Menu

Retningslinjer for COVID-19

Pt. holder vi åbent hus med tilmelding. Det er et krav, så vi overholder retningslinjerne fra Sundhedsstyrelsen, undgår smittespredning og passer på hinanden. På forhånd tak.

Vi tager de nødvendige forholdsregler, når du besøger Sluseholmen til åbent hus. Der står håndsprit ved hovedindgangen, og vi beder jer benytte dette, når I ankommer. Tilsvarende skal I bære mundbind, holde afstand til hinanden og respektere dette. Vi beder om, at du IKKE tager børn, familiemedlemmer eller andre, som ikke skal bo i lejligheden, med. Her på Sluseholmen holder vi sammen – og i denne forandrede tid er vi fælles om at passe på hinanden.

Vi gør opmærksom på, at der kan forekomme lidt ekstra ventetid. Vi glæder os til at tage imod jer.

+45 45 26 01 02 eller sluseholmen@newsec.dk

SpecialKøbmanden på Sluseholmen: Slaraffenland for bagefans

Vi introducerer Sluseholmens nye specialbutik.

25. maj, 2021

Nu går Sluseholmens bage-entusiaster ikke ned på udstyr, for SpecialKøbmanden med Nordens største udvalg af ingredienser og udstyr til bagning er åbnet på Sluseholmen.

Og derudover byder SpecialKøbmanden også på krydderier, kaffe, te, specialøl, kvalitetschokolade og vin- ”Går du med en konditor i maven? Så kan vi garantere, at vi har det udstyr og de ingredienser, du har brug for.” Sådan siger SpecialKøbmandens bestyrer Jannich Nissen om den velassorterede butik for bagefans i alle aldre.

Uanset om du vil hyggebage nogle lækre muffins med dine børn, skal bage en fødselsdagskage eller kaster dig ud i en stor og smuk bryllupskage, kan du finde materialerne i SpecialKøbmanden. Her er både inspiration, udstyr, materialer og vejledning.

– ”Vi er utroligt glade for vores nye beliggenhed på Sluseholmen,” siger Jannich Nissen, der selv bor i området. ”Vi glæder os til at bidrage til butikslivet på Sluseholmen, og vi ser frem til at være en del af den butiksgade, der er ved at etablere sig her på Sluseholmen.”

Kig forbi Special-Købmanden på Sluseholmen 27 eller besøg deres website.