at der kan forekomme lidt ekstra ventetid. Vi glæder os til at tage imod jer.

+45 45 26 01 02 eller sluseholmen@newsec.dk

Velkommen til Kastanjeholm og Hasselholm

Første åbent hus på de to nye ejendomme er søndag 11. november – for kunder i Danica Pension allerede torsdag 8. november!

24. oktober, 2018

Vi åbner nu op for to nye ejendomme lige ned til de hyggelige kanaler på Sluseholmen. Både Kastanjeholm og Hasselholm ligger i kvarterets hjerte, tæt på kanalerne og nær broen over sluseløbet til Amager Fælled. Flere af de nye lejligheder er opført med innovative garderobeløsninger og flotte, moderne køkkener, der skaber smuk kontrast til de lyse, stilfulde lejligheder.

Kastanjeholm og Hasselholm har hjem til mange behov: Det unge par, der bare skal have hjerterum, og den store familie, der søger albuerum til både store og små.

Første åbent hus på de to nye ejendomme er søndag 11. november – for kunder i Danica Pension allerede torsdag 8. november!