Menu

Retningslinjer for COVID-19

Pt. holder vi åbent hus med tilmelding. Det er et krav, så vi overholder retningslinjerne fra Sundhedsstyrelsen, undgår smittespredning og passer på hinanden. På forhånd tak.

Vi tager de nødvendige forholdsregler, når du besøger Sluseholmen til åbent hus. Der står håndsprit ved hovedindgangen, og vi beder jer benytte dette, når I ankommer. Tilsvarende skal I bære mundbind, holde afstand til hinanden og respektere dette. Vi beder om, at du IKKE tager børn, familiemedlemmer eller andre, som ikke skal bo i lejligheden, med. Her på Sluseholmen holder vi sammen – og i denne forandrede tid er vi fælles om at passe på hinanden.

Vi gør opmærksom på, at der kan forekomme lidt ekstra ventetid. Vi glæder os til at tage imod jer.

+45 45 26 01 02 eller sluseholmen@newsec.dk

Forkæl din firbenede ven i ‘Hundens Univers’ på Sluseholmen

’Hundens Univers’ er netop åbnet på Sluseholmen. En kombineret hundesalon og butik med nøje udvalgte produkter til dit firbenede familiemedlem.

29. juni, 2021

”Hos os er ingen hunde ens, og vi tager professionelt hånd om alle – både de to- og firbenede,” fortæller indehaver Didde Kleemann med et smil.

’Hundens Univers’ er en hundesalon med behandlinger såsom vask og klip af din hund, men også en butik med ortopædiske hundesenge, pelsplejeprodukter, kornfrit foder fra Essential Food, anatomisk korrekte seler fra Hunter og Haqihana samt jakker, frakker og sweatre til de kolde og våde måneder.

”Vi bestræber os på at give vores kunder de bedste oplevelser, så alle forlader salonen trygge, glade og med høj logrende hale,” forklarer Didde Kleemann.

Alle hunde kommer nemlig med forskellige erfaringer, når de skal til hundefrisør – og derfor gør Didde en dyd ud af at skabe en behagelig atmosfære, så både hund og ejer glæder sig til det næste besøg.

Butikken byder på nøje udvalgte produkter.

Fokus på æstetik og en varm velkomst til alle

”I dag er vores hund i høj grad en del af indretningen i vores hjem. Hundesengen står fremme i stuen, skålen er i køkkenet, og hundens legetøj ligger spredt rundt i huset. Derfor går vi i ’Hundens Univers’ meget op i æstetik. For med smuk æstetik for øjet er det nemmere at få hunden til at blive en del af din personlige indretning,” fortæller Didde Kleemann.

Didde Kleemann er uddannet hundefrisør og holder sin uddannelse ajour med kurser om bl.a. adfærd, anatomi og førstehjælp.

”Jeg byder alle velkomne i ’Hundens Univers’, hvor jeg hver dag har selskab af min trofaste følgesvend. Hun hedder Irma, er af racen Bichon Havanais og klar på at byde alle kunder velkomne med masser af kys, kærlighed og selvtillid,” slutter Didde Kleemann.

 

Her finder du hundesalonen

Du finder ‘Hundens Univers’ på Etta Camerons Vej 29, Sluseholmen.

Læs mere og bestil tid her.