Menu

Retningslinjer for Covid-19

På grund den aktuelle situation afholder vi åbent hus med tilmelding. Når du tilmelder dig, vil du blive kontakte med et tidspunkt for fremmøde og vi tager naturligvis de nødvendige forholdsregler. Vi beder om IKKE at medbringe børn, familiemedlemmer eller andre, som ikke skal bo i lejligheden.

Dette er et krav, da vi skal overholde retningslinjer fra Sundhedsstyrelsen og formindske risiko for smittespredning. Der skal sprittes af, når I ankommer – vi har sprit tilgængeligt ved hovedindgangen. Tilsvarende bedes I bære mundbind, holde afstand til hinanden og respektere dette. Vi gør opmærksom på at der kan forekomme ekstra ventetid.

Her på Sluseholmen holder vi sammen – og i disse dage er vi fælles om at holde afstand på forsvarlig vis.

+45 45 26 01 02 eller sluseholmen@newsec.dk

Kunstnergruppe åbner pop up-galleri på Sluseholmen

Kunstmaler og gallerist Michael Grønlund er primus motor for en ny gruppe af kunstner, som du resten af februar kan opleve, når de udstiller i Galleri PopUp på Lone Kellermanns Vej 21.

18. februar, 2020

Lokal kunster ser en mulighed – og gør tanke til handling

Michael Grønlund er en af Sluseholmens kreative drivkræfter. Han flyttede for nyligt fra Kerteminde til Lærkeholmen sammen med sin kone – og her spottede muligheden for åbne et galleri i de smukke lokaler på Lone Kellermanns Vej 21. For som gallerist har man jo i princippet blot brug for nogle hvide vægge i et fedt rum – og så naturligvis en masse spændende kunst. 

De hvide vægge er udlånt af Danica Pension, som er bygherrer på Sluseholmen. Hvorimod kunsten kommer fra Michaels kæmpe netværk af kunstnere. Udover selv at være kunstmaler, så har Michael Grønlund sammen med sin kone i en årrække arrangeret en kunstfestival i Kerteminde, hvor kunstnere både har kunnet komme og arbejde – og ikke mindst udstille.

 

Maleri, kommode og andet kunst på popup galleriet


Kunst er for alle

Kunstnerne på Galleri PopUp er alle modernister. Men på hver deres unikke måde. Du finder både street art, pop art, abstrakte malerier, og sirlige dyretegninger med fine tuschstreger. Og uanset om du er til akryl på lærred, et strikket maleri eller farverige grisefigurer i forunderlige kostumer – så er der noget for både den erfarne kunstsamler såvel som for dig, der gerne vil prøve at investere i ægte kunst, men som mangler det sted et begynde.

 

Streetart


Udstillingen er flygtig, men stærke indtryk hænger fast

En pop up-galleri er som navnet antyder et galleri, som er midlertidigt. Det kan også være en udstillingen som ”popper op” forskellige steder og tider. Hvorvidt pop up-galleriet på Sluseholmen popper op andre steder – eller popper op på Sluseholmen på et senere tidspunkt er uvist. Men at du disse dage får en sjov og sanselig kunstoplevelse på Sluseholmen er ganske vist.

Så skynd dig forbi!

 

Kunst på Sluseholmen galleri

 

Du kan finde Galleri PopUp på Lone Kellermanns Vej 21 frem til den 28. februar

Du kan smugkigge på kunstnerne her

Gitte Skovmand
http://wp.gitteskovmand.dk/

Henrik Dencker
https://www.art-for-future.com/kunstnere/henrikdencker.html

Kathrine van Godt
https://www.kathrinevangodt.dk/

Michael Grønlund
https://mgart.dk/

Møbelmutter
https://moebelmutter.dk/shop/frontpage.html

Robert Røssel
http://robertrossell.dk/

Sonny Schneider
https://www.art-for-future.com/kunstnere/sonny-schneider.html