Menu

Retningslinjer for COVID-19

Pt. holder vi åbent hus med tilmelding. Det er et krav, så vi overholder retningslinjerne fra Sundhedsstyrelsen, undgår smittespredning og passer på hinanden. På forhånd tak.

Vi tager de nødvendige forholdsregler, når du besøger Sluseholmen til åbent hus. Der står håndsprit ved hovedindgangen, og vi beder jer benytte dette, når I ankommer. Tilsvarende skal I bære mundbind, holde afstand til hinanden og respektere dette. Vi beder om, at du IKKE tager børn, familiemedlemmer eller andre, som ikke skal bo i lejligheden, med. Her på Sluseholmen holder vi sammen – og i denne forandrede tid er vi fælles om at passe på hinanden.

Vi gør opmærksom på, at der kan forekomme lidt ekstra ventetid. Vi glæder os til at tage imod jer.

+45 45 26 01 02 eller sluseholmen@newsec.dk

Se lyset – oplev livet på Sluseholmen

Copenhagen Light Festival 2020

24. januar, 2020

Kom helt tæt på Europas største lysskulptur her på Sluseholmen

Europas største lysskulptur Chromatic City er en kunstinstallation, som består af kraftige lyskastere i himlen over København. Søjlen er den største installation af sin slags i Europa, og er i klart vejr synlig for mere end 3,9 mio. mennesker i hele Øresundsområdet. Lysværket skyder adskillige kilometer lodret op i luften, og vil derfor under hele Copenhagen Light Festival være en fast bestanddel af Københavns skyline og for alvor placere Sluseholmen – fremtidens byfællesskab – på landkortet.

Oplev kærlighedens farver

På Valentinsdag den 14. februar og på Skuddag den 24. februar (hvor traditionen siger, at kvinder må fri til mænd) skifter lyssøjlen farve – og skaber en romantisk destination i lys og farver. Vi holder helt specielt Aften-åbent hus ml. 17-19 disse dage, hvor du kan se forskellige lejligheder på Sluseholmen – og vi byder på lidt champagne i hver lejlighed – ellers kig forbi det store lokale på Lone Kellermansvej, hvis du vil høre lidt mere om alle lejlighederne på Sluseholmen. Tilmeld dig gerne her. Og ellers kig forbi:

Otto Brandenburgs Vej 84 st. – Poppelholm

Otto Brandenburgs Vej 60, 4. th. – Lærkeholm

Ved Stigbordene 43, 2. mf.  – Slusehuset

Ved Stigbordene 31, 3. tv. – Molehuset

Otto Brandenburgs Vej 106, 3. th. Poppelholm

Ved Stigbordene 7 1. th. – Kastanjeholm

Velkommen til ”Chromatic City” – lysets by

Under Copenhagen Light Festival fra 1. – 24. februar kan du tage på en intuitiv lysrejse langs vandet i alle regnbuens farver. Naturligvis skabt med grønt strømindkøb (100% danske vindmøller) og LED.

Når du ankommer til Sluseholmen til fods eller på cykel, ledes du intuitivt ned ad Lone Kellermans Vej uden behov for anden vejvisning. Ruten er udformet som en glidende farveovergang, hvor farvet LED-lys er monteret på broer, gadelamper og moler og danner en sanselig rejse igennem hele farveskalaen.

”Det er en form for passiv interaktion, fordi du som besøgende intuitivt vil bevæge dig langs lyset. Dermed føler du en interaktion med lyset, selvom lyset som sådan ikke er interaktivt.”, fortæller lyskunstneren Jacob Kvist, som er manden bag værket.

Læs mere om Copenhagen Light Festival 2020

Læs mere om lysdesigner Jacob Kvist

Hvornår er det lys på Sluseholmen?

Du kan opleve Jacob Kvists lysinstallation på Sluseholmen under hele Copenhagen Light Festival 2020, fra kl. 6-8 morgen og fra kl. 17-22 aften.

Den 31.1. kl. 17.00 er der generalprøve – her kan beboere og alle interesserede se den uofficielle opstart af installationen, når den tændes.

14.2. Valentinsdag – kom og oplev farveskiftet og kys din kærlighed – og der bliver serveret champagne til alle, som melder sig til Åbent hus i vores prøvelejligheder. Tilmelding her. eller

24.2. Skuddag – kom og oplev farveskiftet og fri til din kæreste. Her står vi igen klar med køling champagne i vores prøvelejligheder. Tilmeld dig her.