Menu

Retningslinjer for COVID-19

Pt. holder vi åbent hus med tilmelding. Det er et krav, så vi overholder retningslinjerne fra Sundhedsstyrelsen, undgår smittespredning og passer på hinanden. På forhånd tak.

Vi tager de nødvendige forholdsregler, når du besøger Sluseholmen til åbent hus. Der står håndsprit ved hovedindgangen, og vi beder jer benytte dette, når I ankommer. Tilsvarende skal I bære mundbind, holde afstand til hinanden og respektere dette. Vi beder om, at du IKKE tager børn, familiemedlemmer eller andre, som ikke skal bo i lejligheden, med. Her på Sluseholmen holder vi sammen – og i denne forandrede tid er vi fælles om at passe på hinanden.

Vi gør opmærksom på, at der kan forekomme lidt ekstra ventetid. Vi glæder os til at tage imod jer.

+45 45 26 01 02 eller sluseholmen@newsec.dk

Kunstnergruppe åbner pop up-galleri på Sluseholmen

Kunstmaler og gallerist Michael Grønlund er primus motor for en ny gruppe af kunstner, som du resten af februar kan opleve, når de udstiller i Galleri PopUp på Lone Kellermanns Vej 21.

18. februar, 2020

Lokal kunster ser en mulighed – og gør tanke til handling

Michael Grønlund er en af Sluseholmens kreative drivkræfter. Han flyttede for nyligt fra Kerteminde til Lærkeholmen sammen med sin kone – og her spottede muligheden for åbne et galleri i de smukke lokaler på Lone Kellermanns Vej 21. For som gallerist har man jo i princippet blot brug for nogle hvide vægge i et fedt rum – og så naturligvis en masse spændende kunst. 

De hvide vægge er udlånt af Danica Pension, som er bygherrer på Sluseholmen. Hvorimod kunsten kommer fra Michaels kæmpe netværk af kunstnere. Udover selv at være kunstmaler, så har Michael Grønlund sammen med sin kone i en årrække arrangeret en kunstfestival i Kerteminde, hvor kunstnere både har kunnet komme og arbejde – og ikke mindst udstille.

 

Maleri, kommode og andet kunst på popup galleriet


Kunst er for alle

Kunstnerne på Galleri PopUp er alle modernister. Men på hver deres unikke måde. Du finder både street art, pop art, abstrakte malerier, og sirlige dyretegninger med fine tuschstreger. Og uanset om du er til akryl på lærred, et strikket maleri eller farverige grisefigurer i forunderlige kostumer – så er der noget for både den erfarne kunstsamler såvel som for dig, der gerne vil prøve at investere i ægte kunst, men som mangler det sted et begynde.

 

Streetart


Udstillingen er flygtig, men stærke indtryk hænger fast

En pop up-galleri er som navnet antyder et galleri, som er midlertidigt. Det kan også være en udstillingen som ”popper op” forskellige steder og tider. Hvorvidt pop up-galleriet på Sluseholmen popper op andre steder – eller popper op på Sluseholmen på et senere tidspunkt er uvist. Men at du disse dage får en sjov og sanselig kunstoplevelse på Sluseholmen er ganske vist.

Så skynd dig forbi!

 

Kunst på Sluseholmen galleri

 

Du kan finde Galleri PopUp på Lone Kellermanns Vej 21 frem til den 28. februar

Du kan smugkigge på kunstnerne her

Gitte Skovmand
http://wp.gitteskovmand.dk/

Henrik Dencker
https://www.art-for-future.com/kunstnere/henrikdencker.html

Kathrine van Godt
https://www.kathrinevangodt.dk/

Michael Grønlund
https://mgart.dk/

Møbelmutter
https://moebelmutter.dk/shop/frontpage.html

Robert Røssel
http://robertrossell.dk/

Sonny Schneider
https://www.art-for-future.com/kunstnere/sonny-schneider.html