Menu

Retningslinjer for Covid-19

På grund den aktuelle situation afholder vi åbent hus med tilmelding. Når du tilmelder dig, vil du blive kontakte med et tidspunkt for fremmøde og vi tager naturligvis de nødvendige forholdsregler. Vi beder om IKKE at medbringe børn, familiemedlemmer eller andre, som ikke skal bo i lejligheden.

Dette er et krav, da vi skal overholde retningslinjer fra Sundhedsstyrelsen og formindske risiko for smittespredning. Der skal sprittes af, når I ankommer – vi har sprit tilgængeligt ved hovedindgangen. Tilsvarende bedes I bære mundbind, holde afstand til hinanden og respektere dette. Vi gør opmærksom på at der kan forekomme ekstra ventetid.

Her på Sluseholmen holder vi sammen – og i disse dage er vi fælles om at holde afstand på forsvarlig vis.

+45 45 26 01 02 eller boligudlejning@newsec.dk

Pirater spottet på Sluseholmen

Der sker altid noget på Sluseholmen. Hvad enten det er jazz, pop up-kunst – eller fastelavnsfestivitas for Sluseholmens unger og deres forældre.

25. februar, 2020

Selvfølgelig har et børnevenligt kvarter som Sluseholmen sin helt egen fastelavnsfest, hvor vi dyrker naboskabet og fællesskabet sammen med pirater og prinsesser – og kattekonger og kattedronninger.

Og Sluseholmens børn – er som alle andre børn – ret så vilde med rosiner, karameller og fastelavnsboller. Heldigvis har de masser plads, hvor de kan få frisk luft og løbe energien af sig.

 


Bliver giraffen kattedronning?

 


Arrgh!!

 


Scary!

 


Hygge på en grå februardag

 


Smukke facader – selv i gråvejr

 


Sådan! Kattekongen er den, som slår bunden ud.