Menu

Retningslinjer for COVID-19

Pt. holder vi åbent hus med tilmelding. Det er et krav, så vi overholder retningslinjerne fra Sundhedsstyrelsen, undgår smittespredning og passer på hinanden. På forhånd tak.

Vi tager de nødvendige forholdsregler, når du besøger Sluseholmen til åbent hus. Der står håndsprit ved hovedindgangen, og vi beder jer benytte dette, når I ankommer. Tilsvarende skal I bære mundbind, holde afstand til hinanden og respektere dette. Vi beder om, at du IKKE tager børn, familiemedlemmer eller andre, som ikke skal bo i lejligheden, med. Her på Sluseholmen holder vi sammen – og i denne forandrede tid er vi fælles om at passe på hinanden.

Vi gør opmærksom på, at der kan forekomme lidt ekstra ventetid. Vi glæder os til at tage imod jer.

+45 45 26 01 02 eller sluseholmen@newsec.dk

Vejen til Sluseholmen er nu åbnet for vejtrafik

20. juli, 2020

Så er vejen Sluseholmen igen åbnet for vejtrafik efter halvandet år med vejarbejde og begrænset adgang. Det bliver igen nu lettere at komme til Teglholmen, og området ved de mange af de omkringliggende veje er også åbnet igen. Det betyder, at Sluseholmen nu for alvor bliver en lettere tilgængelig kanalby med mulighed for masser af liv og aktivitet – lige tidsnok til, at sommervejret forhåbentligt snart kigger forbi. Alle nye, gamle og kommende beboere kan se frem til, at det bliver lidt nemmere at komme til og fra, bevæge sig rundt i området og nyde Sluseholmens mange udearealer. Til efteråret kan man derudover glæde sig til, at Sluseholmen bliver endnu grønnere, når arbejdet med beplantningen ved vejen begynder. Og hele arbejdet med udviklingen af hele området Sluseholmen er fortsat i gang – og vil jo løbende blive forbedret til glæde for beboerne og andre besøgende på Sluseholmen.