Menu

Retningslinjer for Covid-19

På grund den aktuelle situation afholder vi åbent hus med tilmelding. Når du tilmelder dig, vil du blive kontakte med et tidspunkt for fremmøde og vi tager naturligvis de nødvendige forholdsregler. Vi beder om IKKE at medbringe børn, familiemedlemmer eller andre, som ikke skal bo i lejligheden.

Dette er et krav, da vi skal overholde retningslinjer fra Sundhedsstyrelsen og formindske risiko for smittespredning. Der skal sprittes af, når I ankommer – vi har sprit tilgængeligt ved hovedindgangen. Tilsvarende bedes I bære mundbind, holde afstand til hinanden og respektere dette. Vi gør opmærksom på at der kan forekomme ekstra ventetid.

Her på Sluseholmen holder vi sammen – og i disse dage er vi fælles om at holde afstand på forsvarlig vis.

+45 45 26 01 02 eller boligudlejning@newsec.dk

Hør mere om ledige lejligheder

Kig forbi den nye boligbutik på Sluseholmen

29. maj, 2020

Der er godt gang i udlejningen på Sluseholmen. Vores nyeste karre, Granholm, har over 208 lejligheder, og der er også ledige boliger i flere af de andre ejendomme.

Alle lejligheder på Sluseholmen ligger i grønne omgivelser tæt på vand og byliv med butikker, restauranter og et kommende sundhedshus. Der er alt fra 2-værelses lejligheder til større familievenlige boliger i flere etager.

Kig forbi boligbutikken Sluseholmen 16C 2450 København SV, og hør mere om de forskellige muligheder. Vi holder åbent tirsdag, onsdag, torsdag kl. 12-16