Menu

Retningslinjer for Covid-19

På grund den aktuelle situation afholder vi åbent hus med tilmelding. Når du tilmelder dig, vil du blive kontakte med et tidspunkt for fremmøde og vi tager naturligvis de nødvendige forholdsregler. Vi beder om IKKE at medbringe børn, familiemedlemmer eller andre, som ikke skal bo i lejligheden.

Dette er et krav, da vi skal overholde retningslinjer fra Sundhedsstyrelsen og formindske risiko for smittespredning. Der skal sprittes af, når I ankommer – vi har sprit tilgængeligt ved hovedindgangen. Tilsvarende bedes I bære mundbind, holde afstand til hinanden og respektere dette. Vi gør opmærksom på at der kan forekomme ekstra ventetid.

Her på Sluseholmen holder vi sammen – og i disse dage er vi fælles om at holde afstand på forsvarlig vis.

+45 45 26 01 02 eller sluseholmen@newsec.dk

Slaraffenland for bagefans

Besøg Sluseholmens nye specialbutik

4. maj, 2021

Nu går Sluseholmens bage-entusiaster ikke ned på udstyr, for SpecialKøbmanden med Nordens største udvalg af ingredienser og udstyr til bagning er åbnet på Sluseholmen.

Og derudover byder SpecialKøbmanden også på krydderier, kaffe, te, specialøl, kvalitetschokolade og vin- ”Går du med en konditor i maven? Så kan vi garantere, at vi har det udstyr og de ingredienser, du har brug for.” Sådan siger SpecialKøbmandens bestyrer Jannich Nissen om den velassorterede butik for bagefans i alle aldre.

Uanset om du vil hyggebage nogle lækre muffins med dine børn, skal bage en fødselsdagskage eller kaster dig ud i en stor og smuk bryllupskage, kan du finde materialerne i SpecialKøbmanden. Her er både inspiration, udstyr, materialer og vejledning.

– ”Vi er utroligt glade for vores nye beliggenhed på Sluseholmen,” siger Jannich Nissen, der selv bor i området. ”Vi glæder os til at bidrage til butikslivet på Sluseholmen, og vi ser frem til at være en del af den butiksgade, der er ved at etablere sig her på Sluseholmen.”

Besøg Special-Købmanden på Sluseholmen 27 eller læs mere her: https://specialkøbmanden.dk/