Menu

Retningslinjer for COVID-19

Pt. holder vi åbent hus med tilmelding. Det er et krav, så vi overholder retningslinjerne fra Sundhedsstyrelsen, undgår smittespredning og passer på hinanden. På forhånd tak.

Vi tager de nødvendige forholdsregler, når du besøger Sluseholmen til åbent hus. Der står håndsprit ved hovedindgangen, og vi beder jer benytte dette, når I ankommer. Tilsvarende skal I bære mundbind, holde afstand til hinanden og respektere dette. Vi beder om, at du IKKE tager børn, familiemedlemmer eller andre, som ikke skal bo i lejligheden, med. Her på Sluseholmen holder vi sammen – og i denne forandrede tid er vi fælles om at passe på hinanden.

Vi gør opmærksom på, at der kan forekomme lidt ekstra ventetid. Vi glæder os til at tage imod jer.

+45 45 26 01 02 eller sluseholmen@newsec.dk

Pirater spottet på Sluseholmen

Der sker altid noget på Sluseholmen. Hvad enten det er jazz, pop up-kunst – eller fastelavnsfestivitas for Sluseholmens unger og deres forældre.

25. februar, 2020

Selvfølgelig har et børnevenligt kvarter som Sluseholmen sin helt egen fastelavnsfest, hvor vi dyrker naboskabet og fællesskabet sammen med pirater og prinsesser – og kattekonger og kattedronninger.

Og Sluseholmens børn – er som alle andre børn – ret så vilde med rosiner, karameller og fastelavnsboller. Heldigvis har de masser plads, hvor de kan få frisk luft og løbe energien af sig.

 


Bliver giraffen kattedronning?

 


Arrgh!!

 


Scary!

 


Hygge på en grå februardag

 


Smukke facader – selv i gråvejr

 


Sådan! Kattekongen er den, som slår bunden ud.