Menu

Retningslinjer for COVID-19

Pt. holder vi åbent hus med tilmelding. Det er et krav, så vi overholder retningslinjerne fra Sundhedsstyrelsen, undgår smittespredning og passer på hinanden. På forhånd tak.

Vi tager de nødvendige forholdsregler, når du besøger Sluseholmen til åbent hus. Der står håndsprit ved hovedindgangen, og vi beder jer benytte dette, når I ankommer. Tilsvarende skal I bære mundbind, holde afstand til hinanden og respektere dette. Vi beder om, at du IKKE tager børn, familiemedlemmer eller andre, som ikke skal bo i lejligheden, med. Her på Sluseholmen holder vi sammen – og i denne forandrede tid er vi fælles om at passe på hinanden.

Vi gør opmærksom på, at der kan forekomme lidt ekstra ventetid. Vi glæder os til at tage imod jer.

+45 45 26 01 02 eller sluseholmen@newsec.dk

Thomas Buttenschøn som gårdsanger på Sluseholmen i Påsken

Som en overraskelse til beboerne på Sluseholmen, var der Skærtorsdag arrangeret musikalsk underholdning, som blev leveret af Thomas Buttenschøn. I løbet af eftermiddagen gik Thomas fra gård til gård med sin guitar og sang, så alle kunne høre med på afstand.

17. april, 2020

“Jeg har alle dage været en spillemand. Jeg elsker det, og det er blevet en del af min identitet. Men verden har ændret sig, og det er ikke længere forsvarligt at samle mange mennesker på en gang. I hvert fald for en stund. Vi bliver nødt til at gøre tingene på en anderledes måde, end vi har været vant til. I torsdags var jeg ude og spille for første gang i virkelig lang tid.. og jeg elskede det”
– Thomas Buttenschøn

Thomas Buttenschøn optræder på Sluseholmen

Thomas’ sang fik mange ud på altanen og ned i gården i det gode vejr, og det var meningen. Der skulle selvfølgelig holdes afstand, og for at sikre, at det ikke blev glemt, fulgte et par venlige vagter med Thomas rundt og sørgede for, at folk ikke kom til at stå alt for tæt.