Menu

Retningslinjer for COVID-19

Pt. holder vi åbent hus med tilmelding. Det er et krav, så vi overholder retningslinjerne fra Sundhedsstyrelsen, undgår smittespredning og passer på hinanden. På forhånd tak.

Vi tager de nødvendige forholdsregler, når du besøger Sluseholmen til åbent hus. Der står håndsprit ved hovedindgangen, og vi beder jer benytte dette, når I ankommer. Tilsvarende skal I bære mundbind, holde afstand til hinanden og respektere dette. Vi beder om, at du IKKE tager børn, familiemedlemmer eller andre, som ikke skal bo i lejligheden, med. Her på Sluseholmen holder vi sammen – og i denne forandrede tid er vi fælles om at passe på hinanden.

Vi gør opmærksom på, at der kan forekomme lidt ekstra ventetid. Vi glæder os til at tage imod jer.

+45 45 26 01 02 eller sluseholmen@newsec.dk

Velkommen til Sluseholmens sundhedsfaglige forsamlingshus

Nu har Sundhedshuset Sluseholmen slået dørene op.

25. maj, 2021

Sundhedshuset huser praktiserende læger, en smerteklinik –og et moderne apotek uden ekspeditionsskranker. Ambitionen er at blive hele kvarterets sundhedsfaglige forsamlingshus med fokus på samarbejde, nytænkning og den enkelte bruger.

”Vi har været i gang med at udvikle Sundhedshuset Sluseholmen i mere end fem år,” fortæller Susanne Bendixen, ejer af Sluseholmens Apotek, som ligger i sundhedshusets stueetage.

”Vi er overbeviste om, at det smitter positivt af på vores sundhedsfaglige samarbejde, når vi deler omklædningsrum og spiser frokost sammen hver dag. Dermed kan vi tilbyde en bedre behandling og oplevelse for husets brugere,” forklarer Susanne Bendixen om det nye sundhedshus.

Sundhedsfagligt samarbejde
Sundhedshusets læger, apotekere og medarbejdere vil løbende undervise hinanden i deres arbejdsmetoder, ligesom de vil dele den nyeste viden inden for deres specialer.

”Det betyder, at lægen ved præcis, hvad der sker hos mig på apoteket, når lægen sender en patient ned til mig. Og fordi vi er så samarbejdede, vil patienten opleve, at vi har talt sammen om vedkommende. Det handler kort sagt om den oplevede værdi for den enkelte patient,” forklarer Susanne Bendixen.

Og både den konkrete og den oplevede effekt af husets samarbejde vil blive fulgt op af forskning – i form af patientinterviews og måling af behandlingsresultater – i samarbejde med Syddansk Universitet og Københavns Universitet.

Moderne apotek
Sluseholmens Apotek bliver et nytænkende apotek uden ekspeditionsskranker, hvor de ansatte ekspederer kunderne bærbart.

”Alle undersøgelser viser, at en skranke skaber afstand og ikke gør noget godt for kommunikationen,” fortæller Susanne Bendixen og fortsætter: ”At vi ikke er bundet til en skranke, betyder også, at vi kan trække hen i et hjørne eller sætte os i apotekets sofa, når kunden har brug for diskretion.”

Sluseholmens Apotek vil afholde sundhedsforedrag, køre forløb med pårørendegrupper og være samlingssted for kvarterets mødregrupper. Her vil fx være en sundhedsplejerske på bestemte tidspunkter, ligesom her altid er faglært personale, man kan spørge til råds.

”Med Sundhedshuset Sluseholmen ønsker vi at få mest muligt ud af sundhedssystemet – til glæde for hver enkelt bruger. Vi vil gerne være kvarterets nye sundhedsfaglige forsamlingshus,” slutter Susanne Bendixen.

Du kan læse mere om Sluseholmens Apotek her:

Hjemmeside:https://www.apoteket.dk/apoteker/koebenhavn-sydhavnsapoteket/sluseholmens-apotek

Facebook: https://www.facebook.com/sluseholmenapotek/

Fakta om Sundhedshuset Sluseholmen

• Sundhedshuset Sluseholmen ligger i karréen Granholm på adressen Sluseholmen 17, 2450 København SV

• Sundhedshusets stueetage rummer Sluseholmens Apotek

• Sundhedshusets førstesal rummer Sydhavnens Lægehus og Københavns Smerteklinik

• Flere behandlere såsom speciallæger, tandlæge, fysioterapeut eller kiropraktor vil efterhånden flytte ind i Sundhedshuset

• Der er elevator mellem Sundhedshusets etager