Menu

Retningslinjer for Covid-19

På grund den aktuelle situation afholder vi åbent hus med tilmelding. Når du tilmelder dig, vil du blive kontakte med et tidspunkt for fremmøde og vi tager naturligvis de nødvendige forholdsregler. Vi beder om IKKE at medbringe børn, familiemedlemmer eller andre, som ikke skal bo i lejligheden.

Dette er et krav, da vi skal overholde retningslinjer fra Sundhedsstyrelsen og formindske risiko for smittespredning. Der skal sprittes af, når I ankommer – vi har sprit tilgængeligt ved hovedindgangen. Tilsvarende bedes I bære mundbind, holde afstand til hinanden og respektere dette. Vi gør opmærksom på at der kan forekomme ekstra ventetid.

Her på Sluseholmen holder vi sammen – og i disse dage er vi fælles om at holde afstand på forsvarlig vis.

+45 45 26 01 02 eller sluseholmen@newsec.dk

Tag et kig ind i Sluseholmen

På Sluseholmen finder du flotte, lyse lejligheder med rig mulighed for moderne og praktisk indretning, der rummer alt fra kæresteparret til den store børnefamilie.

14. november, 2019

Kom med indenfor på Sluseholmen og se, hvad de forskellige lejligheder har at byde på, når de ligger på. Alle rum har masser af lysindfald fra de store vinduer, moderne køkkener og badeværelser og selvfølgelig altan eller terrasse.

Lyse, moderne køkkener med fantastisk lysindfald

Køkkenet er for mange lejlighedens hjerte, og det er derfor vigtigt, at I føler jer godt tilpas her. Med vores moderne køkkener fra HTH, får I et rummeligt køkken, hvor der er masser af muligheder for at være fælles med børnene om madlavningen. Alle køkkener er åbne og lyse, og har direkte adgang til stuen. Køkkenerne fås både i sort, hvidt eller gråt og kommer i forskellige størrelser – alt efter hvilken lejlighed I vælger. På Sluseholmen er der noget til enhver smag.

Moderne badeværelser med lyse elementer

Er du træt af at skulle ned i kælderen for at vaske? På Sluseholmen ligger alt inden for rækkevidde! Alle vores lejligheder har rummelige og lyse badeværelser, med vaskesøjler, så hverdagens mere sure pligter pludseligt bliver meget lettere. Brusenichen er stor og rummelig, og designet med flotte og moderne klinker. Badeværelsesmøblerne er fra HTH og alt efter, hvilken lejlighed I vælger, findes de også i flere forskellige farver.

Hyggelige altaner med udsigt over Sluseholmen

Vores lejligheder har selvfølgelig altaner eller terrasser, så du kan nyde udsigten på Sluseholmen. Der er rig mulighed for at indrette altanerne lige som du vil – kun fantasien sætter grænser.

 

På Sluseholmen giver alle vores lejligheder mulighed for, at I selv kan supplere med jeres egen personlige stil. Både køkken og badeværelser er neutrale, mens at rummene er regulære og derfor giver god mulighed for at indrette efter jeres smag og behov.

Læs meget mere om vores lejligheder her eller bestil en tid til fremvisning af en af vores lyse, moderne lejligheder.

Vi ses på Sluseholmen!