Menu

Retningslinjer for Covid-19

På grund den aktuelle situation afholder vi åbent hus med tilmelding. Når du tilmelder dig, vil du blive kontakte med et tidspunkt for fremmøde og vi tager naturligvis de nødvendige forholdsregler. Vi beder om IKKE at medbringe børn, familiemedlemmer eller andre, som ikke skal bo i lejligheden.

Dette er et krav, da vi skal overholde retningslinjer fra Sundhedsstyrelsen og formindske risiko for smittespredning. Der skal sprittes af, når I ankommer – vi har sprit tilgængeligt ved hovedindgangen. Tilsvarende bedes I bære mundbind, holde afstand til hinanden og respektere dette. Vi gør opmærksom på at der kan forekomme ekstra ventetid.

Her på Sluseholmen holder vi sammen – og i disse dage er vi fælles om at holde afstand på forsvarlig vis.

+45 45 26 01 02 eller sluseholmen@newsec.dk

Vejen til Sluseholmen er nu åbnet for vejtrafik

20. juli, 2020

Så er vejen Sluseholmen igen åbnet for vejtrafik efter halvandet år med vejarbejde og begrænset adgang. Det bliver igen nu lettere at komme til Teglholmen, og området ved de mange af de omkringliggende veje er også åbnet igen. Det betyder, at Sluseholmen nu for alvor bliver en lettere tilgængelig kanalby med mulighed for masser af liv og aktivitet – lige tidsnok til, at sommervejret forhåbentligt snart kigger forbi. Alle nye, gamle og kommende beboere kan se frem til, at det bliver lidt nemmere at komme til og fra, bevæge sig rundt i området og nyde Sluseholmens mange udearealer. Til efteråret kan man derudover glæde sig til, at Sluseholmen bliver endnu grønnere, når arbejdet med beplantningen ved vejen begynder. Og hele arbejdet med udviklingen af hele området Sluseholmen er fortsat i gang – og vil jo løbende blive forbedret til glæde for beboerne og andre besøgende på Sluseholmen.