Menu

Retningslinjer for Covid-19

På grund den aktuelle situation afholder vi åbent hus med tilmelding. Når du tilmelder dig, vil du blive kontakte med et tidspunkt for fremmøde og vi tager naturligvis de nødvendige forholdsregler. Vi beder om IKKE at medbringe børn, familiemedlemmer eller andre, som ikke skal bo i lejligheden.

Dette er et krav, da vi skal overholde retningslinjer fra Sundhedsstyrelsen og formindske risiko for smittespredning. Der skal sprittes af, når I ankommer – vi har sprit tilgængeligt ved hovedindgangen. Tilsvarende bedes I bære mundbind, holde afstand til hinanden og respektere dette. Vi gør opmærksom på at der kan forekomme ekstra ventetid.

Her på Sluseholmen holder vi sammen – og i disse dage er vi fælles om at holde afstand på forsvarlig vis.

+45 45 26 01 02 eller boligudlejning@newsec.dk

Thomas Buttenschøn som gårdsanger på Sluseholmen i Påsken

Som en overraskelse til beboerne på Sluseholmen, var der Skærtorsdag arrangeret musikalsk underholdning, som blev leveret af Thomas Buttenschøn. I løbet af eftermiddagen gik Thomas fra gård til gård med sin guitar og sang, så alle kunne høre med på afstand.

17. april, 2020

“Jeg har alle dage været en spillemand. Jeg elsker det, og det er blevet en del af min identitet. Men verden har ændret sig, og det er ikke længere forsvarligt at samle mange mennesker på en gang. I hvert fald for en stund. Vi bliver nødt til at gøre tingene på en anderledes måde, end vi har været vant til. I torsdags var jeg ude og spille for første gang i virkelig lang tid.. og jeg elskede det”
– Thomas Buttenschøn

Thomas Buttenschøn optræder på Sluseholmen

Thomas’ sang fik mange ud på altanen og ned i gården i det gode vejr, og det var meningen. Der skulle selvfølgelig holdes afstand, og for at sikre, at det ikke blev glemt, fulgte et par venlige vagter med Thomas rundt og sørgede for, at folk ikke kom til at stå alt for tæt.