Menu

Retningslinjer for COVID-19

Pt. holder vi åbent hus med tilmelding. Det er et krav, så vi overholder retningslinjerne fra Sundhedsstyrelsen, undgår smittespredning og passer på hinanden. På forhånd tak.

Vi tager de nødvendige forholdsregler, når du besøger Sluseholmen til åbent hus. Der står håndsprit ved hovedindgangen, og vi beder jer benytte dette, når I ankommer. Tilsvarende skal I bære mundbind, holde afstand til hinanden og respektere dette. Vi beder om, at du IKKE tager børn, familiemedlemmer eller andre, som ikke skal bo i lejligheden, med. Her på Sluseholmen holder vi sammen – og i denne forandrede tid er vi fælles om at passe på hinanden.

Vi gør opmærksom på, at der kan forekomme lidt ekstra ventetid. Vi glæder os til at tage imod jer.

+45 45 26 01 02 eller sluseholmen@newsec.dk

Hør mere om ledige lejligheder

Kig forbi den nye boligbutik på Sluseholmen

29. maj, 2020

Der er godt gang i udlejningen på Sluseholmen. Vores nyeste karre, Granholm, har over 208 lejligheder, og der er også ledige boliger i flere af de andre ejendomme.

Alle lejligheder på Sluseholmen ligger i grønne omgivelser tæt på vand og byliv med butikker, restauranter og et kommende sundhedshus. Der er alt fra 2-værelses lejligheder til større familievenlige boliger i flere etager.

Kig forbi boligbutikken Sluseholmen 16C 2450 København SV, og hør mere om de forskellige muligheder. Vi holder åbent tirsdag, onsdag, torsdag kl. 12-16